Shen 9 610 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Najnowszy zakup, teraz tylko czekac na premiere Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Czy konta do PTGO były jakoś wipe'owane? Miałem kiedyś (prawie 10 lat temu) jedno, a teraz za cholerę nie mogę się na nie zalogować ani odzyskać hasła Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 23 minuty temu, Szwed napisał: Czy konta do PTGO były jakoś wipe'owane? Miałem kiedyś (prawie 10 lat temu) jedno, a teraz za cholerę nie mogę się na nie zalogować ani odzyskać hasła Nie były. Wróciłem do gry po kilkulatach przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Dobra, nie wiem jakim cudem, ale się udało. Już myślałem, że potracę dostęp z dawien dawna, a nie lubię takich sytuacji xd Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Nic nie zrobilem Ale czasem jest błąd, że jak za szybko klikne login, to się odpala tutorial Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Szkoda, że nie ma apki na telefony (przynajmniej na iphone), bo bym chętnie pograł w ten sposób, lubię sobie popykać w jakiegoś Hearthstona czy LOR na słuchawce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 11 minut temu, Szwed napisał: Szkoda, że nie ma apki na telefony (przynajmniej na iphone), bo bym chętnie pograł w ten sposób, lubię sobie popykać w jakiegoś Hearthstona czy LOR na słuchawce. Na androida jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Mały zakup, ale grafiki mi sie cholernie podobały Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Młody zamówił u mikołaja karty pokemon. Już klika saszetek otworzyliśmy. Tak do 250zl co najlepiej kupić na początek jakieś rady poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Teraz, benito82pl napisał: Młody zamówił u mikołaja karty pokemon. Już klika saszetek otworzyliśmy. Tak do 250zl co najlepiej kupić na początek jakieś rady poprosze Tylko zbieractwo czy ewentualne granie? Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Chyba jedno i drugie;) z czego zbieractwo 70% a granie 30 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Teraz, benito82pl napisał: Chyba jedno i drugie;) z czego zbieractwo 70% a granie 30 To moze jakies ETB? Są tam kości, znaczniki, monety i akurat fajna promka jest teraz tutaj https://pokeshop.pl/black-week-pokmon-tcg-lost-origin-elite-trainer-box-p-749.html https://pokeshop.pl/black-week-pokemon-tcg-pokemon-go-elite-trainer-box-p-729.html albo gotowa talia https://pokeshop.pl/black-week-pokemon-tcg-v-battle-deck-noivern-v-p-745.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 I te karty służą jednoczesnie do grania, zbierania i wymiany tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 13 minut temu, benito82pl napisał: I te karty służą jednoczesnie do grania, zbierania i wymiany tak? No to normalne karty, w ETB masz zwykłe boosterki plus troche bajerów do grania Cytat 8 boosterów Sword & Shield - Lost Origin 65 koszulek na karty z Giratina 45 kart Pokémon TCG Energy przewodnik gracza po dodatku Sword & Shield - Lost Origin kostki znaczniki pudełko kolekcjonerskie z 4 przekładkami karta kodu do Pokémon TCG Live 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Dzięki zamowilem takie cos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 w Brilliant Stars miałem straszny drop rate, w Pokemon Go jest kilka spoko kart i fajny koncept na ditto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Wpadło pare kartoników z ladnymi obrazkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 No właśnie, jak to teraz jest z tymi karciankami online? Ściągnąłem wersję na iOS, ale mówi, że jak zaimportuję sobie konto z poprzedniej gry, to tamtej już nie odpalę. Która jest fajniejsza? Bo zakładam, że ta nowa będzie teraz rozwijana? Plus, pomyślałem sobie, że w sumie to mogę zacząć zbierać trochę karcioszki, powiedziałem już rodzinie, że jak