Skocz do zawartości

Pokemon - Karcianka

Featured Replies

Opublikowano

Ty juz wbiles te kilkaset kodow? ;p

• Odpowiedzi 999
  • Wyświetleń 147,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra, jestem po dwóch dniach EUIC, czyli mojego pierwszego dużego eventu pokemonowego. Wrzucili mnie od razu na głęboką wodę, bo poszedłem jako floor judge na mastersów pierwszego dnia, ale dałem rad

• Żeby nie było, że trollowałem    

• Znowu sie wkreciłem przez jednego forumowicza i kupiłem juz chyba z 300 paczek xd

Opublikowano

Wbijam co jakis czas. Wlasnie wbilem 200 phantom forces i 200 ancient origins.

Opublikowano

2 paczki od Veliusa, z jednej wypadł mi drugi Mega Lucario Ex.

xd. Paczki od Veliusa? Zawsze szanowałem.

Opublikowano

Wpadłem na pomysł żeby wykorzystać ability Hoopa-EX czyli przy pojawieniu się na stole szukam 3x dowolny ex i wkładam do ręki. Myślicie że to dobry pomysł?

Opublikowano

Ok zrobiłem od nowa deck i teraz mam go w zakładce expanded zamiast standard. Dlaczego?

Opublikowano

Mozliwe ze dales karty ktore łapia sie na format expanded (black and white pewnie albo inne niz XY).

Opublikowano

W sumie to nie wiem, napewno jakas karta nie łapie sie na format Standard (ewentualnie moze ich ilosc, nie wiem). Po prawej w dole kazda karta ma symbol serii, zobacz czy wszystkie sa XY. Ewentualnie jak tworzysz deck to masz do wyboru czy standard czy expanded.

Mozesz tez wejsc w kolekcje kart i filtrowac karty lapiace sie na standard i expanded.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Miło widzieć, że jest więcej osób lubiących karciankę dla "dzieci" ;) Kiedyś tam założyłem konto, jeszcze za czasów bety teraz wracam. Gram dla przyjemności i raczej nie inwestuje w karty dlatego mam pytanko-prośbę. Czy jeden z łaskawych Panów posiada Golruka ancienta na zbyciu (potrzeba mi jednego do balansu). Z góry dzieki i sorki za luzanie dupska :taknieco:.

btw mój nick w grze Lesio

Edytowane przez lenio

Opublikowano

Okazało się że kupiłem
Rayaquaze ex z BW. Na chwilę obecną i tak więcej nie zrobię z deckiem i na razie wygląda to nieźle chociaż brakuje kilku trenerów.

Na razie takie coś zbudowałem: http://ptcgodb.com/#/?deck=NoIgCglgpgTg7gZwF4E8QBpigB4oGwYgDsArBgIwC6mIuB6x9VNuAzIeQAxEXU4rsG5coOb9BIPIIBMfWgMIAWABy8WChiVXpZ6iYsUZd4pWR1y2SphY0gS5IzYklpa-jwaLOb+R5Ct6Y3kzEHJpV3QxeQllAE5HPUJY0RsHIWkZG3oQWLSouiTM9T9SH0sGWLMg3BLtfJQInKL+RtjDSNSOcLKUbwZWePN1bNjrdXbQrh6JWL7q-EJlD3qJLnbFTqFWZdlKSiA

Edytowane przez xtomashx

Opublikowano

Dzisiaj bede rozdawal paczuszki to sobie dolozysz trenerów.

No to wszystko wklepalem. Kilka kodów do starych dodatkow z 2013 roku nie chcialo dzialac, oczywiscie napisalem gosciowi PM ale cos zamarl i sie nie odzywa. I tak sie ich nie uzywa podobno bo to tylko "fun" paczki eventowe jakies wiec yebac.

Sytuacja przedstawia sie tak:

- 260 Ancient Origins

- 198 Phantom Forces

- 23 XY,

- 87 Primal Clash

- 50 furious fists

- 47 B&W Legendary Treasures

- 10 flashfire.

Wychodzi 675 paczek. Jakby wywalic 3 paczki to równiotko 96 paczek na głowe.

Oto moja lista prioriytetów, na których paczkach zalezy mi najbardziej. Niech kazdy wklei swoja bo jezeli sie okaze ze 2 osoby maja na 1 miejscu np paczke FF a reszta tego nie potrzebuje to nie ma sensu dzielic rowno skoro im sie bardziej przyda i odstapia np inna serie.

1. Ancient Origins

2. Primal Clash

3. Phantom Forces

4. Flashfire

5. Furious Fists

6. B&W

7. XY

Opublikowano

Hmm jeśli nie ma Roaring Skies to zadowolę się Ancient Origins, Primal Clash i Phantom Forces. 

96 boosterków na głowę  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Edytowane przez Tiny

Opublikowano

U mnie wychodziło by podobnie:

1. Ancient Origins

2. Primal Clash

3. Phantom Forces

4. Furious Fists

5. Flashfire

6. B&W

7. XY

Opublikowano

mi na fistach zalezy, reszta bez roznicy

Opublikowano

mi na fistach zalezy, reszta bez roznicy

To, plus na drugim miejscu Phantom Forces

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Fisty, Primal, AO, Phantom.

Dlatego powtarzam to co napisałem wcześniej. Podzielić po równo a resztę dogadać się między sobą. 

Edytowane przez xtomashx

Opublikowano

Mozemy podzielic wszystko po rowno i ewentualnie sie powymieniac juz miedzy soba, tak chyba bedzie najlatwiej ?

p.s. Boosterki online za Breakthough (ten nowy dodatek) chodza za 2,5zl - 3,5zl sztuka. Mam mozliwosc kupienia wiekszej ilosci za 1,40zł sztuka jakby bylo wieksze zamowienie. Wiem ze to wczesnie ale ten koles mi to zaproponowal i jak sprawdzalem to ma racje. 20 kodów na ebayu za 70-80zł lata.

Oferta ograniczona czasowo.

Opublikowano

Tak , jestem za równym podziałem.

Co rozumiesz , przez większą ilość ( minimum  200?300?) I ile czasu mamy na decyzje?

Edytowane przez Woodknight

Opublikowano

Napisalem PW z zapytaniem ile musialbym kupic i do kiedy, stay tuned.

Opublikowano

Tak będzie najlepiej.

Ja powiem szczerze nie mam parcia na kody do Break, bo i tak pewnie będę inwestował w pudełko z boosterami.

Opublikowano

Pudełkiem ze mna nie pograsz :reggie:

Wood wyslalem ci friend invite, zaakceptuj.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

W pudełku i tak będę miał 36 kodów online. A u mnie priorytetem są jednak karty fizyczne.

W sumie jak nie będzie za dużo ciekawych dla mnie kart to będę wam mógł pogonić te kody.

Opublikowano

Ja na kupno Breaków będę się pisał w późniejszym terminie, na razie nie mam parcia.