II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jakim bledem bylo jak kiedys wrzucalem za duze obciazenia, nie czujac miesni tak jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Wznosy robię 12-16kg w zakresie 20-30 ruchów , czasem nie chce mi się wierzyć że ktoś czuje dobrze barki robiąc wznosy 25-30. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ja mam 10tki i na razie styka. Ogólnie to nie sport do dźwigania ino pompowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 znalazłem stromą górkę i pierwszy raz porobiłem podbiegi, czuć pompę w nogach trzeba tylko uważać przy zbieganiu i robić to spokojnie bo to koszmar dla kolan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 8x10 przysiady [rampa] 5x10 wiosło [rampa] 4x12 wznosy hantli 2x12 trc + bic Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Klatka: - sztanga płasko 4 serie - hantle skos 4 serie - rozpiętki 4 serie Trajcep - francuz zza głowy 3 serie - dipy na poręczach 3 serie - ściąganie drążka w dół 3 serieDo tego klasycznie brzuch (podciąganie prostych nóg wisząc na drążku, 5-6 serii do zmęczenia). Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Wznosy bokiem zayebiście się robi przykładowo: 10 x 10kg 10 x 7kg 10 x 4kg Zaczynamy od największego ciężaru, robimy 10 powtórzeń, bierzemy siódemki i również dziesięć powtórzeń, ale tym razem hantle trochę dalej od tułowia trzymamy (większy kąt między ramieniem a przedramieniem. No i na sam koniec 10 powtórzeń najmniejszymi hantelkami i bezmała na prostych rękach już. Pompuje jak skórvesynów tysiąc! Czasem nie mam mocy, żeby wody z butelki się napić, nie mogę tak ręki unieść huehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dokładnie, tak jak mówisz. Wtedy jest najlepsza pompa btw. kto ich nie trawi czy ma uprzedzenia, nie wnikam ale Saker z WK pokazuje dwie proste zasady których błąd powielałem, stąd klata źle pracowała w uchwycie który stosowałem i to samo przy wznosach. Co gorsze, przy wznosach na barki, sugerowałem się prosami i instruktorami stąd mam teraz, zyebane barki które po 1,5 roku czasu "chyba" wróciły do siebie. Polecam obejrzeć i sprawdzić, czy nie robi się tych błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ja dziś odpoczywam, po dwóch dniach treningu trzeba trochę zluzować. Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Wczoraj bieganie. Może ze 4 km pękło. Dziś też bieganie (ze 2km). Za tydzień mają otworzyć siłkę, to zacznę coś działać, bo na razie nie ma za bardzo warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dziś 20 minut absów, jutro odpoczynek a w piątek bieg city trail na 5 km. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Miałem w planach przygotowania do jutrzejszego plażingu a właśnie widziałem jak zabierają moje klienta,który właśnie wyszedł z siłki w czarnym worku Typiara uderzyła w niego 80 km/h na pasach,był tak powyginany że nawet nie wiedziałem co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ja dzis robiłem plecki. Drążek wiosłowania nachwytem, podchwytem i moje ostatnio ulubione wiosło półsztangą <3 Miałem je robic wczoraj po robocie ale jednak wymiękłem przy 35 stopniach Takze jak narazie chyba tylko opcja poranna siłowni zostaje póki u nas tak smaży Kobik niby masz racje bo szczerze u mnie najlepiej poszło w miesien robiac mniejszym ciezarem ale minimum 16 powtórzen a czasem serie łączone. Ale miesien szybko sie przyzwyczaje wiec najlepsza chyba jest rotacja treningiem co kilka cykli. Teraz wlasnie zacząłem max 6 powtórzen jak najwiekszym ciezarem i mam nadizeje ze jednak cos podrosnie Po pierwszym takim treningu klata byla dosłownie zniszczona Choc wiadomo nie kazde cwiczenie da sie zrobic idealnie technicznie z duzym ciezarem wiec wtedy lepiej zmniejszyc jednak ciezar na korzysc techniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Klata, biceps i triceps w nowej siłowni. Na wakacje robię po ponad 8h w magazynie. W sumie wpyerdol jest, ale ta rozmowa z jj zmotywowala do ćwiczeń i zapisałem sie do nowego miejsca Polecam w sumie Pasaż Rataje. Akurat jest promocja na grouponie 59/miesiąc, wiec jak ktos jest z okolic i lubi nieduże lokale to warto Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 czekam aż się schłodzi i biegnę na stadion porobić interwały, a jutro klatka i barki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 podciąganie nachwytem 6 x 5 p push press 6 x 10 p łydki + brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 6km truchtem seria brzuszków tylne barki na drążku Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Żar mocny ale trzeba iść katować zaraz czwórki w koszarach . Ale mimo wszystko ćwiczy się przyjemniej niż z klimatyzacją gorzej że czasem oddechu złapać nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 House'a obejrzę na TVN7 i lecę na trening. Bicki, tricki, brzuch i może barki jak znajdę na youtube ze trzy nieskomplikowane ćwiczenia. A i na elektrycznej bieżni może pobiegam, ale nie za dużo, bo za gorąco. I wieczorem hiita strzelę jak nie będę zajechany za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Po nocy w robocie, wyspany. Zaraz krece mieso na ruszt a pozniej barki dowalimy co by kule armatnie wproawdzic w stan - nie siegne po kubek z szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Nie ma rodzynów w spartakusie więc wklejam tutaj: Cała lodówka piwa, pizza w drodze, jest drużyna i jedziemy filmy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Dzis poszly plecy, w tym martwy. Potem bicepsy. Do tego brzuch ma drazku. Po 45 min bylem jak scierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 W tej pogodzie to ja jestem mokry juz po minucie na zewnątrz;D Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 No wujek sadzi konkretnie ten cheat day. Dzien w dzien. Ale jak dolozy do tego sok to go wyebie w orbite. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi