Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Odkryłem dzisiaj przypadkiem, że na PCta wyszła karcianka i można się lać przez neta. Wygląda trochę surowo (no Hearthstone to to nie jest z wyglądu), ale nadrabia gameplayem. Grał ktoś? Macie jakieś doświadczenia z karcianką? Ja nigdy nie grałem, tylko zbierałem karty do klasera, ale po zagraniu w wersję PCtową już czaję się na 2 decki po 30 kart, które można kupić na allegro. www.pokemon.com/us/pokemon-tcg/play-online/ Aha, gierka na GBC też była wyje,bana LISTA AKTYWNYCH GRACZY Sekmitarz ping182 xShenx Tenloves Carolek Tiny13 Inuki_PL Noir00 brikp Edytowane 30 października 20159 l przez ragus Tej, ja wiem ze jaranko ale tego capsa to mogles oszczedzic taknie?
Opublikowano 6 sierpnia 20159 l Ja pamietam karcianke na gbc, szkoda ze zrezygnowali z wydawania tego typu gierek chetnie bym ogral. Swoja droga jest tez wersja na tablety tej karcianki co podales
Opublikowano 6 sierpnia 20159 l Aż mnie skusiliście do kupna Pokemon TGC na GBC! Ma ktoś na sell? ^_^ Za dzieciaka miałem mnóstwo tych kart, ale nigdy nimi nie grałem - nie umiałem, a wówczas bez dostępu do internetu i instrukcji ciężko było ogarnąć co i jak...
Opublikowano 6 sierpnia 20159 l w eshopie chyba jest Jest, ale wolałbym mieć fizyczną kopię Na dniach zmieniam 3DSa, może wtedy kupię
Opublikowano 9 października 20159 l Kupiłem swoje pierwsze karty. W przyszłym tygodniu zaczynam zabawę online
Opublikowano 9 października 20159 l Jutro jak wytrzeźwieje napisze ładnego posta wprowadzającego i lecimy z tym koksem
Opublikowano 9 października 20159 l Kórwa elegancko Mega Gallade Ex Full Art Mega Mancetric Ex Groundon Ex Kyogre Ex Lucario Ex Florges Ex Sharpedo Ex Prof. Birch Full Art Przebijcie to
Opublikowano 9 października 20159 l Jakby była jakaś możliwość przniesienia kart " z reala" do wirtualnej gry to bym pograł. Kiedyś te karty walały mi się po całym domu.
Opublikowano 9 października 20159 l Zdefiniuj Kiedyś. Teraz gra się od Black White w górę. Reszta się nie nadaje bo da Za SŁABE Edytowane 9 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 9 października 20159 l Kiedyś sporo grałem, bo miałem ekipe, o online wersji wiedziałem, ale nigdy nie probowalem. Jak to wyglada jak nie chce kupowac kart? Mam jakies startowe talie i to wszystko?
Opublikowano 9 października 20159 l Masz talię podstawowe i nimi grają. Woda, ogień trwawa itd. Trochę nimi pogramy a potem jak już dostaniesz trochę kart to robisz swoje. Maksymalnie 2 typy bo tyle polecają. Edytowane 9 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 9 października 20159 l pingu tez kamienne i metalowe lubisz? ragus napisz jakis wstep co i jak oraz namiary gdzie tanio kupic karty tak jak ping. Jakby byla jakas ekipka to tez bym pograł
Opublikowano 9 października 20159 l Velius kochanie jutro napisze bo teraz to między kolejkami i sie patrzą jak na downa
Opublikowano 9 października 20159 l Ale gosciu podjarany xD LOOOOL a ten typ w dole, poznaje nick. Kupilem od niego gierke na NDS to mi przyslal w gratisie zapakowane jakies karty pokemon i liscik ze fajnie ze u niego kupilem. Widac nie mial co robic z kartami ze rozdawal przy zakupach na allegro Dostałem mix kart XY i BW. Spoko gość. Edytowane 9 października 20159 l przez Velius
Opublikowano 9 października 20159 l JA WSIADAM edit: Ale w sumie zerknąłem na te filmy i straszliwy autyzm z nich bije, aż teraz mi głupio, że wy.yebałem na to hajs zamiast kupić gierki xD. Edytowane 9 października 20159 l przez ping
Opublikowano 9 października 20159 l Tak patrze ze te gratisowe karty po japońsku są. W sam raz dla pinga xD
Opublikowano 10 października 20159 l Masz talię podstawowe i nimi grają. Woda, ogień trwawa itd. Trochę nimi pogramy a potem jak już dostaniesz trochę kart to robisz swoje. Maksymalnie 2 typy bo tyle polecają. w sensie ze moge tez zdobywac nowe karty bez kupowania boosterow, czy bede skazany na te startowe talie? Chetnie pogram, ale siano wole wydac na cos innego Edit: poczytałem ze niby bez placenia tez sie da grac, zainstaluje dzis i przypomne sobie zasady gdybym chcial zrobic jakis jednorazowy zakup na start to co sie oplaca najbardziej? Deck czy kilka boosterow? Edytowane 10 października 20159 l przez Shen