Skocz do zawartości

Pokemon - Karcianka

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pokaż aukcję

jak wy to robicie xd, przecież z tego co patrzyłem to jakiś tam popyt na to jest i ludzie licytują

Opublikowano (edytowane)

To jednak nie koles tylko laska. Te losowe kody mnie zaskoczyly. Napisala  "unlock rewards" to sobie mysle jakies czapki (pipi), pikachu monety albo inne rzeczy dla avatara...a tam roaring skies, ancient origines i furious fists same :banderas:

Edytowane przez Velius
Opublikowano (edytowane)

Velius ogarniesz to? Masz tam jakiegos juz sprawdzonego dostawce? Ja bym wzial pewnie z 50, zalezy od ceny.

Stream spoko ale w tygodniu to tak po 20.

Edytowane przez Shen
Opublikowano

Porozgladam sie, taniej wyjdzie jak wyczekam jakiegos kolesia co dopiero wystawia duzo i pierwszy napisze do niego i nie jest zawodowodym sellerem. Musicie mi napisac tylko ktore serie was najbardziej interesuja zebym wiedzial czego szukac. Ja chce osobiscie FF i RS najbardziej.

W ogole zesmy naklepali juz 14 stron w temacie w tydzien :obama:

Zaraz dogonimy CW :daddy:

Opublikowano

Shen a co z moim Seismitoadem? Już mnie nie kochasz?

Ja bym chciał FF, ale inne też przygarnę. No i też z 50.

Opublikowano

Narazie to ma szanse na dobra cene, ale nie ma tu za duzo FF.

"Codes: 134 Ancient Origins, 123 Roaring Skies, 46 Primal Clash, 16 Phantom Forces, 12 Furious Fists, 39 Flashfire, 6 XY Base Set, 24 Legendary Treasures, 4 Plasma Blast, 8 Plasma Freeze, 14 Plasma Storm, 5 Next Destinies, and 30 Collection Box/Tin/ETB codes."

Opublikowano

Prawie jak za darmo. A za darmo to i ocet słodki, także pisałbym się nawet na takie miksy. Zresztą to zawsze jest przecież waluta w grze.

Opublikowano

Shen a co z moim Seismitoadem? Już mnie nie kochasz?

Ja bym chciał FF, ale inne też przygarnę. No i też z 50.

no kupiłem boostery na trade i wszystkie otworzyłem :P