Opublikowano 4 sierpnia 20159 l tym razem nie panowie od Age of Empires, ale ludzie od Total War są odpowiedzialni za produkcję. JEZU JAK DOBRZE
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Jaranko 1000% mój ulubiony RTS z poprzedniej generacji doczeka się kontynuacji.
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Autor <3 <3 <3 jeden z najlepszych motywów muzycznych z całego uniwersum
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Autor chyba ci sami spartanie co w Halo Wars a to oznacza że dalej to będzie historia umieszczona na długo przed narodzeniem Johna
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l I bardzo dobrze. wolę jakieś poboczne historie od miłosnego eldorado z robotem. Bardzo mnie ciekawi jak to będzie wyglądać, zwłaszcza wersja na PC, aby nie była za bardzo uproszczona.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Design wydaje się być podobny do tego z pierwszej części - good. Ciekawe jaki będzie unit cap.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Wyglada ze otwarta beta odbedzie sie od 13 do 20 czerwca. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2016/06/10/halo-wars-2-open-beta-coming-during-e3.aspx?utm_content=buffer5c7f0&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer Edytowane 10 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Autor ciekawe czy Rippy będzie robił soundtrack. Ten z Halo Wars był piękny
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Autor dziwnie to wygląda, zrobili z Brute'ów dość zaawansowaną rasę a przecież wiadome jest, że to największe dzikusy w Przymierzu. tak czy inaczej, day one
Opublikowano 13 czerwca 20168 l I to faktycznie beta, właśnie zawiesiła mi się w środku meczu... No nic, kiedyś zrobię kolejne podejście. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Vexilium
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Gra tnie, klatki lecą dosyć ładnie, no ale to beta. Sama gra zobaczymy, niczym szczególnym się nie wyróżnia, no i na padzie gra się średnio. Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Moldar
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ja bardzo licze na tą gierkę. Dobry tradycyjny RTS to cos czego mi brakuje. Starcraft to moze nie bedzie ale potencjał jest
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Autor Pre-orders for the Standard Edition and Ultimate Edition of Halo Wars 2 are now available at major retailers worldwide and through the Xbox Marketplace. Through Xbox Play Anywhere, a single digital purchase of Halo Wars 2 on Xbox One or Windows 10 PC will include the other version at no additional cost! Standard Edition ($59.99)Includes the standard edition of Halo Wars 2 Ultimate Edition ($79.99) Halo Wars 2 – Early Access (play Halo Wars 2 four days early!) Halo Wars 2 Season Pass token Halo Wars: Definitive Edition token Read more at http://news.xbox.com/2016/06/14/halo-wars-2-ultimate-edition-season-pass-halo-wars-definitive-edition-detailed/#ypgEBmqbEvuTSI5L.99 za dwadzieścia dolarów więcej dostajemy Season Passa (w ramach którego będzie m.in. dodatek do singleplayera) i remaster jedynki. Jak dla mnie dobry deal. gameplay z kampanii na XONE http://news.xbox.com/wp-content/uploads/E32016_HW2_CampaignBRoll_2Min_ESRB_1080p29.mp4 Edytowane 14 czerwca 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 15 czerwca 20168 l No to będzie trzeba chyba brać Ultimate, bo opłaca się jak cholera, szczególnie z tym dodatkowym remasterem i dodatkiem do singla. PS. Ten gameplay z singla Niech tylko jakoś po ludzku to będzie zoptymalizowane na Xone. Edytowane 15 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Autor wygląda to świetnie! widać że to kontynuacja jedynki bez żadnych udziwnień ALL UNITS LOCAL UNITS <3 Edytowane 16 czerwca 20168 l przez MaZZeo