Banny 2 656 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 po tyg przerwy (wyjazd) dzis mc 9s x7 dips 5s bic 3s + brzuch 3s Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 Dzis same nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 Skurwiłem bary i brzuch. Wleciał już placek owsiany z białkiem a zaraz lecę do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 Nie byłem na treningu w poniedziałek, więc wszystko mi wypoczęło przez 'długi weekend'. Mogę zatem dziś zrobić plan jaki zechce - czuję, że powyciskam na klatson + trajcep + brzuch. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 Ledwo do domu doszedlem. Szedlem jakbym mial protezy zamiast nog. Bede zdychac. A teraz szama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 Ja nogi wczoraj z barami robiłem i dzisiaj ciężko mam. Dziś po raz pierwszy będę ćwiczył po pracy, rewelacji się nie spodziewam, ale jak dam radę to będę mógł jeździć na siłkę pięć-sześć razy w tygodniu co by było zayebiste. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 (edytowane) Pamietaj o regeneracji na nastepne 10 dni. No chyba ze koks walisz, to jutro juz bedziesz monter. Pamietaj ze odpoczynek wazniejszy od treningu. Jak czujesz ze napyerdala to odpuszczasz. Miesnie rosna kiedy? W czasie regeneracji a nie 6x w tygodniu. No chyba ze machasz 5 kilówkami. A mnie nogi przestaly dopiero dzis z rana. A robilem je w piatek. Edytowane 20 sierpnia 2015 przez KoBik Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 (edytowane) No tak, ale jak wczoraj zrobiłem nogi z barami to i tak będę miał od tych partii przerwę dwudniową żeby co innego zrobić, więc chyba się wystarczająco zregenerują, no chyba, że znowu się mylę choć wolałbym nie. E: dopiero teraz zauważyłem, 10 dni? wtf? serio? Edytowane 20 sierpnia 2015 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 No serio. Wczoraj jeszcze czulem dupsko i uda no i lydy tez. Generalnie wiem, ze gorzej sobie radzilem gdy trenowalem za czesto. Wiecznie przyyebany. A same treningi robie tez pod siebie. Czyli, jesli czuje ze jakis miesien nie daje juz o sobie znac to wtedy go atakuje. Na razie generalnie i tak robie. Trening, dzien przerwy, trening. Zalezne tez od zmiany jaka mam w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 Standardowo wariacje pompeczk i bajcepsik Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 Pamietaj o regeneracji na nastepne 10 dni. No chyba ze koks walisz, to jutro juz bedziesz monter. Pamietaj ze odpoczynek wazniejszy od treningu. Jak czujesz ze napyerdala to odpuszczasz. Miesnie rosna kiedy? W czasie regeneracji a nie 6x w tygodniu. No chyba ze machasz 5 kilówkami. A mnie nogi przestaly dopiero dzis z rana. A robilem je w piatek. Dlatego nie lubie robic nóg. Nie dlatego ze nie odpowiada mi trening ale dlatego ze chodze cąły tydzien jak paralityk Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 push press 5s x7 podciaganie szeroko 5s x6 barki bok 3s tric 3s łydki 4s Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 Pamietaj o regeneracji na nastepne 10 dni. No chyba ze koks walisz, to jutro juz bedziesz monter. Pamietaj ze odpoczynek wazniejszy od treningu. Jak czujesz ze napyerdala to odpuszczasz. Miesnie rosna kiedy? W czasie regeneracji a nie 6x w tygodniu. No chyba ze machasz 5 kilówkami. A mnie nogi przestaly dopiero dzis z rana. A robilem je w piatek. Dlatego nie lubie robic nóg. Nie dlatego ze nie odpowiada mi trening ale dlatego ze chodze cąły tydzien jak paralityk No ale nogi czy lydy ktore odstaja od reszty to lipton. Ja wlasnie teraz w robocie juz czuje dupe z kamienia i uda nabite jak skaly ale co zrobic? W czwartek przestanie bolec. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 arnold nie robil nog. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 Robil. Huya tam wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 nie zdziwilbym sie, gdybym zobaczyl go z bocianami jak lapie dziobem zaby. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 Ktos go zbanuje? Czyvon serio nayebany przed tytanem siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 arnold nie robil nog. Dlatego chodził sztywno jak Terminator. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 nowe kawałki dodane do playlisty, wskakuje w buty, słuchawki na uszy i na interwały. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 Pamietaj o regeneracji na nastepne 10 dni. No chyba ze koks walisz, to jutro juz bedziesz monter. Pamietaj ze odpoczynek wazniejszy od treningu. Jak czujesz ze napyerdala to odpuszczasz. Miesnie rosna kiedy? W czasie regeneracji a nie 6x w tygodniu. No chyba ze machasz 5 kilówkami. A mnie nogi przestaly dopiero dzis z rana. A robilem je w piatek. Dlatego nie lubie robic nóg. Nie dlatego ze nie odpowiada mi trening ale dlatego ze chodze cąły tydzien jak paralityk No ale nogi czy lydy ktore odstaja od reszty to lipton. Ja wlasnie teraz w robocie juz czuje dupe z kamienia i uda nabite jak skaly ale co zrobic? W czwartek przestanie bolec. Nie no nogi trzeba robic oczywiscie. Wiadomo ze klatozaury z nogami jak patyki to posmiewisko. Tak tylko pisze ze strasznie to uciążliwe. Ostatnio jak je.bnąłem trening nóg w poniedziałek to musiałem smarowac jakąś maścią uda zebym mógł na weselu troche potanczyć. Kobieta sie wtedy ładnie wkur.wiła na mnie Ogolnie lubie szczegolnie przysiady. Ale chyba ból mięsni po treningu nóg jest najbardziej dokuczliwy. Czuje sie wtedy jak dziad. No ale jak boli to rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 Boli, bo są mięśnie i ścięgna pospinane i zajechane. Masaż rollerem przed i po treningu i szybko zobaczysz różnice w regeneracji. Po treningu masaż nóg od kobiety też się sprawdzi. Odwdzięczysz się masażem całego ciała z finałem. HE HE HE. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 Odwdzięczysz się masażem całego ciała z finałem. nie no obrzydliwe tu ćwiczymy, nie ruchamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 Przysiady uwielbiam ale wypychania leżąc na suwnicy nienawidzę . Zawsze wrzucam jako ostatnie bo za bardzo chyba naciskam na brzuch przez co po 2-3 seriach mam odruchy wymiotne. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 Finał na cycuszki HE HE Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 Odwdzięczysz się masażem całego ciała z finałem. nie no obrzydliwe tu ćwiczymy, nie ruchamy W sensie, że kolacje zrobi po masażu. Co Ci po głowie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi