Skocz do zawartości

Plany na dziś.

D.B. Cooper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

zrobiłem intensywny trening obwodowy, dobra przeje,bka  :good2:  właśnie wróciłem z biegania i jedzie do mnie pizza, będzie jedzone  :good2:

Edytowane przez D.B. Cooper
Opublikowano

A u mnie załamka. Mam nawrót nerweicy wegetatywnej. Ten tydzien miał być poswiecony na odpoczynek i jedzenie schabiku a chu.j tow szystko strzelił. Zawroty głowy, nieostry wzrok, uczucie omdlenia, dusznosci. Masakra a miałem najciezszy i najlepszy trening 2 miesiace ever , w dodatku puchłem na kreatynie naprawde ładnie teraz nawet nie wiem czy jest sens robic pomiary. :/

Od poniedziałku spowrotem biore leki ale to chu.jnia bo działaja dopiero po 2 tygodniach. A w pon zrobiłem badania tescia i po półtora miecha nie brania leku i tak mam zanizony w chu.j testosteron. Jak dojde do siebie to pójde z tym do lekarza.

Opublikowano (edytowane)

a ja czwarty tydzień już lece i nie chce krakać za wcześnie ale przy dobrym układzie kart na koniec roku ZNISZCZE WAS WSZYSTKICH BEZ KOKSU

jesień i kostke zaczynamy więc będzie ostro. dużo amciu amciu i żeby nie ładować tony odżywek to trzeba szybko pożeralne amciu

rano mam czas, więc jakaś pierś z ryżem/kaszą i warzywka

po południ najgorzej, więc może jakieś placki hmmmm

jajca + owies + banan.....dawajcie jakieś wypróbowane kombinacje

na godzine przed fajrantem jakiś miks twaróg + jogurt/kefir + trochę mleka do konsystencji + owies + owoce

sporo tego towaru na cały dzień.....może jeszcze raz pierś ewentualnie łosoś (zayebisty i zayebiście szybko się robi)

omlet plus bajery.... 

a i raz w tygodniu 1500 kalorii w maku na podbicie

jak się nie zaoram i wyrobie z kaloriami to bedzie dopsz

Edytowane przez Kazub
  • Plusik 1
Opublikowano

Klaciucha i bicusio. Siła powoli wraca. Jestem dobrej myśli. Na siady po miesiącu idzie już 100kg na 8 powtórzeń. Zwiększamy ale powoli, po 2,5kg co tydzień. Zobaczymy co dalej. Dupa jeszcze z kamienia po sobocie. 

Na klatę też idzie więcej. Bic to wiadomo, krzesłem będę machał a on i tak będzie puchł.  :yao: genetyka, szkoda, że nie mam jej w plecach i barach ale ciśniemy kuuuuuuuuuurwa. :daddy:

Opublikowano

Ja zacząłem robić teraz skosy na 45 stopni(20 razy 34 kg hantle),to mega tam siła poszła,ale za to na płaskiej masakra,ledwo 12 razy 100 kg,no nic,muszę górną półkę zbudować to siłę odstawiam na bok.

Opublikowano

kur...   ja przeziębiony drugi dzień już :/ niby mógłbym iść coś poćwiczyć czy pobiegać bo nie jest tak źle, ale pożytku z tego by raczej nie było, więc potraktuję to jako okres regeneracyjny. 

Opublikowano

Fak, ostatnio konkretnie wróciłem do treningów i oczywiście dzisiaj już mnie coś bierze;/. Oby przez noc przeszło i jutro było w miare OK, bo czekają mnie ciężkie ciągi na plecki ;o/

Opublikowano

No właśnie, jakie witaminy bkerzecie? Ja nic nie biorę, jem owoce, warzywa,zdrowe tłuszcze, ale może warto coś dorzucić jak jesień idzie. Co polecicie? Jakiś tran może warto?