Skocz do zawartości

Pokemon - Karcianka

Featured Replies

Opublikowano

To co, olewac hearthstone? Jak myslicie. Tutaj tez jest taki RNG jak ja (pipi)e? :(

• Odpowiedzi 999
  • Wyświetleń 148 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, jestem po dwóch dniach EUIC, czyli mojego pierwszego dużego eventu pokemonowego. Wrzucili mnie od razu na głęboką wodę, bo poszedłem jako floor judge na mastersów pierwszego dnia, ale dałem rad

• Żeby nie było, że trollowałem    

• Znowu sie wkreciłem przez jednego forumowicza i kupiłem juz chyba z 300 paczek xd

Opublikowano

no trochę się monetą rzuca

Opublikowano

same kody online sa dosc tanie na ebay, jak ktos nie chce fizycznych kart to nie ma tragedii moim zdaniem.

Opublikowano

Właśnie zagrałem z ziomkiem, który ma deck Noivern/Dusknoir.

BW10_EN_104.png

XY3_EN_77.png

O (pipi), pozostało mi jedynie położyć się w kącie pokoju i głośno zapłakać.

Opublikowano

Chce ułożyć sobie podobnego decka, ale zamiast Dusknoira chce 4-4 linię Swablu/Altaria

430px-AltariaDragonsExalted84.jpg

z trzema takimi na poboczu Noivern tłucze prawie wszystko na 2 hity. Niestety nawet na ptcgo trudno dorwać te altarię.

Opublikowano

Wydałem 100zł na 4 talie i 8 ex kart, po(pipi)alo mnie. No ale mam wszystkie poki do decka, teraz reszta kart :/

Opublikowano

A ja zamówiłem sobie dzisiaj na isa.pl Kyurem Collection box mają na promocji w dobrej cenie, no i dodatkowo kliknąłem na blister Ancient Origins z Malamarem, bo ten z Salamance już mam i 5 boosterków Legendary Treasures. Marzy mi się wydropienie z nich tego

s-l1000.jpg

Ehh śliczna.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Dodajcie mnie do kolegów. Nick Tenloves. Zaraz popatrze co tu kupic, pogram tutoriale i sie ogarne.

HS mnie zdenerwowal swoim RNG :)

Opublikowano

mnie juz kusilo zeby wziac jakis deck, ale z kim bym gral? xd

Opublikowano

Deck na półeczkę, a kod z decku pozwoli ci grać nim online :cool:

Opublikowano

Opłaca sie grac leaf/robakami czy jak w gierce na nintendo, najslabsze sa? :P

Opublikowano

A no chyba że. Jak widać na poniższym zdjęciu

Al1vP65.jpg

fizyczne karty to ja trochę lubię :czesc:. Już bez powtórek, będę musiał się rozejrzeć za jakimś segregatorem.

A te decki z mewtwo i darkrai to petardy dla nowych graczy.

Opublikowano

Wiem, jest calkiem spoko, zrobilem sobie deck pod Darkrai i Absola Ex, ale gdybym chcial taki fizyczny to kilkaset zlotych bym musial wydac ;p

Opublikowano

Ponawiam pytanie. I dajcie swoje nicki to was pododaje.

Btw Pokemon na tablecie jest :obama:

Moge na kiblu grac zamiast HS :obama:

I Guernica mowi ze boostery za kilka zł na allegro :obama:

Ale bedzie grane (pipi)a mac :fsg:

Opublikowano

Mi dał boosterek Orzeszek i było ok nawet Holo Rare był xD

gdzie moje piniondze za las!!!!

Mi dał boosterek Orzeszek i było ok nawet Holo Rare był xD

gdzie moje piniondze za las!!!!
Opublikowano

Dlaczego na moim koncie nagle pojawilo sie 5 booster packów znikad? Daja dla noobów? :P

Opublikowano

Jo. Gra zresztą jest bardziej łaskawa jeżeli chodzi o dawanie boosterow niż HS

Opublikowano

Ponawiam pytanie. I dajcie swoje nicki to was pododaje.

Btw Pokemon na tablecie jest :obama:

Moge na kiblu grac zamiast HS :obama:

I Guernica mowi ze boostery za kilka zł na allegro :obama:

Ale bedzie grane (pipi) mac :fsg:

na ebay sprawdz jeszcze, za 10 dolcow kupilem 4 decki

Velius dodałem Cie

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Moze mi ktos wytlumaczyc jak dzialaja te booster packi? Wystarczy kupowac te aktualne zeby zebrac wszystkie potrzebne karty i EX, czy np trzeba szukac jakis starszych po aukcjach typu black and white, bo np z tych nowszych niektore karty nie wypadaja?

Opublikowano

Każdy dodatek to ponad 100 nowych kart więc trzeba szukać.

Opublikowano

Z tego co widzialem na trade, to sporo rzeczy mozna dostac oferujaca boostery ktore sa tanie jak barszcz.

Opublikowano

Tak jak ci pisałem wcześniej, warto interesować się Trade. Walutą w ekonomii gry są boosterki więc czasami warto zastanowić się czy chcemy otwierać.

Opublikowano

Nie wiem jaki deck zlozyc, w sensie element. Zastanawiam sie czy poprostu nie kupic troche boosterków i zbudowac deck zaleznie od tego, jaki najsilniejszy pokemon mi wypadnie i na tym obrac decyzje.

Edytowane przez Velius