Opublikowano 30 października 20159 l Ja dzis otworze paczki z fistami a reszte chyba zostawie na trade bo mam pomysł na drugi deck. Stream mam nadzieje dzis albo w niedziele, bo w sobote niestety wychodze z domu
Opublikowano 30 października 20159 l Ja zostawiłem sobie 30 ao na wymianę a resztę otworzyłem. Szału nie było.
Opublikowano 30 października 20159 l Przez ten eksplodujący temat też spróbowałem poków i muszę przyznać, że bardzo przyjemna karcianka. Ceny boosterków i mnóstwo możliwości kombinacji z deckami zachęcają do gry. Kupiłem sobie 10 boosterów RS na rozruch i chyba wyczerpałem szczęście na zawsze bo wyciągnąłem z nich 4 EXy w tym 2 Shayminy xdd. Pora chyba złożyć jakąś talię do Standard.. Możecie mnie dodać do listy - brikp. Edytowane 30 października 20159 l przez Rik
Opublikowano 30 października 20159 l w tym 2 Shayminy xdd. Witamy Lucario EX jako nagroda za versus. Juz nie musicie szukac po paczkach. Edytowane 30 października 20159 l przez Velius
Opublikowano 30 października 20159 l Oj takiego shaymina to bym przygarną. Nie chcesz boosterów ao za niego?
Opublikowano 30 października 20159 l kupiłem 4, gdy były dostępne w sklepie na ptcgo, więc pewnie oleję vs laddera na te 3 tygodnie.
Opublikowano 30 października 20159 l Działa wam serwer? Mnie cały czas wyrzuca a chciałbym przed pracą pograć Szukam: 2 Phanpy PLS 71 2 Donphan PLS 72 2 Vs Seeker 4 Crobat PHF Edytowane 30 października 20159 l przez xtomashx
Opublikowano 30 października 20159 l A co innego mozna grac poza versusem? Mam dużo biletów, więc pomęczę trochę turnieje, jak się uda to zgarnę boostery na wymianę, akurat jak Break wyjdzie.
Opublikowano 30 października 20159 l Oj takiego shaymina to bym przygarną. Nie chcesz boosterów ao za niego? Na razie nie, muszę ogarnąć trochę co się gra, jak złożyć coś sensownego i czego mi brakuje.
Opublikowano 30 października 20159 l Ja dzis otworze paczki z fistami a reszte chyba zostawie na trade bo mam pomysł na drugi deck. Stream mam nadzieje dzis albo w niedziele, bo w sobote niestety wychodze z domu Zaakceptowales te paczki wczoraj? Bo ciagle mam zalockowane.
Opublikowano 30 października 20159 l o 23 sie zalogowalem, ale nic nie widzialem, sprawdze ok 16 jak wroce na chate.
Opublikowano 30 października 20159 l Velius to jak się odblokowuje theme deck do Versus? Pisałem mi na steamie ale już się wykasowalo i zapomniałem.
Opublikowano 30 października 20159 l Theme decki kupujesz w sklepie za 500 tokenów na ogół. żeby odblokować podstawowe, musisz wygrać talią z 7 różnymi trenerami w Trainer Challenge (tak mi się przynajmniej wydaje).
Opublikowano 30 października 20159 l Tak jak napisal Rik, trainer challenge napierasz az odblokujesz deck. Ale on 4 listopada chyba nerfa dostanie.
Opublikowano 30 października 20159 l To jeszcze aż tydzień Edytowane 30 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 30 października 20159 l Obyczajcie tę jego ławkę Xddddddd. CO ON CHCE TYM OSIAGNAC? Taktyka Ex i chu,j. Oczywiście niczego mi nie zabił, a na końcu jeszcze sam się zaorał, bo Stadiumem powiększył ławkę do 8 pokemonow. W sam raz dla mojej Rayquazy. :czesc: Edytowane 30 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 30 października 20159 l Co za wypłosz, jeszcze każdy z tych EXów z innej parafii, ...nawet mi ich nie żal... Raport z placu otwieracza wirtualnych saszetek: 38-66/96 Machamp EX Ampharos EX Manectric EX ;( Edytowane 30 października 20159 l przez Gość
Opublikowano 30 października 20159 l Don Velius ma juz wprawe. Kup 91 kodów za 13.17$ Sprzedaj 3 kody spośród tych 91 na ebayu za 13,5$ Zostaje 88 kodów za darmo
Opublikowano 30 października 20159 l otworzylem 8 boosterow z furious fists i bida - heracross ex -m heracross ex - lucario ex plus specjalne energie fighting i grass Edytowane 30 października 20159 l przez Shen