Pupcio 18 645 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Muszę ostatni sezon nadrobić żeby jarać się tym Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 (edytowane) Tak średnio hajp. Oglądam już bardziej z przyzwyczajenia, no ale w jakimś tam stopniu nadal lubię ten serial. Twórcy ostatnio coś przebąkiwali, że planują zakończenie całości na 8. sezonie, a dwie ostatnie serie mogą mieć mniej odcinków niż poprzednie - odpowiednio po 7 i 6 epów. http://westeros.pl/tworcy-szacuja-ze-po-6-sezonie-gry-o-tron-zostanie-im-material-na-10-15-odcinkow/ Później, zapewne jeśli oglądalność będzie się jakoś trzymać, dostaniemy ponoć spin-offa w uniwersum Edytowane 24 kwietnia 2016 przez Frantik Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Hajp tak 6/10. Może wzrośnie jak zrobię sobie recap poprzedniego sezonu. No coś takiego. Masówka się zrobiła, ostatnio bez podjarki było. Mam nadzieję, że miło zaskoczą i hajp będzie rósł z kolejnymi odcinkami. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Niech ktos stresci odcinek bo nie chce mi się nawet tego sciagać. Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Jezu wstalem o tej 3 i to obejrzalem... Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Podobno Jon Snow nadal nie żyje . Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Podobno Jon Snow nadal nie żyje . O właśnie...Jon Snow nadal nie żyje Cytuj
Godot 416 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Ostatnia scena... omfg, serio musieli? Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 (edytowane) @Butt: nie ma. Cholera, mi nowy odcinek się podobał. Sporo akcji, kilka wątków zmierza w nieznanym kierunku. Ostatnia scena trochę obrzydliwa, moja kumpela mówi, że ta postać położyła się, żeby umrzeć. Jaki jest jej plan? Szkoda, że tak szybko zakończyli wątek księcia Dorana i Trystane'a, bo Doran, jakby nie było, był dobrym dyplomatą i całkiem nieźle swoją małą wojenkę prowadził. I, spoiler z książki, a raczej teoria, która raczej w serialu się nie sprawdzi, ale warto o niej wspomnieć: Jest teoria, że całą niedolę sprowadzoną na Lannisterów zaplanował właśnie Doran. Googlujcie Dornish Master Plan. Edytowane 25 kwietnia 2016 przez Szwed Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Dzizas maria ten serial jest mistrzem w knoceniu wątków. Jak już masz nadzieje, że coś fajnego się wydarzy to jeps! Jest zupełnie odwrotnie. Prawie jak w nowych MGSach a teraz znowu 8 epów takiego skakania niewiadomo gdzie, żeby zrobić 9-10 super ep z clifengerem Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 pooglądalem bo w necie od rana milion spoilerów wiec chciałem miec za soba bez zwlekania hmmm chyba głównym moim problemem było to że po tak długiej przerwie nie pamiętałem połowy watków i sie dziwiłem o co chodzi odcinek ok, ale dupy nie urwał kompletnie nie pamiętam co sie działo z jamim córką jamiego i sercei? wiem że on po nią pojechał, ona coś tam gadała że kocha kolesia i chce zostać i co? umarła? nie pamiętałem tego Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 oho spoilery lataja jak ku,tasy wiec dalej nie ogladam Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Nie będę krytykował, bo dla wielu ten serial i tak jest już kóltowy, ale kurcze, dało się to lepiej zrobić;/ Szkoda, bo nie ma zbyt wiele, jeśli w ogóle, fajnych seriali fantasy. To skakanie z wątku na wątek nuży jak diabli. Każdy z nich schematycznie dostaje po parę minut i się urywa po kilku minutach. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Zgadzam się dlatego chyba poczekam aż pojawią się wszystkie odcinki i będę oglądał po kolei, żeby kompletnie nie stracić wątków, a w międzyczasie zrobię sobie powtórkę sezonu 4 i 5, bo je oglądałem regularnie tydzień po tygodniu i czasami mam wrażenie, że gdzieś zgubiłem wątek. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Coraz gorzej zaczyna mnie w(pipi)iać ten serial... A co w(pipi)ia ?? Po kolei : Zabijanie fajnych postaci - jeśli twórcy tego serialu sądzą ze grubas, białowłosa Mary Sue i karzeł pociągną ten serial sami to sie gruuubo mylą. To co na poczatku było ciekawym zwrotem akcji, teraz stało sie nużącym marnowaniem czasu i wątków i powoduje tylko że człowiek zaczyna mieć w (pipi)e to co sie dzieje. Trystane mszczący Marcelle, przemiana z idealistycznego pieknoducha-księcia w cynicznego następce tronu mszczącego swoja ukochaną ?? Naaaaah, zabijemy gościa w trzecim odcinku w którym sie pojawia, w totalnie idiotyczny sposób.. Doran jako cierpliwy chessmaster i rozsądny polityk który powoli acz skutecznie plecie nici intryg żeby pogrążyć Lannisterów ?? Naaaaah zabijemy gościa w jeszcze głupszy sposób ( srsly, znana skrytobójczyni która nie dość że już raz probowała zrobić