Skocz do zawartości

Pokemon - Karcianka

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, teraz jeszcze lepiej bo wychodzi równo po 99 paczek jak się podzieli na 7.

Opublikowano

LISTA AKTYWNYCH GRACZY

Sekmitarz

ping182

xShenx

Tenlove

Carolek

Tiny13

Inuki_PL

Wez te nicki popraw? Tenloves a nie Tenlove, sie dziwie potem ze nikt mnie do listy nie dodaje :shotgun:

I dopisz xtomash'a

Opublikowano

Wysłałem kolesiowi pieniazki a ten twierdzi ze nic nie ma na koncie paypal :obama:

Zaraz tu na zawał zejde bo to kupa kasy. Ma sie rano skontaktowac z paypalem bo teraz u nich srodek nocy wiec musze czekac, ale caly dzien jak na szpilkach. Raczej nie scam bo konto reddit dawno zalozone, 50+ transakcji i pozytywów. Ehhh....

Przynajmniej to mi wypadlo z paczki za zalogowanie sie 5 dzien z rzedu:

1075183.jpg

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Mam traume po hearthstone. Tam wszystkiego daja prawie nic, wszystko sie grinduje dlugo, leca jakies guwna z ciezko zapracowanych paczek.

Tutaj wchodze na versus, gram kilka godzin. Wpada 700 tokenów, 25 ticketów na turnieje, karty EX, skrzynki z niespodziankami, booster packi za zalogowanie sie albo pokonanie opponenta (tak poprostu). Otwieram paczki to pokemony EX albo cos fajnego. Polecam kazdemu ogrywac Versus, co prawda tylko 2 dni jeszcze do resetu ale mozna zawsze dociagnac do Xerneas EX i zlapac troche tokenow i bonusów, swietna sprawa :obama:

F2P w tej grze mega przyjazne dla biedaka albo kogos kto nie chce nawalac przez rok zeby wkoncu zlozyc jeden solidny deck. Swietna gierka, duzo mozliwosci, duzo strategii :banderas:

Sa tez oczywiscie sytuacje losowe, co jest zrozumiale, jak ta mala (pipi) (pipi)a:

393082.jpg

Wy(pipi)al mi 3 pokemony majace po okolo 80-120hp bo co ture paralyze zakladal za 10 dmg :obama: Myslalem ze zwariowalem xDDD (i tak wygralem na koniec bo koles mial slaby draw i ten knurek wkoncu polegl)

Edytowane przez Velius
Opublikowano

Ja to dalej nie ogarniam dlaczego w HS nie ma turniejów.

Argumentowali to jakoś?