Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 540
  • Wyświetleń 58,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• @ Litwin - ja 6 lat temu też już raz skończyłam.   foto dostaniecie pod choinkę . :czesc:

• Nie ma rodzynów w spartakusie więc wklejam tutaj:  

• II KoBik II
    II KoBik II

No wujek sadzi konkretnie ten cheat day. Dzien w dzien. Ale jak dolozy do tego sok to go wyebie w orbite.

Opublikowano

Mniej wiecej na takim poziomie jak zwykłe pompki klate.

Opublikowano

Ja tam nie wiem. Pytasz jakby byl gotowy przepis. Nie ma. Trzeba yebac zelazo. Ot filozofia.

Plecy i tric styrane. Szama juz na blacie. Syty i piekny dzien.

Opublikowano

Powinienem dziś plecy z trickami zrobić, ale mi się ała zrobiło i coś mnie kłuje koło lewej łopatki, więc zrobię dół pleców, pomęczę brzuch kilkoma ćwiczeniami i tricepsy. Jakąś maścią się będę smarował i mam nadzieję, że przejdzie do poniedziałku.

Opublikowano

Trochę mnie z kapci wyjęło jak przyszedłem do swojej siłenki. Dobrze, że akurat typ wszedł do szatni i zwijał na chatę. Ja pyerdole, docięte monstrum w huy. Takiego poziomu nie ogarnę nigdy ale daaawno na żywo nie widziałę takiej masy i definicji. Sztos w huyan. :obama:

Opublikowano

Jakieś rury z gazowni obudziły mnie z rana więc jako że wypada mi jeden dzień wolny w tygodniu chciałem zrobić sobie wolne no ale... człowiek zayebał kawę to wysiedzieć nie może i jeszcze preworkout przyszedł. BĘDZIE OGIEŃ PANOWIE

Opublikowano

Wronerro by opowiedział bo ma u was autorytet o pre od Cybera. Mnie wywala z kapci i jest petarda, synefryna moim prywatnym numerem jeden. :D

Opublikowano

Ostrovit ma fajne rzeczy,też miałem ich pompera i działał jak ten z KFD,czyli bardzo dobrze.

Opublikowano

Robota, później fbw i jak będzie czas to jazda na rowerze wyczynowo po lasach, nogi będą płakać. :P

Opublikowano

Lain wstaw fotki pupy i brzucha, pochwal się jakie postępy zrobiłaś :lapka:

Opublikowano

@ Litwin - ja 6 lat temu też już raz skończyłam.

foto dostaniecie pod choinkę . :czesc: