Gość ragus Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak proszę pana. Teraz to jest od XY1 w górę, gdy mówimy o Standard. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) ehh a wy co, tylko pokemon go na komputerze :////? to pokażę wam chociaż, jak się teraz wkur,wia EX spamerów, mając fighting deck + + xD. Plus oczywiście specjalne energie fighting i jakieś boosty z ławeczki. A na ławczece można też w tym czasie boostować co się chce. Jeszcze tylko muszę wymienić Lucario Ex na Zygarde Ex, bo to znakomita karta pod fighting i sporo lepsza od Lucario i z takim samym zapotrzebowaniem na energie. a za 3 dni nowy dodatek Edytowane 31 Lipca 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Rajus, słyszałem, że układałeś ostatnio nowy deck! Tak, to prawda Ragus, oto i on. Po wielu poprawkach, mój idealny fighting deck. Fajny. Dzięki. Można zamykać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 <cykanie świerszczy> Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 ok zbierasz te karty i grasz z kimś ? czy zbierasz karty aby się na półce kurzyły ? Są jakieś turnieje live etc ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 gram z ludźmi ONLINE Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Sun/Moon za pasem to i trzeba jakieś nowe karty dodrukować. Wczoraj pokazano Solgaleo i Lunaalę z czegoś, co będzie prawdopodobnie pierwszym dodatkiem S/M. GX, czyli kolejna nowość po Mega Ewolucjach i kartach BREAK. Dochodzi atak GX, którego można użyć tylko raz w walce, niezależnie od tego, ile pokemonów GX mamy w talii. Na pierwszy jak i na drugi rzut oka, obie karty mogą solidnie namieszać w metagame. Lunala z jej atakiem GX prowokuje wręcz do ewoluowania pokemonów. A, no i ciekawostka dla miłośników pierwszej generacji. Ostatnim "dodatkiem" przez Sun/Moon będzie seria kart retro, znanych raczej wszystkim, z tym, że lekko ulepszonych do dzisiejszych standardów. http://www.pokebeach.com/2016/08/tons-of-retro-reprints-revealed Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 a czemu te karty nie maja kosztu atakow w energii, HP, weakness/resistance ani retreat cost? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) bo to tylko zapowiedź, żeby stulejarzy podjarać na kupowanie kolejnych kartonowych obrazków w 2017 roku Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 niezle przekombinowane to sie robi. Te odnowione karty z pierwszych serii i tak sa przy tym bezuzyteczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 no fajnie było, trochę pozwiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Chrześniak mojej żony zajawił się strasznie na pokemony i chciałem mu kupić jakiś starter. Kiedyś widziałem zestawy dwóch talii w jednym pakiecie. Kupie gdzieś takie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 sprawdz tutaj http://isa.pl/k14-Pokemon.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Który z aktualnych theme decków byłby najlepszym wyborem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Ten z Volcanionem albo Greninją ze względu na karty, które mogą stanowić później niezłą bazę do składania talii, a jeśli chcesz po prostu mocnego theme decka, to talia z Noivernem robi robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Chcę deck który nie będzie mi rzucał kłód pod nogi podczas gry Będę grał tylko z dzieciakami więc raczej nie będę ich rozbudowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
lenio 4 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Bazowy light (jeden z trzech nowych dodanych ostatnio) jest piekielnie mocny, raichu robi robotę wraz z electrode i kartą zwiększającą limit na ławce rezerwowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Ten właśnie chciałem kupić chrześniakowi bo on uwielbia Pikachu potrzebuje czegoś co może z nim konkurować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Stresci mi ktos co sie zmienilo przez ostatnie pół roku jak mialem przerwe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) xD 1. Powychodziły ostatnie dodatki z serii X/Y, dodały karty Break (można je podsumować, że są to dodatkowe karty ewolucji, nie tak silne jak EXy, ale nie kończące tury) http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Pokémon_BREAK_(TCG) 2. Karty Black/White wypadły z formatu standard 3. Wyszedł nostalgiczny dodatek Evolutions z okazji 20 lecia serii, który wziął stare karty i trochę je podrasował (ale to raczej ciekawostka) 4. W lutym premierę będzie miał pierwszy dodatek Sun/Moon, na który czekam z niecierpliwością. Doda karty GX 5. W mistrzostwach świata odbywających się w ameryce, wygrał deck z Mega Audino Ex, czego w sumie nikt nie przewidział, patrzono raczej w stronę Greninja Break Trochę teraz odpoczywam, jakoś nie chce mi się grać gdy nowa generacja za rogiem, w lutym wracam. Edytowane 15 Grudnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 To od lutego trzeba by znowu pograc i pokupowac paczki z kartami na podejrzanych stronach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 To od lutego trzeba by znowu pograc i pokupowac paczki z kartami na podejrzanych stronach ale tylko pod warunkiem, że wypadnie mi ten piękny Decidueye Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Jakie polecacie protektory? Takie żeby były w miarę tanie a nie badziewne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 W dniu 22.12.2016 o 11:42, ragus napisał: ale tylko pod warunkiem, że wypadnie mi ten piękny Decidueye instalka sie sciaga, a ty jak tam? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi