Opublikowano 28 października 20159 l Wbijam co jakis czas. Wlasnie wbilem 200 phantom forces i 200 ancient origins.
Opublikowano 28 października 20159 l 2 paczki od Veliusa, z jednej wypadł mi drugi Mega Lucario Ex. xd. Paczki od Veliusa? Zawsze szanowałem.
Opublikowano 28 października 20159 l Wpadłem na pomysł żeby wykorzystać ability Hoopa-EX czyli przy pojawieniu się na stole szukam 3x dowolny ex i wkładam do ręki. Myślicie że to dobry pomysł?
Opublikowano 28 października 20159 l Ok zrobiłem od nowa deck i teraz mam go w zakładce expanded zamiast standard. Dlaczego?
Opublikowano 28 października 20159 l Mozliwe ze dales karty ktore łapia sie na format expanded (black and white pewnie albo inne niz XY).
Opublikowano 28 października 20159 l W sumie to nie wiem, napewno jakas karta nie łapie sie na format Standard (ewentualnie moze ich ilosc, nie wiem). Po prawej w dole kazda karta ma symbol serii, zobacz czy wszystkie sa XY. Ewentualnie jak tworzysz deck to masz do wyboru czy standard czy expanded. Mozesz tez wejsc w kolekcje kart i filtrowac karty lapiace sie na standard i expanded. Edytowane 28 października 20159 l przez Velius
Opublikowano 29 października 20159 l Miło widzieć, że jest więcej osób lubiących karciankę dla "dzieci" Kiedyś tam założyłem konto, jeszcze za czasów bety teraz wracam. Gram dla przyjemności i raczej nie inwestuje w karty dlatego mam pytanko-prośbę. Czy jeden z łaskawych Panów posiada Golruka ancienta na zbyciu (potrzeba mi jednego do balansu). Z góry dzieki i sorki za luzanie dupska . btw mój nick w grze Lesio Edytowane 29 października 20159 l przez lenio
Opublikowano 29 października 20159 l Okazało się że kupiłemRayaquaze ex z BW. Na chwilę obecną i tak więcej nie zrobię z deckiem i na razie wygląda to nieźle chociaż brakuje kilku trenerów. Na razie takie coś zbudowałem: http://ptcgodb.com/#/?deck=NoIgCglgpgTg7gZwF4E8QBpigB4oGwYgDsArBgIwC6mIuB6x9VNuAzIeQAxEXU4rsG5coOb9BIPIIBMfWgMIAWABy8WChiVXpZ6iYsUZd4pWR1y2SphY0gS5IzYklpa-jwaLOb+R5Ct6Y3kzEHJpV3QxeQllAE5HPUJY0RsHIWkZG3oQWLSouiTM9T9SH0sGWLMg3BLtfJQInKL+RtjDSNSOcLKUbwZWePN1bNjrdXbQrh6JWL7q-EJlD3qJLnbFTqFWZdlKSiA Edytowane 29 października 20159 l przez xtomashx
Opublikowano 29 października 20159 l Dzisiaj bede rozdawal paczuszki to sobie dolozysz trenerów. No to wszystko wklepalem. Kilka kodów do starych dodatkow z 2013 roku nie chcialo dzialac, oczywiscie napisalem gosciowi PM ale cos zamarl i sie nie odzywa. I tak sie ich nie uzywa podobno bo to tylko "fun" paczki eventowe jakies wiec yebac. Sytuacja przedstawia sie tak: - 260 Ancient Origins - 198 Phantom Forces - 23 XY, - 87 Primal Clash - 50 furious fists - 47 B&W Legendary Treasures - 10 flashfire. Wychodzi 675 paczek. Jakby wywalic 3 paczki to równiotko 96 paczek na głowe. Oto moja lista prioriytetów, na których paczkach zalezy mi najbardziej. Niech kazdy wklei swoja bo jezeli sie okaze ze 2 osoby maja na 1 miejscu np paczke FF a reszta tego nie potrzebuje to nie ma sensu dzielic rowno skoro im sie bardziej przyda i odstapia np inna serie. 1. Ancient Origins 2. Primal Clash 3. Phantom Forces 4. Flashfire 5. Furious Fists 6. B&W 7. XY
Opublikowano 29 października 20159 l Hmm jeśli nie ma Roaring Skies to zadowolę się Ancient Origins, Primal Clash i Phantom Forces. 96 boosterków na głowę Edytowane 29 października 20159 l przez Tiny
Opublikowano 29 października 20159 l U mnie wychodziło by podobnie: 1. Ancient Origins 2. Primal Clash 3. Phantom Forces 4. Furious Fists 5. Flashfire 6. B&W 7. XY
Opublikowano 29 października 20159 l mi na fistach zalezy, reszta bez roznicy To, plus na drugim miejscu Phantom Forces Edytowane 29 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 29 października 20159 l Fisty, Primal, AO, Phantom. Dlatego powtarzam to co napisałem wcześniej. Podzielić po równo a resztę dogadać się między sobą. Edytowane 29 października 20159 l przez xtomashx
Opublikowano 29 października 20159 l Ragus, możesz wklepać mój nick do listy aktywnych graczy? Nick: Noir00
Opublikowano 29 października 20159 l Mozemy podzielic wszystko po rowno i ewentualnie sie powymieniac juz miedzy soba, tak chyba bedzie najlatwiej ? p.s. Boosterki online za Breakthough (ten nowy dodatek) chodza za 2,5zl - 3,5zl sztuka. Mam mozliwosc kupienia wiekszej ilosci za 1,40zł sztuka jakby bylo wieksze zamowienie. Wiem ze to wczesnie ale ten koles mi to zaproponowal i jak sprawdzalem to ma racje. 20 kodów na ebayu za 70-80zł lata. Oferta ograniczona czasowo.
Opublikowano 29 października 20159 l Tak , jestem za równym podziałem. Co rozumiesz , przez większą ilość ( minimum 200?300?) I ile czasu mamy na decyzje? Edytowane 29 października 20159 l przez Woodknight
Opublikowano 29 października 20159 l Napisalem PW z zapytaniem ile musialbym kupic i do kiedy, stay tuned.
Opublikowano 29 października 20159 l Tak będzie najlepiej. Ja powiem szczerze nie mam parcia na kody do Break, bo i tak pewnie będę inwestował w pudełko z boosterami.
Opublikowano 29 października 20159 l Pudełkiem ze mna nie pograsz Wood wyslalem ci friend invite, zaakceptuj. Edytowane 29 października 20159 l przez Velius
Opublikowano 29 października 20159 l W pudełku i tak będę miał 36 kodów online. A u mnie priorytetem są jednak karty fizyczne. W sumie jak nie będzie za dużo ciekawych dla mnie kart to będę wam mógł pogonić te kody.
Opublikowano 29 października 20159 l Ja na kupno Breaków będę się pisał w późniejszym terminie, na razie nie mam parcia.