chcą mi sprawić małe upominki to akurat mogą boostera dokupić zawsze (tylko nie na targu xD), na pierwszy rzut idzie ten blister z Hydreigonem i jego preevo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Predzej czy pozniej i tak wszystkich przeniosa do nowej wersji. W nowej nie ma juz trade, za to jest crafting i mozesz sobie kazda karte zrobic za walute w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Ś.P. @Shen nęcił temat i nęcił i chyba wkręcę się w zbieranie kart (fizycznych). Poprosiłem od żony i od rodziny boosterki poksów, jeszcze nie rozpakowałem, bo czekam na jakieś albumy/koszulki. Znalazłem jakieś swoje stare karty i mam trochę problemy z rozróżnieniem fejków, ale booster z Gym Challenge mam chyba legitny, a w nim holograficzny Alakazam Sabriny. Patrzyłem, to całkiem ładnie ta karta w necie stoi. Pewnie przez długi czas będzie najrzadszym okazem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W dniu 27.12.2022 o 21:43, Szwed napisał: Ś.P. @Shen nęcił temat i nęcił i chyba wkręcę się w zbieranie kart (fizycznych). Poprosiłem od żony i od rodziny boosterki poksów, jeszcze nie rozpakowałem, bo czekam na jakieś albumy/koszulki. Znalazłem jakieś swoje stare karty i mam trochę problemy z rozróżnieniem fejków, ale booster z Gym Challenge mam chyba legitny, a w nim holograficzny Alakazam Sabriny. Patrzyłem, to całkiem ładnie ta karta w necie stoi. Pewnie przez długi czas będzie najrzadszym okazem. i jak tam zakupy kolego? U mnie poszło w tym tygodniu z 1000zł na zakupy i preordery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Mam ETB z CZ i sobie otwieram pomalutku (póki co w sumie najbardziej wartościowe karty to holo energia i Radiant Charjabug, chociaż on praktycznie nic nie jest wart. Za to bardzo ładny jest), dokupiłem też Regidragon boksa, więc mam zabawy na kilka dni. Byłem ostatnio na luźnym spotkaniu warszawskiej ekipy PTCG, poobserwować jak sobie grają (bo sam nie ogarnąłem jeszcze talii), ale pewnie następnym razem już coś tam wymodzę, chociażby na proksach. Żona kupiła mi klaser "na walentynki", więc będzie też gdzie przechowywać fajniejsze karty. No i w online gram, chociaż bardziej same daily, żeby pozdobywać karty i punkciki do końca miesiąca, zanim przejdę na Live i będę w końcu mógł pograć na telefonie. Btw, witaj z powrotem! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 9 minut temu, Szwed napisał: Mam ETB z CZ i sobie otwieram pomalutku (póki co w sumie najbardziej wartościowe karty to holo energia i Radiant Charjabug, chociaż on praktycznie nic nie jest wart. Za to bardzo ładny jest), dokupiłem też Regidragon boksa, więc mam zabawy na kilka dni. Byłem ostatnio na luźnym spotkaniu warszawskiej ekipy PTCG, poobserwować jak sobie grają (bo sam nie ogarnąłem jeszcze talii), ale pewnie następnym razem już coś tam wymodzę, chociażby na proksach. Żona kupiła mi klaser "na walentynki", więc będzie też gdzie przechowywać fajniejsze karty. No i w online gram, chociaż bardziej same daily, żeby pozdobywać karty i punkciki do końca miesiąca, zanim przejdę na Live i będę w końcu mógł pograć na telefonie. Btw, witaj z powrotem! Mozesz sie umowic z forumowiczem @Veliusna granie, wlasnie otworzył 15 etb crown zenith, moze jakis bulk ci opchnie tanio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 O kurde, to jest już kaliber jak armata widzę xD Ja tu ultra-casual. No, ale dopiero się zaczynam wkręcać. Dobrze wiedzieć, że mamy na forumku takich potężnych Z A W O D N I K Ó W. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 40 minut temu, Szwed napisał: O kurde, to jest już kaliber jak armata widzę xD Ja tu ultra-casual. No, ale dopiero się zaczynam wkręcać. Dobrze wiedzieć, że mamy na forumku takich potężnych Z A W O D N I K Ó W. Tez dopiero zaczynam, nawet talii nie mam xD poza tymi league deckami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi