D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 plecy, biceps, triceps i brzuch już zrobione. Za chwilę łykam porcję BCAA i biegnę na stadion porobić interwały i delikatne rozbieganie, trening przewidziany na około 8km. Wieczorkiem wleci pizza i cydr lubelski 250ml. a wy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Bary. Skupiam sie teraz na nich jak kiedys na bicku. Mlode ziemniaki, losos. Pozniej arbuz, pare kesow czipsow i czilałt. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Dzisiaj jedyny dzień beztreningowy w tygodniu , jako że leci masa to pozwalam sobie na potężnego cheata a jutro katowanie czwórek z łydkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Plecy, klata, bicki, tricki. Na nogi bym jeszcze cos zrobił, ale jak doyebalem trening w środę, to wczoraj w pracy się ledwo poruszalem, a wieczorem kolan nie mogłem wyprostować xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Ja dzisiaj zaczynam sie kreatynizowac trecem cm3. Zmieniłem trening z minimum 16 powtórzen małym ciezarem z seriami łączonymi na mało powtórzen ale jak najwiekszy ciezar. Czyli w sumie sterotypowy na siłe. Dzisiaj zniszcze klate i tripol. Ziemniaczki sie gotuja a schabik sie smazy na bezkalorycznym oleju. A jutro z rana na czczo bcaa i 10 km trzasniemy Yakubu ja jak zrobiłem tydzien temu przysiady jak najwiekszym ciezarem to przestałem czuć ból dopiero teraz NIE MA LYPY Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Bieganie Ostatnio bardziej mnie to jara niz silka. Poza tym jestem na wsi wiec trasy przyjemne i można pobiegac bez koszulki opalajac sie bez obawy o zgorszenie i mandat Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Dobrze że u nas tez jest taki wał długosci ok 6km gdzie mozna sobie spokojnie biegac jak na wsi. Współczuje tym z wielkich miast gdzie jedyne miejsca gdzie moga pobiegac widząc zielone to park Ja nazywam te miejsce swoje rezerwatem Widzialem juz tam biegajac i lisiy, i sarny, i zające i UWAG UWAGA ryby xD Tak kur.wa biegen se a tam w trawie 3 ładne płotki. Widocznie jakis rybak zgubil bo zaraz plynie narew ale i tak widok opalających sie ryb w trawie był niecodzienny njak na jogging Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Widocznie jakis rybak zgubil bo zaraz plynie narew ale i tak widok opalających sie ryb w trawie był niecodzienny njak na jogging Nie rybak a wędkarz chyba. Moje plany na dziś poleciały na pysk, pół dnia z kotkiem jeździłem po weterynarzach bo zwichnął łapkę i gorączka 41 stopni. Ja mam miękkie serce i bicepsy jak widać - przejmuje się jak własnym dzieckiem. Poje.b. -__- Jadę na 80 urodziny babci. Jutro dowalę fbw aż się posr.am po porannym rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Mialem dzisiaj robic bica, barki ale siedze i gram w Magiczny Miecz i pije cole z chipsami jutro strzele trening choc ciezko jest bo robie teraz 7dni pod rzad i do tego po 9-10h od 6stej Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 (edytowane) Dzis tylko rower, skromne 40km ale wkrótce naje.bka bo już dawno sobie na nic nie pozwoliłem. Jutro zapewne nogi "dobrze" wejdą Edytowane 1 sierpnia 2015 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Dzis regeneracja. Spalem pol dnia i ide na grilla xd Ale lajtowo, jakis cyc z kuraka, salatki i woda mineralna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 może uda się wyjść na delikatny nocny bieg i dobić do małego biegowego jubileuszu Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 30 min. interwałów na bieżni z rana, a i brzuszki przed bieganiem zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Czworogłowe i łydy skatowane , nie ma to jak na koniec nóg zrobić porządny dropset na prasie. Po za tym jeszcze 3 posiłki przedemną ale czego się nie robi dla piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 18sta i 3posilki? U mnie jeszcze 1. Godzine temu skonczylem cwiczyc i jak usiadlem na 5minut to zasnalem prawie na siedzaco a jutro znowu do roboty na 11h. Jak zyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 Ja wlasnie z godzinnego biegania pod wpływem bcaa. Teraz zjem owsianke z miodem , za pół godzinki 300g schabu z ziemniaczkami, zrobie placuszki owsiane i mozna isc do roboty ROBIC KARIERE GÓRNIKIEM ZABRZE W FIFIE A po pracy 200g kurczaczka z ziemniaczkami od razu i za godzinke robic przysiady i MC żeby zabic dzis nogi Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 Kruca fix, chyba jakieś debiuty się w Ostrołęce szykują. Ja dziś praca nóg, przysiady, wspięcia i podbiegi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 mc 8x10 (ucze sie techniki) dips 4s ( ) łydki 4s Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 39,62 49,26 64,37 Ostatnie trzy dni. A dzisiaj nie wiem, może 50 km. Rowerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 Dziś mam zamiar zniszczyć barki, kaptury, przedramiona. Potem klasycznie kilkanaście km rowerem wzdłuż Wisły w drodze do chaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 Gigant seria na barki, bice i triceratopsy + cardio Cytuj Odnośnik do komentarza
rasomaso 3 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 Klatka, a później bieg na 10km. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 Przez rok nie robiłem wyciskania na płaskiej więc na miesiąc wywaliłem skos i spróbowałem sobie płaską , poszło 100x8,110x4,120x2 nie sądziłem że tak słaby jestem liczę że z tygodnia na tydzień siła mocno pójdzie w górę jak nie robiłem tak dawno płaskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) 45 minut katowania barow. Wyciskanie sztangi stojac, unoszenie sztangi do mostka, wznosy bokiem - kocham to uczucie pompy w tym cwiczeniu. I wznosy w opadzie metoda WK. Edytowane 4 sierpnia 2015 przez KoBik Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2015 Wzsnosy bokiem... po kilku seriach ma się wrażenie, że jest się szerszym o pół metra. Też dziś robię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi