Nak 38 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Najciekawsza teoria jest ta, w której Bran to tak na prawdę ten sam starzec, który był w drzewie i jest podróżnikiem w czasie, który napędza całą historię. Swoją drogą skoro Bran mógł przejąć Hodora i połączyć się w śnie i rzeczywistości i nagiąć przeszłość, to nie mógł tego samego zrobić z tą wróżką w scenie tworzenia white walkerów i przerwać całą akcję? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 najlepsza scena w odcinku Śmiechłem mocno na głos jak to zobaczyłem XD co do finału ta ucieczka rzeczywiście jakaś bez logiki, mnie najbardziej uderzyło że ta dziewczyna wzięła pierwszą lepszą dzidę i rozwaliła white walkera ot tak xD ciekawi mnie gdzie Yara i reszta się skitrają, może dołączą do Sansy? wątek na mereen już jest tak nudny że powinni to streścić do 5min migawki trening Aryi też już robi się nudny Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Co przegapiłem, że nie wiem dlaczego Walker King chce dorwać Brana? Cytuj
Nak 38 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Pewnie dlatego, że jest w gangu z tymi pseudo elfkami i jest następcą dziadka w drzewie. A jak pokazali, to te elfki stworzyły white walkerów. Z drugiej strony jak jeden z white walkerów dostał z dzidy i zginął, to nie mogli wziąć reszty dzid i za(pipi)ać pozostałą trójkę, czy tam dwójkę zamiast uciekać. Plus plasma granade w tunel i zawalić undeadów. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 NO WIDOCZNIE NIE MOGLI NIE DRĄŻ TEMATU DOWIESZ SIĘ W OSTATNIM ODCINKU OSTATNIEGO SEZONU O CO TAK NA PRAWDE CHODZI Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Uwielbiam próby logicznego wyjaśnienia sytuacji w bajkach. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Pewnie dlatego, że jest w gangu z tymi pseudo elfkami i jest następcą dziadka w drzewie. A jak pokazali, to te elfki stworzyły white walkerów. Z drugiej strony jak jeden z white walkerów dostał z dzidy i zginął, to nie mogli wziąć reszty dzid i za(pipi) pozostałą trójkę, czy tam dwójkę zamiast uciekać. Plus plasma granade w tunel i zawalić undeadów. Ale tak na logikę to czemu WW atakują elfki skoro ich stworzyły? Wiem, że to bajka, ale to słabsze niż Ojciec Mateusz. 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Ale tak na logikę to czemu WW atakują elfki skoro ich stworzyły? Wiem, że to bajka, ale to słabsze niż Ojciec Mateusz. A Ty byś się nie wkórwil jakbyś był nieśmiertelny ale nie mógłbyś porukać bo zamarza wszystko czego dotkniesz? 1 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Ale tak na logikę to czemu WW atakują elfki skoro ich stworzyły? Wiem, że to bajka, ale to słabsze niż Ojciec Mateusz. A Ty byś się nie wkórwil jakbyś był nieśmiertelny ale nie mógłbyś porukać bo zamarza wszystko czego dotkniesz? Jest to jakiś argument, możesz pisać scenariusze. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Odcinek w końcu spoko, fajne teorie krążą po necie, ale ten serial już tak ma, że wszystkie fajne teorie obraca w (pipi) bez ładu i składu. najlepsza akcja w odcinku - "budujmy łodzie stare dziadki i kobity, będziemy mieć najpotężniejszą armie". Ale kurfa tam nie ma drzew! Jakby były to nie mogli wcześniej wybudować tych łodzi i mieć potężnej armii? Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 (edytowane) najlepsza akcja w odcinku - "budujmy łodzie stare dziadki i kobity, będziemy mieć najpotężniejszą armie". Ale kurfa tam nie ma drzew! Jakby były to nie mogli wcześniej wybudować tych łodzi i mieć potężnej armii? Może wcześniej nikt się nie pochwalił dużym rozmiarem przyrodzenia oraz pomysłem rukania Daenerys w zamian za 1000 statków? Ten poprzedni król, dziadek, już pewnie nie mógł Edytowane 24 maja 2016 przez Frantik Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Cały czas nikt nie wspomniał. To nie była zwykła dzida tylko smocze szkło na pewno. To samo, które pozwoliło Samowi zyskać przydomek Sama Zabójcy. 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 No to spoko że mają smocze szkło walające się po jaskini i mają to w (pipi)e aż do chwili ostatecznej Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Trochę to głupie, fakt, ale przy tak przeważającej przewadze liczebnej i tak musieli uciekać, bo przecież nie załatwiliby wszystkich, z drugiej strony, o ile Meera jeszcze jakoś walczyć potrafiła, tak Bran czy Hodor na nic i tak by się nie zdali. Gdzie oni teraz uciekną, przecież w następnym odcinku muszą ich dopaść, bo to byłyby jaja, gdyby nie. A może zamienią Brana w kolejnego Białego Wędrowca? Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Ktos 8 lag temu rozgryzl zagadke hodora http://asoiaf.westeros.org/index.php?/topic/26325-what-does-hodor-mean/&page=2#comment-1236249 Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 A tak btw to Czy Hodor nie bedzie teraz wight'em tez? Serce mnie bedzie bolalo jesli tak Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Hodor zostanie white walkerem, stanie sie super inteligentny, rozwali wszystkich, zasiadzie na zelaznym tronie i bedzie ruchal daenerys latajac na smokach. Tak bym to widzial 1 Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Ja bym powiedzial, ze zasluzyl. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Cały czas nikt nie wspomniał. To nie była zwykła dzida tylko smocze szkło na pewno. To samo, które pozwoliło Samowi zyskać przydomek Sama Zabójcy. No (pipi)a jeden co oglada ten serial bez własnej głowy w (pipi)e... Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Dobra, pora zadać jedno bardzo ważne pytanie, które frapuje mnie odkąd skończyłem oglądać najnowszy odcinek jak u licha w polskiej wersji z lektorem przeszli od "przytrzymaj drzwi" do "Hodor"??? A tak na serio, to jaki miałoby sens poświęcenie się Hodora, który przytrzyma te drzwi może przez 30 sekund, minutę maks, a w tym samym czasie Meera ile ucieknie po śniegu z Brannem w tym wózku? Ze 100 metrów??? Myślę, że ktoś musi ich uratować. Tylko kto...? Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Danka przyleci na smoku i ich uratuje a potem polecą do King's Landing, będzie team up z Cersei i pojadą zaciukać Ramsaya. A Greyjoy zruka Sansę i będą żyli długo i szczęśliwie. #takbedzie Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 25 maja 2016 Opublikowano 25 maja 2016 . A Greyjoy zruka Sansę i będą żyli długo i szczęśliwie. #takbedzie Chyba jak założy strap-on. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 25 maja 2016 Opublikowano 25 maja 2016 . A Greyjoy zruka Sansę i będą żyli długo i szczęśliwie. #takbedzie Chyba jak założy strap-on. No przecież nie bezkutaśny tylko ten drugi co to chce statki budować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi