Opublikowano 25 października 20159 l Bałem sie ze te EX pokemony to jakies ultra rare i zanim sie zlozy deck z takim to bedzie trzeba dlugo szukac,a one leca jak szalone
Opublikowano 25 października 20159 l Ja ide głosowac niedlugo. Wlasnie kupilem w kanadzie 40 kodów za 12zł :obama:
Opublikowano 25 października 20159 l pokaż aukcję jak wy to robicie xd, przecież z tego co patrzyłem to jakiś tam popyt na to jest i ludzie licytują
Opublikowano 25 października 20159 l http://www.ebay.com/itm/111806313227 Jeszcze przed placeniem powiedzialem kolesiowi ze DROGO COS I MI OPUSCIL DOLCA HAHAHA :cebula:
Opublikowano 25 października 20159 l To jednak nie koles tylko laska. Te losowe kody mnie zaskoczyly. Napisala "unlock rewards" to sobie mysle jakies czapki (pipi), pikachu monety albo inne rzeczy dla avatara...a tam roaring skies, ancient origines i furious fists same Edytowane 25 października 20159 l przez Velius
Opublikowano 25 października 20159 l Widzialem ta oferte i nie chcialem ryzykowac, myslalem ze tam same charizardy beda albo (pipi) wie co
Opublikowano 25 października 20159 l Ja liczylem na jakies super czapki albo wąsy do avatara...bo te avatary w tej grze sa tak zayebiste ze poluje na takie gadżety
Opublikowano 25 października 20159 l Teraz ciezko bedzie cos wyrwac z taka konkurencja. Na reddit mozna wziac duze zamowienie w kilka osob, boosterki po 20 centow plus daja upust przy duzych zamowieniach.
Opublikowano 25 października 20159 l No mozna. Ja juz mam dosc sporo w kolekcji, jescze troche Furious Fists i Roaring Skies dokupie i zrobie streame na Twitchu jak otwieram. Obejrzycie co?
Opublikowano 25 października 20159 l Velius ogarniesz to? Masz tam jakiegos juz sprawdzonego dostawce? Ja bym wzial pewnie z 50, zalezy od ceny. Stream spoko ale w tygodniu to tak po 20. Edytowane 25 października 20159 l przez Shen
Opublikowano 25 października 20159 l Też bym się pisał na zrzutkę jednak dopiero po wypłacie czyli w piątek.
Opublikowano 25 października 20159 l Porozgladam sie, taniej wyjdzie jak wyczekam jakiegos kolesia co dopiero wystawia duzo i pierwszy napisze do niego i nie jest zawodowodym sellerem. Musicie mi napisac tylko ktore serie was najbardziej interesuja zebym wiedzial czego szukac. Ja chce osobiscie FF i RS najbardziej. W ogole zesmy naklepali juz 14 stron w temacie w tydzien Zaraz dogonimy CW
Opublikowano 25 października 20159 l Seismitoad Ci wyleciał z fistów? To bym te chciał. Karcianke dla dzieci od blizza przegonimy na bank Edytowane 25 października 20159 l przez Shen
Opublikowano 25 października 20159 l Shen a co z moim Seismitoadem? Już mnie nie kochasz? Ja bym chciał FF, ale inne też przygarnę. No i też z 50.
Opublikowano 25 października 20159 l Narazie to ma szanse na dobra cene, ale nie ma tu za duzo FF. "Codes: 134 Ancient Origins, 123 Roaring Skies, 46 Primal Clash, 16 Phantom Forces, 12 Furious Fists, 39 Flashfire, 6 XY Base Set, 24 Legendary Treasures, 4 Plasma Blast, 8 Plasma Freeze, 14 Plasma Storm, 5 Next Destinies, and 30 Collection Box/Tin/ETB codes."
Opublikowano 25 października 20159 l Nie ma ceny, dlatego cos pokombinuje Jeszcze taka aukcja moze sie dobrze skonczyc: http://www.ebay.ca/itm/HUGE-LOT-262-POKEMON-TCG-online-mixed-CODE-CARDS-for-digital-booster-packs-/221921545661?hash=item33ab8e0dbd:g:~sUAAOSwT5tWKrDQ
Opublikowano 25 października 20159 l Prawie jak za darmo. A za darmo to i ocet słodki, także pisałbym się nawet na takie miksy. Zresztą to zawsze jest przecież waluta w grze.
Opublikowano 25 października 20159 l Shen a co z moim Seismitoadem? Już mnie nie kochasz? Ja bym chciał FF, ale inne też przygarnę. No i też z 50. no kupiłem boostery na trade i wszystkie otworzyłem
Opublikowano 25 października 20159 l Skusiłem się. Powysyłam wieczorem zaproszenia. I takie pytanie jaki dodatek na początek ma najwięcej "must have" kart? Nick: Noir00