Opublikowano 2 sierpnia 20159 l Moje Sennheisery MX275 (chyba) po kilku latach trafił szlag, więc zastanawiam się czym je zastąpić. Nie chcę wydać majątku, ale nie chcę też specjalnie oszczędzac i kupić badziew. Myślalem o Denonach AH-C260. Przeznaczenie to głównie granie przenośne, muzyka mniej. Ktoś może coś fajnego polecić? Edytowane 2 sierpnia 20159 l przez Godot
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l Powerbeatsy 2 wireless.Posiadam nauszne Beats Studio 2.0 Wireless i jest bardzo dobry dzwiek, w tych rowniez jest dobry bass i czysty dzwiek. Nie znam innych sluchawek dousznych,bo uzywam jedynie z najwyzszej polki a nie jakies chinskie badziewia Edytowane 2 sierpnia 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 3 sierpnia 20159 l To jak miałeś Sennheisery to po co szukasz innych? CX 5.00G CX400II CX300II
Opublikowano 3 sierpnia 20159 l Polecam zapoznać się z produktami brainwavz i soundmagic. Do stówy lepszych dousznych się nie kupi. Testowane osobiście.
Opublikowano 3 sierpnia 20159 l Brainwavz Delta są wspaniałe za te pieniądze. Trochę za mocny bas jak na mój gust, ale to tylko dodatek - nie maskuje słabej jakości dźwięku, jak w popularnych niegdyś EP-630. Edytowane 3 sierpnia 20159 l przez Grze(pipi)
Opublikowano 3 sierpnia 20159 l zeby jakos sensownie doradzic dobrze by było wiedziec:- ile pieniążków ma autor tematu do wydania- jakiej muzyki słucha- do czego to będzie podłączone- duzo basu? mało? itp, itd.
Opublikowano 3 sierpnia 20159 l Brainwavz Delta są wspaniałe za te pieniądze. Trochę za mocny bas jak na mój gust, ale to tylko dodatek - nie maskuje słabej jakości dźwięku, jak w popularnych niegdyś EP-630. Ja miałem Alphy i też były świetne. Lekko brakowało mi basu (wiele osób twierdzi, że dół w nich dominuje), ale to zależy od źródła dźwięku. Mocno polecam.
Opublikowano 7 marca 20169 l Jako ,że nie chce otwierać nowego tematu to może się doczepie moje Sony ZX600 powoli padają i chciałbym znaleźć jakieś dobre zastępstwo (max do 450) słuchawki będą przeważnie ze mną w podrózy podpięte do przerobionego na mp3 Samsunga galaxy S+ . Chciałbym aby konstrukcja była zamknięta i calkiem wytrzymała. Jeżeli chodzi o dzwięk to slucham wszystkiego ale z nastawieniem na muzyke klasyczną, filmową rockową i ciut metalu . Do gustu przypadły mi ATh- M40X zastanawiam sie czy ich nie brać miłym dodatkiem byłby wymienny kabel.
Opublikowano 10 marca 20169 l też bym się podpiął do tematu, bo po tym jak zaliczyłem wtopę z zakupem słuchawek do usznych panasonica szlak mnie zaczyna trafiać. Potrzebuję słuchawek w cenie 70-90 zł. które będą grały głośno ( z racji przebywania w pracy w dość głośnym miejscu ) oraz będą miały w miare dobry bas. Dodatkowym atutem byłby solidny nie cieniutki jak nitka kabel, co by radio w smartphonie psia jego mać, nie przerywało Edytowane 10 marca 20169 l przez ścierpła mi noga
Opublikowano 26 marca 20169 l Autor Kupiłem Jays a-jays one i polecam. Grają super Ale teraz mam inny problem. Chcę kupić słuchawki nauszne. Przeznaczenie: granie w domu plus muzyka w pociągu. Kwota do 200 zł. Jako, że będę je nosił na zewnątrz to nie chcę jakiś wielkich i nieporęcznych. Podobają mi się takie: http://allegro.pl/sluchawki-dr-dre-beats-solo-hd-bezprzewodowe-hit-i5984709782.html Ale to chyba jakaś podróbka, nie?
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Ja również szukam nausznych najlepiej bezprzewodowych, żebym mógł je z domu zabierać do biura.
Opublikowano 14 kwietnia 20168 l Ja również szukam nausznych najlepiej bezprzewodowych, żebym mógł je z domu zabierać do biura. http://www.ceneo.pl/43726537#mh=L5A9M1LS17003jbl_oyMYQ4lfse_jvRPs7ZR1CEkyhOQpTqyRMPCaX2PwkFOc9HjBE612ytdjGUvZb7xHhfzVZfym8xdsz1LCUaGeF1FWTWQHGB0mdalCCkHbzSLXhAIuV9SLuE2IoUGlHAtj_uuH_-LPaiQdy74jxbojKnw8R-GH2Pq1lE4NDuuEOz0UXVa2uoFOg2 Polecam.