kuku Trystaneowi to na dodatek jest znaną ekspertką od używania trucizn - dopuszczona do księcia bliżej niż jego najwierniejszy strażnik, do tego stopnia że dotyka księcia i pomaga mu chodzić ? Co on (pipi)a służby nie ma ? Czy ktokolwiek ze scenarzystów GOTa przeczytał cokolwiek o tym jak wyglądały takie rzeczy w Bizancjum, Chinach czy nawet w Europie ? ). Areo Hotah jako wierny i śmiertelnie niebezpieczny bodyguard Dorana ?? Naaaah, gościu dostał w plecy maleńkim nożykiem i padł z punktu... Tak to jest jak ochraniając księcia NIE ZAKŁADA SIE ZBROJI I POZWALA SIE STANĄĆ KOMUŚ ZA PLECAMI ... (pipi)a czy ten scenariusz pisali debile ? Żeby gościa chociaż zgrzali w pięciu to bym nic nie powiedział.. Brienne z Tarth - silna wojowniczka, robi mieczem tak że mało kto jej dorówna ... Szkoda (pipi)a tylko że kondyche ma taką że po trzech ciosach dyszy jak ja po przebiegnięciu maratonu z workiem betonu na plecach. Srsly, Sansa ''Księżniczka chowana w puchowych pierzynach'' Stark skoczyła z muru zamku, zwiewała po lesie w cieżkim futrze i bóg jeden wie jak niewygodnych butach ( i cholera wie ile czasu ) a mniej sie zasapała niż Brienne która wozi dupe na koniu a pierwszego przeciwnika zabiła jednym ciosem. Rodzina Radia Maryja z Westeros aka Faith Militant - dlaczego oni jeszcze żyją skoro Cersei jest już bezpieczna ?? Sorry, ale w starciu wojsko Lannisterów kontra fanatycy z pałkami i w czarnych szatach to ja nie widzę wielkiej szansy dla świeto(pipi)liwych. A argument o "tłumie" też mnie nie przekonuje bo tłum łatwo da sie przekupić, zastraszyć albo odwrócić jego uwage ( ot choćby Martellami którzy własnie zabili siostre króla ) 3 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 telenowela sie z tego robi, zbuntowany anioł 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Kurde, dobre argumenty, chociaż mnie się nawet podobało. Yano- są na jutjubie takie rzeczy jak "Game of thrones season 5 recap"- https://www.youtube.com/watch?v=w2PQFviKHOM Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) Jezu niech oni jakoś utną wątek tych blachar z Dorne, nie wiem, zapomną o tym czy coś, bo tego się oglądać nie da. Znowu. Poza tym odcinek o niczym, ale kilkumiesięczna rozłąka sprawiła, że oglądało się całkiem miło. Nie rozumiem ludzi, którzy nagle zaczęli narzekać że akcja skacze co 10 minut z miejsca na miejsce. Teraz się obudziliście ? Tak jest od 1 odcinka 1 sezonu i inaczej nie dałoby się nakręcić tego serialu przy takim nawale postaci i wątków. Edytowane 26 kwietnia 2016 przez Tokar Cytuj
Nak 38 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Może to moje osobiste odczucie, ale miałem wrażenie, jako, że jest to pierwszy odcinek nie bazujący na książce, sceny i dialogi były jakieś takie drętwe. Nie wiem jak to będzie w książce, ale np. wątek Daenerys, jak ją porwali i powiedziała, że była żoną Khala Drago i od razu "acha spoko to już w sumie jest ok". Plus rozumiem, że pewne wątki musieli uciąć, ale rozwiązanie z Dorne było jak z serialu Herkules albo Xena. Wielki murzyn umiera od ciosu w plecy, książe ginie w 5 sekund i nara. koniec wątku, super rozwiązanie Zobaczymy co będzie dalej, ale mam głupie wrażenie, że jak zacznę czytać w końcu nową książkę, to będę miał zupełnie inną opowieść Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Nic się w tym odcinku nie działo. Słabo/10 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Jezu niech oni jakoś utną wątek tych blachar z Dorne, nie wiem, zapomną o tym czy coś, bo tego się oglądać nie da. Znowu. Poza tym odcinek o niczym, ale kilkumiesięczna rozłąka sprawiła, że oglądało się całkiem miło. Nie rozumiem ludzi, którzy nagle zaczęli narzekać że akcja skacze co 10 minut z miejsca na miejsce. Teraz się obudziliście ? Tak jest od 1 odcinka 1 sezonu i inaczej nie dałoby się nakręcić tego serialu przy takim nawale postaci i wątków. o, to to niesamowicie w(pipi)ia ten motyw i te postacie, ale oczywiście musieli zabić jedyne fajne tam, króla i czarnego Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 E tam, wątek Aryi to jest zdecydowanie najciekawsze, co się tam w tej chwili dzieje. Co by o tym odcinku nie mówić, to na końcu mistrzowski cockblocker. 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) to na końcu mistrzowski cockblocker. Najpierw te wspaniałe cycuszki a później btw pierwsze 3 sezony co chwile gołe du,py, wszędobylski seks do tego ostre mordowanie a teraz zrobiła się Dynastia z tego Edytowane 26 kwietnia 2016 przez koval Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) Cyce Carice zawsze na ogromnym propsie a tak to faktycznie w ostatnim sezonie było tego mało. Edytowane 26 kwietnia 2016 przez Masorz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi