Opublikowano 30 października 20159 l Jak oznaczysz go na Trade to daj znać, zaoferuję mojego. Edytowane 30 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 30 października 20159 l Jak go potrzebujesz to moge Ci dac, kiedys sie odwdzieczysz jakos
Opublikowano 30 października 20159 l na biednego nie trafiło to ile możesz dać powiedz xd ff, a nie pf, literówka Edytowane 30 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 30 października 20159 l Nie wiem moze Lucario jak otworze paczki FF albo cokolwiek Ci tam brakuje
Opublikowano 30 października 20159 l Golurk już zdobyty, potrzebuje 2x Deoxys'a w tej chwili mam na wymianę świeżutki PF booster;)
Opublikowano 30 października 20159 l Ragus jakie ceny Lucario chodzi po 4 paczki nawet. Sam tam kupiłem jednego.
Opublikowano 30 października 20159 l Lucario stracił dużo na wartości bo jakieś 2-3 tyg. temu był do kupienia za tokeny, a dodatkowo od dziś jest do zgarnięcia w vs ladderze.
Opublikowano 31 października 20159 l Ostatni raport boosterowy: 67-89/96: Tyranitar EX Full Art Machamp EX M Rayquaza EX Full Art Zostało 7 boosterów, po jednym z każdego dodatku. Nie otwieram, na razie niech sobie leża w skarbcu.
Opublikowano 31 października 20159 l Dopiero teraz? Ja od 3 dni gralem. Niestety udalo mi sie tylko jednego Xerneas-EX zdobyc zanim sie czas skonczyl i wpadl reset. Ale w tym miesiacu 2 lucario beda moje, a jak dobrze pojdzie to moze nawet dostane epicka nagrode za 2000 punktów
Opublikowano 31 października 20159 l Mi jedna gra online wystarcza ;p Wkurzaja mnie typy co sie poddaja zaraz jak maja slabe rozdanie, jak ja mam nabic te kille wodnymi pokami