Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 540
  • Wyświetleń 58,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @ Litwin - ja 6 lat temu też już raz skończyłam.   foto dostaniecie pod choinkę . :czesc:

• Nie ma rodzynów w spartakusie więc wklejam tutaj:  

• II KoBik II
    II KoBik II

No wujek sadzi konkretnie ten cheat day. Dzien w dzien. Ale jak dolozy do tego sok to go wyebie w orbite.

Opublikowano

Poniedziałek + wtorek = regeneracja. :) Poza tym robota standardowo bo urlop w grudniu dopiero.

Opublikowano

Plecy i tric. Wlasnie zbieram sie na silke zaraz po robocie a wy co dalej kapcioszki i gierki. Nawet wam zazdroszcze :(

Opublikowano

Właśnie poszło 200 kg w martwym,dla mnie absolutny maks,a cieszę się bo to dla mnie długo mityczna granica była ;)

Opublikowano

Wiosło to raczej na ilość robię,dzisiaj 60 kg na 30 razy i 80 kg też na 30.

Opublikowano

2 dzień FBW, jutro chillout po robocie a w sobotę i niedzielę ogień a później dwa dni na regenerację i zaś od nowa. Czuję, że żyje! :D

Opublikowano
  W dniu 21.10.2015 o 14:35, szarku123 napisał(a):

Gratsy ja jedynie do wiosła maksymalnie podniosłem 150kg i czułem że to raczej max. Nigdy nie robiłem i nie będę robił martwego ale 200kg brzmi już potężnie.

200 na martwy nie brzmi potężnie. 150 na wiosło brzmi potężnie

Opublikowano
  W dniu 23.10.2015 o 19:24, Kazub napisał(a):

W dniu 21.10.2015 o 14:35, szarku123 napisał(a):

Gratsy ja jedynie do wiosła maksymalnie podniosłem 150kg i czułem że to raczej max. Nigdy nie robiłem i nie będę robił martwego ale 200kg brzmi już potężnie.

200 na martwy nie brzmi potężnie. 150 na wiosło brzmi potężnie

Zależy też chyba przy jakiej wadze Maximusie.

Opublikowano

Dwojki i czworki poszly. Wzialem sie za brzuch. Ale silowo, polecam allaszki. Najlepsze cwiczenie na brzuch z obciazeniem. Polecam.

Opublikowano

Alfa w warsztacie , wymiana oleju i zabezpieczenie antykorozyjne wiec zaraz smigam robic plecy a przed i po 5 km rowerkiem dojazdu 

Opublikowano

Ja dzisiaj 2 dzień ćwiczeń i 2 dni wolnego, później będzie rozp.ierdol. :twisted:

Opublikowano
  • Autor

w końcu mogę na spokojnie pobiegać, więc dziś jakieś 12 km. Czapka i rękawiczki kupione to pogoda nie straszna :)

Opublikowano

Ja 11.11.2015 r. na 10 km,z racji że nie biegam od 2 miechów i jestem na masie,będę zadowolony z czasu poniżej godziny ;)

Opublikowano

Poszlo dzis fullbody ze sprawdzeniem swoich %. Bedzie dobrze. Jutro stajnia zamknieta wiec od wtorku zaczynam P&P. Dygajcie lamusy

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Pompusie zamieniamy na łąweczkę z hanteluszkami + cwiczonka na brzusio! Tak jest!!!!!

Opublikowano

Dzień udany,mimo iż zjadłem mało węgli przed treningiem bo spaliło mi się żarcie(zagrałem się w Bf4 ;) ) to od dziś mam nowy rekord na cyce-20 razy 100 kg w pełnym zakresie ruchu,do wyprostowania.

Opublikowano
  W dniu 2.11.2015 o 20:44, Litwin81 napisał(a):

Niestety Ps3 :/

A w trojke jeszcze grasz? Moze bysmy kiedys pykneli? Bo BF4 to podobno slabsze jest od 3.