Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 540
  • Wyświetleń 58,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• @ Litwin - ja 6 lat temu też już raz skończyłam.   foto dostaniecie pod choinkę . :czesc:

• Nie ma rodzynów w spartakusie więc wklejam tutaj:  

• II KoBik II
    II KoBik II

No wujek sadzi konkretnie ten cheat day. Dzien w dzien. Ale jak dolozy do tego sok to go wyebie w orbite.

Opublikowano

Racja. Wczoraj typ na silce. Spora masa od pasa w gore ale witki okrutnie chude. Nogi trzeba robic bo komedia. Ja mam ten plus ze taka mam juz genetyke i czy je robie teraz czy kiedys pilka i rower wystarczy zeby nie wygladac jak bocian. No ale cyce mial konkret, pewnie wbijal krete pod suty.

Opublikowano

Może ma chore kolana :(

Na ogół wynikają takie problemy ze zbyt słabych mięśni czworogłowych,szczególnie obszernego przyśrodkowego,które stabilizuje kolano.

Opublikowano

W sensie, że masz udo jak bocian i nie stabilizuje ciężaru ciała nad kolanem.

Opublikowano

Całe życie grałem w "nogę" i jeździłem rowerem,jednak nie miało to żadnego przełożenia na ich wygląd,ponad to że były masywne.

Opublikowano

Moj siostrzeniec 18lat tez ma gen do nog. W ogole ich nie robi a lydy ma jakby katowal je nie wiadomo jak.

Wczoraj po dlugim czasie zrobilem nogi i teraz juz dwa dni ledwo chodze takie zakwasy.

Opublikowano

Łydy moze i idzie porobic ze sportów ale zeby miec uda jak Tyson to trzeba zapier.dalac przysiady z duzymi ciezarami. Zabawne jest jak ktos mówi ze ma porobione nogi od sportów , potem patrzy na czworogłowy goscia który jednak napier.dala przysiady i jest mu jednak głupio bo uswiadamia sobie ze ma gów.no nie zrobione nogi.

Opublikowano

a po co komu przysiad ze 150 kilo?

Będę zgadywał,żeby mieć silne nogi?