Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Delfin spokojnie, nie znudzi mi się :lapka:

Lain nie wierz plotkom, kilka razy już pisałem na forumku, że oglądam pocieracze z mamami i babciami :lapka:

• Odpowiedzi 540
  • Wyświetleń 58,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• @ Litwin - ja 6 lat temu też już raz skończyłam.   foto dostaniecie pod choinkę . :czesc:

• Nie ma rodzynów w spartakusie więc wklejam tutaj:  

• II KoBik II
    II KoBik II

No wujek sadzi konkretnie ten cheat day. Dzien w dzien. Ale jak dolozy do tego sok to go wyebie w orbite.

Opublikowano

ale już jeden tu na orce pływał, wystarczy ( :* )

:daddy:

Tylko Wujek przeskoczył temat.

Fachura. Się wie!

Opublikowano
  • Autor

cały dzień leżakowanie, kawka i takie sprawy, a wieczorkiem jakieś podbiegi sobie zorganizuje :)

Opublikowano

Ja piekę chlebek baltonowski do obiadu (pulpety + buraczki z patelni), upiekłem muffinki z truskawkami i bananami, niedzielna rozpusta Po porannym rowerze i brzuchu.

Opublikowano

Kilka pochwał i za miesiąc znowu bedzie 8 miesiąc :(

Opublikowano

Lain nie wierz plotkom, kilka razy już pisałem na forumku, że oglądam pocieracze z mamami i babciami :lapka:

I co? Ktoś Ci uwierzył, że gustujesz nie tylko w nastolatkach?

Opublikowano

Zwykłe banalne zmylenie tropu

Opublikowano
  • Autor

plecy, biceps, triceps i brzuch. Chyba jakiś nowy plan czas skonstruować.

Opublikowano

Zrobiłem klatkę po chyba trzech tygodniach przerwy. Licze jutro na jakieś zakwasy.

Opublikowano

Jakiś omlecik, ale chyba faktycznie posypany Nesquikiem. Kobik, pucuj się co to za niedozwolone słodkości. Wiesz, że nie powinieneś -_-.

U mnie dzisiaj ostro klata i przód barków. Jestem zadowolony.

Opublikowano

No nesquik. Mala garsc sypnieta. Przez caly dzien w zasadzie staram sie nie jesc slodkiego wiecej. Na sniadnie taka bombe wrzucam.

Przy mojej pracy a pozniej targaniu zelaza nie robi mi to zle poki co.

Jem polowe bo to dwie porcje w sumie. Na dwa sniadania. Do lodowy i jeszcze bedzie na jutro.

Platki owsiane wymieszane z 4 jajami i kakao. Po usmazeniu wedle uznania co sie wrzuci na wierzch.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

gó,wno mnie to obchodzi

załóż se dziennik treningowy

pozdrawiam