Skocz do zawartości

Halo Wars 2

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko mogli w ramach bety dać kilka misji single player. Bo nie dane mi było dokończyć ani jednej rozgrywki multi. Gra zawieszała konsolę. Tak czy inaczej, wersję Ultimate raczej zakupię.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że jak gra nie będzie w lutym dobrze zoptymalizowana to opóźnią premierę i dopracują. Czekam 7 lat poczekam i 3-4 miesiące dłużej. 

Opublikowano

Halo Wars 1 wspominam bardzo miło, liczę na dwójkę i CHYBA się nie zawiodę - pogrywając w betę brakuje mi jednak efektu "WOW!".
Całkiem solidny projekt, ale bez szczególnego polotu, właściwie wszystko jest rozwinięciem elementów gameplayu z jedynki..hm...

Opublikowano

szczerze pier/dolę tą betę. Ja rozumiem że stadium gry jest wczesne, ale mija już tydzień od jej wypuszczenia i gra nadal się wiesza albo na starcie, albo na tutorialu albo po załadowaniu meczu i tak w kółko. Nie dałem rady zagrać nawet meczu. Dobrze że to beta multi to nie mam żalu większego - online w RTSach mnie nie interesuje.

ale ta muzyka w menu... jeez. Jest piękna

Opublikowano

ok udało mi się zagrać, okazało się że jakiś myk trzeba zrobić w menu z przyciskiem B żeby sie nie zwiesiło :F

baaardzo fajnie się w to gra, w Halo Wars grałem z 6 lat temu ale tutaj bo krótkiej chwili już ogarniałem o co chodzi.

szkoda że zostałem po 20 minutach zgnieciony jak robak przez chmarę covenantów xD

aqmU7bM.gif

tak to jest jak człowiek lubi rozbudowywać bazę i zwiedzać mapę, dlatego nie lubię online w rtsach bo tam liczy się głównie to kogo pierwszy zrashuje :/

szkoda że nie ma w grze jakiegoś skirmisha gdzie można na spokojnie pograć z AI, byłby czas na poznanie mechaniki i jednostek.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja trochę na Twitchu oglądałem i jest kozak. Dla mnie ta gra to singiel + skirmish. Multi pewnie nie będę tykał, bo granie z cyborgami w RTS'y jest gorsze niż cokolwiek innego :P

Opublikowano

hehe, dzisiaj zagrałem drugi mecz, znowu mój sojusznik odpuścił na początku gry więc grałem 1v2 ale tym razem stawiałem opór i mecz trwał 40 min.

Przyjemnie się w to gra ale widać że gra zrobiona jest bardziej do 2v2 i 3v3 aniżeli solówek. Podejrzewam że mecz 1v1 ciągnąłby się niemiłosiernie długo.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Wchodzę na twitcha, znalazłem pierwsze Halo Wars, a tam graczowi w menu pokazuje prawie tysiąc graczy online. Nieźle.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Szkoda tylko że Halo Wars: Definitive Edition w edycji Ultimate będzie w postaci kodu, a nie będzie na płycie. Tak przynajmniej podaje Amazon.com.

Tak czy inaczej, składam pre-order jak tylko się pojawi.

Edytowane przez Kris77
Gość DonSterydo
Opublikowano

A na co komu plyta jak i tak bedzie sie mialo HW2. Zreszta watpie zeby remaster wyszedl osobno na plycie. Raczej tylko cyfrowa dystrybucja.

• 3 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Będzie miazga. Widać, że idą w identyczne klimaty jak w jedynce. Jak to dobrze rozegrają, to może być najlepiej opowiedziana historia ze wszystkich gier w uniwersum Halo. Powinni w te same nuty uderzyć w Halo 6.

PS. Podobno w Multi mają być Promrtheanie *_*

Edytowane przez DonSterydo
  • 3 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Świetnie te jednostki wyglądają. Gdzie to w ogóle znalazłeś?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...