Opublikowano 2 sierpnia 20177 l No drugi odcinek bardzo dobry. Ogólnie cały motyw ze sprowadzeniem drużyny NFL do Vegas bardzo mi się podoba.
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l 3 odcinek całkiem spoko, smiechłem przy akcji z zielskiem. Może być ciekawie dalej, bo akcja nabiera tempa.
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l Właśnie skończyłem pierwszy sezon, wciągając dzisiaj wszystkie odcinki. Jezu jakie to było dobre Jedyny minus jest taki, że odcinki trwają 30 minut max.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l Wyleciało mi tydzień temu z głowy, żeby obejrzeć i dziś czekają mnie 2 odcinki
Opublikowano 28 września 20177 l Docisnąłem dziś do końca. Poprzedni sezon był trochę bezpłciowy, ale ten nadrobił, lepszy od pierwszego. Z każdym odcinek było coraz lepiej. Była beka, trochę dramy, fajne dupy, fury, sport i zero monotonii. No czego chcieć więcej od takiego serialu? Miazga, czekam na kolejny sezon.
Opublikowano 28 września 20177 l A mi właśnie pierwszy się najbardziej podobał, później serial stracił to coś, chociaż było kilka naprawdę świetnych odcinków.
Opublikowano 28 września 20177 l Mi właśnie spodobał się ten pomysł, że wjechał taki serious business, choć nie wiem, co teraz będzie w kolejnym sezonie.
Opublikowano 28 września 20177 l Ja bym chciał żonę Charlesa, jasny gwint... Mnie najbardziej śmieszył ziomek, który mieszkał z Rickym. Te jego koszulki, jaranie, pod koniec 3 sezonu to już dawał grube akcje :D
Opublikowano 28 września 20177 l Ojciec lepszy. Uwielbiam jak wpadają we flow we dwóch jak o czymś opowiadają xD
Opublikowano 28 września 20177 l Ojciec to niezły kasztan, też dobra beka z niego. Ehh znowu ta pustka po skończeniu dobrego serialu. Dobrze, że zostawiłem sobie 6 odcinków jak już wszystkie wyemitowano to nie musiałem czekać w napięciu, tylko oglądałem, kiedy chciałem. No przyjemnie wchodził.
Opublikowano 26 czerwca 20186 l Trailer wygląda fajnie, ale raz już próbowałem to oglądać i chyba po 3 odcinkach pierwszego sezonu odpuściłem, bo mi ani trochę nie podeszło. Czy kolejne sezony są lepsze?
Opublikowano 26 czerwca 20186 l Cały czas jest mniej więcej ten sam, bardzo dobry poziom. Typowy serial dla chillu.
Opublikowano 26 czerwca 20186 l 1 godzinę temu, sprite napisał: Cały czas jest mniej więcej ten sam, bardzo dobry poziom. Typowy serial dla chillu. Czyli trzeba być zjaranym, żeby go docenić? xD Pomyślimy.
Opublikowano 27 czerwca 20186 l No bez większej głębi jest, ale bardzo fajnie się ogląda, lekki taki, spoko soundtrack, gołe dupy, sportowo-biznesowa otoczka. Mam wrażenie, że dopiero, co obejrzałem poprzedni sezon i myślałem, że tyle trzeba czekać na następny, a tu już kolejny jest.