JuanMag 159 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 1 Million $ prize pool, hostowane będzie przez MLG i ESL ( Hi Chris Puckett :>) Teraz oficjalnie gracze z polski będą mogli brać udział w rozgrywkach. Game On! 2 Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Coś wiadomo więcej w tym temacie? "Trenuj pod okiem 343 Industries Pro Team" Xbox Polska FB... mają zamiar wyłonić graczy do Polish Twamu? Bez snensu... Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 3 listopada 2015 Autor Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) Jeszcze nie ma zadnych konkretnych informacji. Z tego co mi wiadomo ma byc organizowany turniej, ktory ma wylonic ekipe ktora bedzie reprezentowala polske Edytowane 3 listopada 2015 przez JuanMag Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Jeszcze nie ma zadnych konkretnych informacji. Z tego co mi wiadomo ma byc organizowany turniej, ktory ma wylonic ekipe ktora bedzie reprezentowala polske Julek!Idziemy!I bierzemy ze sobą Soula co będzie łokcie nam sprzedawać Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 4 listopada 2015 Autor Opublikowano 4 listopada 2015 Szybko rosnie pula Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 20 listopada 2015 Autor Opublikowano 20 listopada 2015 https://www.halowaypoint.com/en-us/community/halo-championship-series Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Niewiele czasu zostało... Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Ktoś z PL w ogóle bierze udział? Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Ktoś z PL w ogóle bierze udział? Eliminacje ffa do reprezentacji robi Xbox Polska na FB, ale nie wiem też jak to się ma do drużyn z kwalifikacji, z MLG i ESL Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 Ktoś z PL w ogóle bierze udział? Eliminacje ffa do reprezentacji robi Xbox Polska na FB, ale nie wiem też jak to się ma do drużyn z kwalifikacji, z MLG i ESL To ta reprezentacja FFA bedzie miala z automatu miejsce na europejskim finale czy jak ? Tam widze ze jakies punkty druzyny zbieraja w turniejach zeby sie dostac do finalow regionalnych? Bo widze ze w finalach na cala EU przypadaja tylko 4 miejsca. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 W ogóle żenada, że FFA stworzy drużynę... raz, że FFA zawsze rządzi się swoimi prawami i niekoniecznie dobry grasz FFA przypasuje do drużyny jako całość... Powodzenia ze zgrywaniem czterech mniej lub bardziej przypadkowych osób zamiast zrobienia turnieju dla choćby paru ekip. Wiadomo na FFA będzie więcej ludzi i liczby będą jakoś wyglądać... ale jest to bez jakiegokolwiek przemyślunku.... Lepiej niech 4 - 8 zorganizowanych teamów zagra polskie kwalifikacje. Ktoś w to w ogóle gra ze starej gwardii albo młodych wilków? Cytuj
VeSD 29 Opublikowano 10 stycznia 2016 Opublikowano 10 stycznia 2016 Niestety w tym problem, że na ten turniej zgłosiło się 20-30 osób i nie ma szans aby te osoby tak się dogadały, by były chociaż 4 drużyny. Przez to jest FFA, dosyć randomowe, ale nadal skill i szczególnie orientacja w sytuacji wymagana. Mogłoby być 1v1, ale to znowu trochę dużo meczy. Ciężko mi znaleźć lepsze rozwiązanie, chociaż też średnio mi się to podoba. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 10 stycznia 2016 Opublikowano 10 stycznia 2016 @VeSD - dziękuje za odpowiedź. Rozumiem, że to wyjście to mniejsze zło... to tylko świadczy o tym jakie mamy pokolenie młodych graczy obecnie. Kiedyś ludzie zasuwali na LANy przez pół Polski, turnieje miały te 25-40 osób, ale każdy musiał zostawić sporo zdrowia w trasie... i tak, szło się dogadać i stworzyć nawet 8 drużyn na turniej stacjonarny (czy nawet 10 na turniej THC#1 Racibórz). Dzisiaj chłopaki mają Live'a, headsety. Sam nie gram bo nie mam na takie granie czasu, ale młodsi? Powodzenia życzę tym co się zakwalifikują do czwórki. 1 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 10 stycznia 2016 Opublikowano 10 stycznia 2016 Raz zagraja, odpadna od razu i po sprawie Ja czasu nie mam, wiec nie biore nawet udzialu. Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 10 stycznia 2016 Opublikowano 10 stycznia 2016 (edytowane) @VeSD Założę się że sporo osób zrezygnowało z udziału w turnieju przez zasady Wybieranie najlepszej drużyny w kraju, która docelowo ma wziąć udział w turnieju 4v4 gdzie wszystkie inne drużyny to zgrane teamy, na podstawie wyników FFA -> . Dużo lepszym wyjściem było by zrobienie eliminacji 4v4 i tyle. Nawet jakby miały się zgłosić 4-5 teamów. BTW 1. Wgl te eliminacje to chyba trochę słabo rozreklamowane byly.... BTW 2. Wygrał już to ktoś ? bo szukalem wyników tutaj, na Halo Arenie na FB i nic... a finaly niby o 20 miały byc wg. info na onlinecenter BtW 3. Dowiem się jak ten nasz eliminator ma się do innych?? bo na esl widze ze wszystkie inne kraje w EU graja jakieś turnieje online tylko nie Polska Edytowane 10 stycznia 2016 przez BarteQ Cytuj
VeSD 29 Opublikowano 10 stycznia 2016 Opublikowano 10 stycznia 2016 Turniej się już skończył, zwycięska czwórka to: TW Spartan, RacuchPL, MaZZeoPL i ja. Ogólnie to nie wiem jak to ma dalej iść, ale robienie eliminacji drużyn w Polsce tak w sumie to nie ma sensu, bo pełne drużyny mogły się po prostu zapisać na ESL i grać standardowe quali. To miało bardziej na celu wyłonienie „najlepszych” graczy w Polsce i próba zrobienia z nich drużyny (co może być trochę ciężkie xD). Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 11 stycznia 2016 Opublikowano 11 stycznia 2016 Gratulacje dla całej 4ki Powodzenia na finałach regionalnych. Rzućcie tu czasem jakimś info jak będą wyglądać dalsze eliminacje ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi