OsciBosci 22 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Witam, czy stare karty (pełne kolekcje) są jeszcze coś warte, tzn. mam całą kolekcję Basic, Jungle, Fossil, prawie całe Dark, Challenge, Heroes i Neo (wszystko w stanie mint oraz 1st ed.)? Nie zamierzam sprzedawać, ale fajnie by było wiedzieć czy ma to jakaś wartość prócz sentymentalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiny 60 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Breakthrough może i jest dość słabym rozszerzeniem, ale pull rate jest doskonałe. Na 9 paczek kupionych w zestawie wraz z Sableye wpadł mi Houndoom EX x2 (jeden to full art), Glalie ex full art oraz secret rare Mewtwo ex. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Ja nie moge mewtwo ustrzelic. A rozszerzenie dobre imo, pararell swietna karta, fajny jest tez armor vest bo night march teraz łupie z wieksza skutecznoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Witam, czy stare karty (pełne kolekcje) są jeszcze coś warte, tzn. mam całą kolekcję Basic, Jungle, Fossil, prawie całe Dark, Challenge, Heroes i Neo (wszystko w stanie mint oraz 1st ed.)? Nie zamierzam sprzedawać, ale fajnie by było wiedzieć czy ma to jakaś wartość prócz sentymentalnej. Na pewno nie są warte tyle ile byś chciał niestety. Raczej tylko sentyment. Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Witam, czy stare karty (pełne kolekcje) są jeszcze coś warte, tzn. mam całą kolekcję Basic, Jungle, Fossil, prawie całe Dark, Challenge, Heroes i Neo (wszystko w stanie mint oraz 1st ed.)? Nie zamierzam sprzedawać, ale fajnie by było wiedzieć czy ma to jakaś wartość prócz sentymentalnej. Na pewno nie są warte tyle ile byś chciał niestety. Raczej tylko sentyment. No trudno, kiedyś sprawdzę sobie wystawiajac na Ebay, ale grunt ze po tylu latach nadal czerpie przyjemność, gdy otwieram album z kartami... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 no to pokazuj tutaj szybko Blastoise'a z 1 generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 W nowym dodatku bedzie Alakazam EX Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiny 60 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 W nowym dodatku bedzie Alakazam EX Pudło, w następnym będzie Gyarados EX, po nim dopiero Alakazam EX Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 ALE BEDZIE! Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 no to pokazuj tutaj szybko Blastoise'a z 1 generacji Raczej nie pokaże, bo trochę źle napisałem, tzn. mint są wszystkie, ale nie wszystkie są z pierwszej edycji. Z pierwszej edycji jest Fossil oraz większość z Neo Genesis, w tym Lugia. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 699 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Ktos chcial zdjecia Blastoisea. Mam jeszcze stare karty i najlepszy z mozliwych deckow 1st gen na Blastoiseach i pokemon breederach. Ile ja tym turniejow wygralem. Mialem tez dobry grass deck, psychic na Alakazamach i Gengarach oraz fighting/lightning ale sie pozbylem. Zostawilem sobie tylko na pamiatke kilka ciekawych kart. Ale za gowniaka sie gralo. Miod! Edytowane 21 Listopada 2015 przez WisnieR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Tego Mewtwo dostałem przy zakupie DVD z pierwszym filmem Pokemon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Entei do gazety dodawali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Do gazety? xDDDD co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Był taki magazyn o chińskich bajkach Kawaii, do niego dodawali te karte. Miałem ze trzy sztuki, a najpewniej dalej mam. Edytowane 21 Listopada 2015 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 mam ten numer (albo mialem) i nie dostalem zadnej karty...ale mnie oszukali 14 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Natomiast do DD Reportera dodawali tę promkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 mam ten numer (albo mialem) i nie dostalem zadnej karty...ale mnie oszukali 14 lat temu wrzucilem losową okładke, nie pamietam ktory to byl numer Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 699 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Entei dostalem jak bylem w kinie na filmie z owymi Pokami. Mailem kart w cholere. Ale tak na prawde duzo. Pluje sobie w brode ze sie ich pozbylem bo mile wspomnienia wracaja jak je wyciagam. Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ktos chcial zdjecia Blastoisea. Mam jeszcze stare karty i najlepszy z mozliwych deckow 1st gen na Blastoiseach i pokemon breederach. Ile ja tym turniejow wygralem. Mialem tez dobry grass deck, psychic na Alakazamach i Gengarach oraz fighting/lightning ale sie pozbylem. Zostawilem sobie tylko na pamiatke kilka ciekawych kart. Ale za gowniaka sie gralo. Miod! Ale koledze chodziło chyba o Blastoise'a z 1st ed. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 699 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Przeciez to sa karty z pierwszej edycji. Numer karty 2/102. Edit: Moj blad - teraz sobie przypomnialem ze mialy specjalny znaczek z lewej. Mialem kilka kart 1st edition tez w kolekcji ale nie Blastoisea. Edytowane 22 Listopada 2015 przez WisnieR Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Wlasnie poswiecilem 20 paczek na Shaymina EX ale dzieki temu moge teraz skladac duzo roznych decków, bo ta karta prawie w kazdym to core. Gracie jeszce w ogole? Czy tylko ja tu nawalam jak dziki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Ostatnio nie gram, ale ogolnie w nic, brak czasu. Zrobcie jakis turniej na luzie czy cos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Przechodzę szybko xenoblade przed premierą X Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Tego sie nie da szybko -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi