Opublikowano 12 września 20159 l Delfin spokojnie, nie znudzi mi się Lain nie wierz plotkom, kilka razy już pisałem na forumku, że oglądam pocieracze z mamami i babciami
Opublikowano 12 września 20159 l ale już jeden tu na orce pływał, wystarczy ( :* ) Tylko Wujek przeskoczył temat.
Opublikowano 12 września 20159 l ale już jeden tu na orce pływał, wystarczy ( :* ) Tylko Wujek przeskoczył temat. Fachura. Się wie!
Opublikowano 13 września 20159 l Autor cały dzień leżakowanie, kawka i takie sprawy, a wieczorkiem jakieś podbiegi sobie zorganizuje
Opublikowano 13 września 20159 l Ja piekę chlebek baltonowski do obiadu (pulpety + buraczki z patelni), upiekłem muffinki z truskawkami i bananami, niedzielna rozpusta Po porannym rowerze i brzuchu.
Opublikowano 14 września 20159 l Lain nie wierz plotkom, kilka razy już pisałem na forumku, że oglądam pocieracze z mamami i babciami I co? Ktoś Ci uwierzył, że gustujesz nie tylko w nastolatkach?
Opublikowano 14 września 20159 l Autor plecy, biceps, triceps i brzuch. Chyba jakiś nowy plan czas skonstruować.
Opublikowano 14 września 20159 l Zrobiłem klatkę po chyba trzech tygodniach przerwy. Licze jutro na jakieś zakwasy.
Opublikowano 14 września 20159 l Jakiś omlecik, ale chyba faktycznie posypany Nesquikiem. Kobik, pucuj się co to za niedozwolone słodkości. Wiesz, że nie powinieneś -_-. U mnie dzisiaj ostro klata i przód barków. Jestem zadowolony.
Opublikowano 15 września 20159 l No nesquik. Mala garsc sypnieta. Przez caly dzien w zasadzie staram sie nie jesc slodkiego wiecej. Na sniadnie taka bombe wrzucam. Przy mojej pracy a pozniej targaniu zelaza nie robi mi to zle poki co. Jem polowe bo to dwie porcje w sumie. Na dwa sniadania. Do lodowy i jeszcze bedzie na jutro. Platki owsiane wymieszane z 4 jajami i kakao. Po usmazeniu wedle uznania co sie wrzuci na wierzch. Edytowane 15 września 20159 l przez KoBik