Tokar 8 278 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Ciekawe ile kilometrów od obozu Sandor zbierał tą podpałkę, że zanim dotarł to tam już pełen rozpier/dol i nawet kaznodzieje zdążyli powiesić Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Bo po raz kolejny nie wykonała misji powierzonej mu przez gościa bez twarzy, a ten wyraźnie zaznaczał, że to misja ostatniej szansy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Odcinek slaby ale wyjasnijcie mi jedna rzecz, czemu Arya Zostala zaatakowana przez ta dziewczyne bo jak to zobaczylem to mialem niezly mindfuck Bo ostatni odcinek ogladalem nayebany i nie pamietam arya z(pipi)ała swoją misje zabicia jakiejś tam aktorki, i facet nakazał jej zabicie bo z(pipi)ała ostatnią szanse jednak co do teorii którą ktoś zacytował za poprzedniej stronie to... ta teoria że to nie była arya jest bardzo mocno naciągana.. wydaje mi sie że to arya dostała kose w brzuch i wpadła do wody, i jak widać na końcu odcinka przeżyła - i mam nadzieje będzie żyć dalej czy nadal będą ją ścigać? czy laska która wsadziła kose uzna "doba zabiłam" i takie wieści przekaże szefowi? (myśle że tak będzie) czyli arya ranna ale żywa, ucieka z miasta a te wszystkie beztwarzowce narazie ją oleją jedno jest pewne - arya nie może tak głupio umrzeć Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 (edytowane) Nie wiem skąd narzekania, że nowy sezon jest słaby. Jak dla mnie jest nieźle, jedyne co mnie naprawdę w(pipi)ia to to, że GRRMartin zamiast wydać w końcu ostatni tom (tomy) swojej powieści ładuje się w serial. Skutkiem tego jest to, że już całkiem zapomniałem, co właściwie było w książce i chyba papierową wersję kompletnie już oleję, bo (pipi) ile lat można czekać? Co do serialu, ep7 daje radę, miło było znowu zobaczyć Ogara Yano, piłeś? Edytowane 7 czerwca 2016 przez Andreal 1 Cytuj
Nak 38 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Nie no, odcinek nie był zły i sceny np. z Blackfishem też dawały radę. Patrząc na promo następnego odcinka, to szykują się grube akcje. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Zarzucie linkiem do tego promo następnego odcinka. Proszę Cytuj
Nak 38 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=TLw81zmVtpA 1 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Odcinek był na poziomie. Już samo pojawienie się Sandora oraz cały wątek z tymi wsiokami oraz Septonem 'Alem Swearengenem' podniosły jego ocenę. A do tego jeszcze były cycki oraz sporo fajnych hejterskich wymian zdań. Najlepsza konfrontacja- Babka versus Cerseia Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Info dot. 9 i 10 odcinka. Będzie grubo. 9-ty odcinek 60 minut, 10-ty 69. Jakichś wielkich spoilerów nie ma, ale dla przewrażliwionych, wrzucam w spoiler: The title of episode 9 (and this is the spoiler-y one) is “The Battle of the Bastards” – presumably referring to the epic Jon Snow vs. Ramsay Bolton face-off that’s been teased all season. The Thrones showrunners have previously told us that season 6 includes the biggest battle in the show’s history and it’s fair to assume this is it. The running time is 60 minutes, which is firmly on the long side. That episode airs June 19. The title of the finale is “The Winds of Winter” – a nod to George R.R. Martin’s forthcoming sixth novel in his A Song of Ice and Fire Saga (which was also given a verbal shout-out by the theater troupe in Braavos earlier this season). The finale is a whooping 69 minutes long – which makes it the longest Thrones episode ever. That airs June 26. www.ew.com/article/2016/06/08/game-thrones-season-6-finale?xid=entertainment-weekly_socialflow_twitter Cytuj
erix 303 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 No i te 2 ostatnie epy reżyseruje koleś który rok temu zrobił Hardhome Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Aż taki nudny jest ten nowy odcinek, czy Zeratul trolluje? Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Czyli 8 odcinek nie jest drugim hardhome? Cytuj
Nak 38 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Tego sezonu chyba nic nie uratuje. Wątki są coraz głupsze i wolałem rozkminy fanów np. że ta zraniona Arya to ten gość bez twarzy sprawdzający jak się spisze jego uczennica, czyli, czy obieca szybką śmierć prawdziwej Aryi. Ale nie, to prawdziwa Arya która uciekła od super assasinów i sobie chodziła radośnie po mieście xd No i oczywiście super królowa i jej smoki rozjębią flotę łowców niewolników i pewnie zakoszą im statki albo się poddadzą i im oddadzą te statki. Super fabuła ala Xena. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 jak oni to zrobili że jednak z fajniejszych postaci - tyrion z faceta który podtrzymywał cały serial stał sie facetem co łazi i opowiada kawały.. odcinek dwojaki, niby przez większość czasu były flaki z olejem ale z drugiej strony pare ciekawych rzeczy tez sie stało co do aryi moje przewidywania w sumie sie sprawdziły mimo że nie mają w sobie logiki- arya zabija zabójczynie a rudy mowi "dobra spoko możesz iść" eh Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 No niestety widać, że twórcy serialu wiedzą od Martina, w którą stronę powinna zmierzać fabuła, ale bez jego prozy nie potrafią poprowadzić jej w wiarygodny sposób. Jestem w związku z tym strasznie ciekaw, jak się te wszystkie wątki rozegrają w książce. To nadal bardzo dobry serial, ale coraz częściej trzeba przymykać oczy na pewne głupoty i niestety daleko mu do pierwszych kilku sezonów. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 (edytowane) mnie serio dziwi to rozwlekanie, nie chodzi mi o to że odcinek był przegadany, ale o sceny z tyrionem, kolejny raz siedzą i uskuteczniają niezręczną ciszę, zroumiał bym taką odskocznie raz, ale to chyba już 3 albo 4 scena jak ta trójka siedzi w pustym pokoju i pokwękuje Edytowane 13 czerwca 2016 przez Yano Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 O co chodziło z tymi plotkami, o które pytała Cersei tego maestra od Góry? Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Podbijam pytanie wyżej, bo nie kojarzę. Z całego odcinka chyba tylko scena w namiocie z Tullym i wszystkie sceny Brienne jako tako robiły robotę. Reszta średnia, a z Cersei to już taka lebioda została, że hej, to samo Tyrion. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 ja czekam aż zombie-góra roz(pipi)ie papieżaka i całą jego ekipe. nawet do GOT wkradł sie fanatyzm ryligijny niczym z radia ma-ryja. trzeba z tym zrobić porządek i btw - też nie ogarniam o jakich plotkach oni gadali, ktoś coś podpowie? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 że król z pierwszego sezonu ma jakiegoś gów,niaka na boku, który kwalifikuje się na bycie władcą? ale mogę pier,dolić głupoty, ciężko po latach tak sobie przypomnieć. Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 http://www.techinsider.io/game-of-thrones-episode-analysis-no-one-2016-6 Czyli tak naprawdę nie wiadomo o co chodziło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi