Skocz do zawartości

Pokemon - Karcianka

Featured Replies

Opublikowano

Ja dzis otworze paczki z fistami a reszte chyba zostawie na trade bo mam pomysł na drugi deck.

Stream mam nadzieje dzis albo w niedziele, bo w sobote niestety wychodze z domu :(

• Odpowiedzi 999
  • Wyświetleń 147,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra, jestem po dwóch dniach EUIC, czyli mojego pierwszego dużego eventu pokemonowego. Wrzucili mnie od razu na głęboką wodę, bo poszedłem jako floor judge na mastersów pierwszego dnia, ale dałem rad

• Żeby nie było, że trollowałem    

• Znowu sie wkreciłem przez jednego forumowicza i kupiłem juz chyba z 300 paczek xd

Opublikowano

Ja zostawiłem sobie 30 ao na wymianę a resztę otworzyłem. Szału nie było.

Opublikowano

Przez ten eksplodujący temat też spróbowałem poków i muszę przyznać, że bardzo przyjemna karcianka. Ceny boosterków i mnóstwo możliwości kombinacji z deckami zachęcają do gry. 

Kupiłem sobie 10 boosterów RS na rozruch i chyba wyczerpałem szczęście na zawsze bo wyciągnąłem z nich 4 EXy w tym 2 Shayminy xdd. Pora chyba złożyć jakąś talię do Standard..

Możecie mnie dodać do listy - brikp.

Edytowane przez Rik

Opublikowano
w tym 2 Shayminy xdd.

200_s.gif

Witamy :lapka:

Lucario EX jako nagroda za versus. Juz nie musicie szukac po paczkach.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Oj takiego shaymina to bym przygarną. Nie chcesz boosterów ao za niego? :)

Opublikowano

Lucario Ex w Versusie jako nagroda :fsg:

Opublikowano

kupiłem 4, gdy były dostępne w sklepie na ptcgo, więc pewnie oleję vs laddera na te 3 tygodnie.

Opublikowano

Działa wam serwer? Mnie cały czas wyrzuca a chciałbym przed pracą pograć :(

Szukam:

2 Phanpy PLS 71

2 Donphan PLS 72

2 Vs Seeker

4 Crobat PHF

Edytowane przez xtomashx

Opublikowano

A co innego mozna grac poza versusem?

Mam dużo biletów, więc pomęczę trochę turnieje, jak się uda to zgarnę boostery na wymianę, akurat jak Break wyjdzie.

Opublikowano

Oj takiego shaymina to bym przygarną. Nie chcesz boosterów ao za niego? :)

Na razie nie, muszę ogarnąć trochę co się gra, jak złożyć coś sensownego i czego mi brakuje.

Opublikowano

Ja dzis otworze paczki z fistami a reszte chyba zostawie na trade bo mam pomysł na drugi deck.

Stream mam nadzieje dzis albo w niedziele, bo w sobote niestety wychodze z domu :(

Zaakceptowales te paczki wczoraj? Bo ciagle mam zalockowane.

Opublikowano

o 23 sie zalogowalem, ale nic nie widzialem, sprawdze ok 16 jak wroce na chate.

Opublikowano

Velius to jak się odblokowuje theme deck do Versus? Pisałem mi na steamie ale już się wykasowalo i zapomniałem.

Opublikowano

Theme decki kupujesz w sklepie za 500 tokenów na ogół. żeby odblokować podstawowe, musisz wygrać talią z 7 różnymi trenerami w Trainer Challenge (tak mi się przynajmniej wydaje).

Opublikowano

Tak jak napisal Rik, trainer challenge napierasz az odblokujesz deck. Ale on 4 listopada chyba nerfa dostanie.

Opublikowano

To jeszcze aż tydzień :cool:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

2xfhkfq.jpg

Obyczajcie tę jego ławkę Xddddddd. CO ON CHCE TYM OSIAGNAC? Taktyka Ex i chu,j. Oczywiście niczego mi nie zabił, a na końcu jeszcze sam się zaorał, bo Stadiumem powiększył ławkę do 8 pokemonow. W sam raz dla mojej Rayquazy.

1070863.jpg

:czesc:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Co za wypłosz, jeszcze każdy z tych EXów z innej parafii, ...nawet mi ich nie żal...

Raport z placu otwieracza wirtualnych saszetek:

38-66/96

Machamp EX

Ampharos EX

Manectric EX

;(

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Don Velius ma juz wprawe.

Kup 91 kodów za 13.17$

Sprzedaj 3 kody spośród tych 91 na ebayu za 13,5$

Zostaje 88 kodów za darmo :banderas: