Kriss_Hietala 11 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 (edytowane) Mi aż tak dobrze nie poszło ;< Aczkolwiek czasem się trafią dobre rozgrywki Edytowane 13 stycznia 2016 przez Kriss_Hietala Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 Nie znalazłem tematu w dziale trójnoga, więc napiszę tutaj - Świat Zbiorników rządzi Ściągnąłem toto z PSS z czystej ciekawości i wpadłem jak śliwka w kompot. Niby taka popierdółka, a już trzeci dzień ani mi przez myśl nie przeszło odpalić inny tytuł (a na półce leży m.in. MGS5). Dużo Wam czasu zajęło dorobienie się niemiaszkowego Tigera? Oczywiście chodzi mi o grę bez zakupu złota za realną kasiorę Cytuj
okonek89 0 Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 szukam miejsca w jakimś poligonie ktoś coś ??? człowiek by pograł troche drużynowo z ludźmi Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 dawno nie gralem w tanki ale moze powroce gdyby bylo z kim pigrac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi