Veron 9 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 No więc mam taki problem, ze obraz w moim laptopie (lenovo, jeśli ma to jakieś znaczenie, z windows 8 ) jest ciągle przyciemniony (zmiana ustawienia jasności zarówno przyciskami, jak i w panelu sterowania nic nie daje). Stało się tak po tym, jak "przejechałem" palcem po przyciskach funkcyjnych (te w górnym rzędzie). Trochę pogooglowałem i ludzie radzili, aby przeinstalować sterowniki graficzne, co też zrobiłem, ale bez efektu. Jeśli ktoś wie, to chciałbym, oprócz samego rozwiązania, dowiedzieć się, który przycisk to powoduje;] Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 zainstaluj/przeinstaluj energy manager Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 oki, to sprawdź jeszcze Lenovo Onekey Theater przy moim też nie działało to podświetlenie ale pomógł mi ten energy (power) manager Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Mialem to samo w ultrabooku ostatnio. Tez sie wku.rwialem niemilosiernie, ale jakos tam wyklikalem rozwiazanie w 8.1. Niestety nie powiem Ci co dokladnie zrobilem, ale bylo to zwiazane z zarzadzaniem energia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi