Opublikowano 16 lipca 20186 l w grę dalej gra ponad 30 tysięcy graczy tygodniowo dobrze widzieć, że bardzo fajnie się trzyma
Opublikowano 16 lipca 20186 l 47 minut temu, MaZZeo napisał: Chyba dziennie na resetera piszą że tygodniowo i ja im wierze
Opublikowano 16 lipca 20186 l Tygodniowo. Jest napisane na dole. Zresztą słupki są wyraźnie podzielone na tygodnie.
Opublikowano 16 lipca 20186 l No nie. Stałe ~30k ponad rok po premierze to bardzo dobry wynik. A to RTS na konsoli.
Opublikowano 17 lipca 20186 l Skończyłem dzisiaj te dwie misje z season passa i muszę przyznać, że bardzo fajne Goliath Trzeba będzie pograć w skirmishe i pobawić się tymi wszystkimi jednostkami nowych dowódców.
Opublikowano 12 lutego 20214 l https://www.eurogamer.net/articles/2021-02-12-no-further-halo-wars-2-content-in-the-works-no-current-plan-for-a-halo-wars-3?fbclid=IwAR0wiIGQfX7vnAvCQbK42hQoyn6vPPJKxViiQlSvODDc_xIKKw-MuxOsuwk troche lipa, mimo ze dwójka jest dużo słabsza niż jedynka to jednak liczyłem ze zrobią trojke