Skocz do zawartości

Pokemon - Karcianka

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dzis otworze paczki z fistami a reszte chyba zostawie na trade bo mam pomysł na drugi deck.

Stream mam nadzieje dzis albo w niedziele, bo w sobote niestety wychodze z domu :(

Opublikowano (edytowane)

Przez ten eksplodujący temat też spróbowałem poków i muszę przyznać, że bardzo przyjemna karcianka. Ceny boosterków i mnóstwo możliwości kombinacji z deckami zachęcają do gry. 

Kupiłem sobie 10 boosterów RS na rozruch i chyba wyczerpałem szczęście na zawsze bo wyciągnąłem z nich 4 EXy w tym 2 Shayminy xdd. Pora chyba złożyć jakąś talię do Standard..

Możecie mnie dodać do listy - brikp.

Edytowane przez Rik
Opublikowano (edytowane)

Działa wam serwer? Mnie cały czas wyrzuca a chciałbym przed pracą pograć :(

Szukam:

2 Phanpy PLS 71

2 Donphan PLS 72

2 Vs Seeker

4 Crobat PHF

Edytowane przez xtomashx
Opublikowano

Oj takiego shaymina to bym przygarną. Nie chcesz boosterów ao za niego? :)

Na razie nie, muszę ogarnąć trochę co się gra, jak złożyć coś sensownego i czego mi brakuje.

Opublikowano

Ja dzis otworze paczki z fistami a reszte chyba zostawie na trade bo mam pomysł na drugi deck.

Stream mam nadzieje dzis albo w niedziele, bo w sobote niestety wychodze z domu :(

Zaakceptowales te paczki wczoraj? Bo ciagle mam zalockowane.

Opublikowano

Velius to jak się odblokowuje theme deck do Versus? Pisałem mi na steamie ale już się wykasowalo i zapomniałem.

Opublikowano

Theme decki kupujesz w sklepie za 500 tokenów na ogół. żeby odblokować podstawowe, musisz wygrać talią z 7 różnymi trenerami w Trainer Challenge (tak mi się przynajmniej wydaje).

Opublikowano (edytowane)

2xfhkfq.jpg

Obyczajcie tę jego ławkę Xddddddd. CO ON CHCE TYM OSIAGNAC? Taktyka Ex i chu,j. Oczywiście niczego mi nie zabił, a na końcu jeszcze sam się zaorał, bo Stadiumem powiększył ławkę do 8 pokemonow. W sam raz dla mojej Rayquazy.

1070863.jpg

:czesc:

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

Co za wypłosz, jeszcze każdy z tych EXów z innej parafii, ...nawet mi ich nie żal...

Raport z placu otwieracza wirtualnych saszetek:

38-66/96

Machamp EX

Ampharos EX

Manectric EX

;(

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

otworzylem 8 boosterow z furious fists i bida

- heracross ex

-m heracross ex

- lucario ex