Tiny 60 Opublikowano 28 maja 2023 Opublikowano 28 maja 2023 Wygrałem loterię na prerelase Paldea Evolved Jeśli Iono nie uda mi się sprzedać do czasu premiery dodatku, to leci do albumu, Chien-Pao leci do kolekcji i pozostaje upolować pozostałe legendy 1 1 Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 28 maja 2023 Opublikowano 28 maja 2023 Typ co rozbił bank, 1000zł do przodu. Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 28 maja 2023 Opublikowano 28 maja 2023 Teraz, Shen napisał: Typ co rozbił bank, 1000zł do przodu. Wystawiłem Iono za 800pln, ale wątpię by ktoś się znalazł w PL kto ją kupi od ręki. Wiem, że za 2 tygodnie cena pójdzie w dół, ale nie wydaje mi się, by było to aż tak gwałtowne jak w przypadku Miriam. Raz, że więcej spermiarzy ślini się do Iono moż do Miriam, stąd cena pozostanie relatywnie wysoka, a dwa, sama karta jest bardzo grywalna. W praktycznie każdym decku będzie co najmniej jedna sztunia. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 28 maja 2023 Opublikowano 28 maja 2023 3 minuty temu, Tiny napisał: Wystawiłem Iono za 800pln, ale wątpię by ktoś się znalazł w PL kto ją kupi od ręki. Wiem, że za 2 tygodnie cena pójdzie w dół, ale nie wydaje mi się, by było to aż tak gwałtowne jak w przypadku Miriam. Raz, że więcej spermiarzy ślini się do Iono moż do Miriam, stąd cena pozostanie relatywnie wysoka, a dwa, sama karta jest bardzo grywalna. W praktycznie każdym decku będzie co najmniej jedna sztunia. Dwie rzeczy są pewne przy kartach pokemon, waifu tax i charizard tax Na cardmarket nie chcesz wystawić? Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 28 maja 2023 Opublikowano 28 maja 2023 1 minutę temu, Shen napisał: Dwie rzeczy są pewne w przy kartach pokemon, waifu tax i charizard tax Na cardmarket nie chcesz wystawić? wystawione n CM za skromne 250 jurków Jak się sprzeda to fajnie, jak nie, a cena spadnie do pi razy drzwi 6 stówek to karta leci do albumu. Nie mam jakiegoś ogromnego parcia na opchnięcie jej, a i tak za 3-4 lata cena znowu wystrzeli w górę. Lata temu trafiłem full art Rosę z Cosmic Eclipse, a teraz nie kupisz karty za mniej niż 200 ojro. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 28 maja 2023 Opublikowano 28 maja 2023 Teraz, Tiny napisał: wystawione n CM za skromne 250 jurków Jak się sprzeda to fajnie, jak nie, a cena spadnie do pi razy drzwi 6 stówek to karta leci do albumu. Nie mam jakiegoś ogromnego parcia na opchnięcie jej, a i tak za 3-4 lata cena znowu wystrzeli w górę. Lata temu trafiłem full art Rosę z Cosmic Eclipse, a teraz nie kupisz karty za mniej niż 200 ojro. Ja mam tak, że takiej drogiej karty bym nie kupił, ale gdyby wpadła to pewnie bym zostawił. Miałem tak ostatnio z Mewtwo z crown zenith. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Wspaniały set to bedzie, wjezdzam na grubo Cytuj
zagul 326 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Co jeden alt art to lepszy, chyba będę celował w master set Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 3 minuty temu, zagul napisał: Co jeden alt art to lepszy, chyba będę celował w master set ja celuje, pierwszy raz, nostalgia to suka Cytuj
zagul 326 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 2 minuty temu, Shen napisał: ja celuje, pierwszy raz, nostalgia to suka Minus tylko bo to jest ten "holiday" set. Nie będzie boosterboxow, tylko jakieś ETV, V-boxy itp. 1 Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Skromna paczka, raczej pojde w single z tym dodatkiem. 1 Cytuj
zagul 326 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Gdzie brałeś, że już doszło? Ja wziąłem tylko ETB. Interesuje mnie kilka kart. Czekam na ten Obsidian flames z paskudnym czarkiem i potem na "151" Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 7 minut temu, zagul napisał: Gdzie brałeś, że już doszło? Ja wziąłem tylko ETB. Interesuje mnie kilka kart. Czekam na ten Obsidian flames z paskudnym czarkiem i potem na "151" dragoneye Cytuj
Szwed 644 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 Dragoneye najlepsze ceny, planszówek też zawsze, ale bardzo mało poksów mają (ewentualnie dlatego że najtańsi to wszyscy wykupują na pniu xD). Ja powoli otwieram kolejne rzeczy, ale jak to mam w zwyczaju, na spokojnie. Dzisiaj z boostera ligowego dwie karty V, plus z pięciu boosterków Crown Zenith takie rzeczy: Spoiler Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 6 czerwca 2023 Opublikowano 6 czerwca 2023 45 paczek i taki kibel, ostatni raz kupilem booster boxa, zostaje przy kupowaniu singli Cytuj
zagul 326 Opublikowano 7 czerwca 2023 Opublikowano 7 czerwca 2023 9 godzin temu, Shen napisał: 45 paczek i taki kibel, ostatni raz kupilem booster boxa, zostaje przy kupowaniu singli Masz tam trochę rzadkich kart, ale ten dodatek jest po prostu słaby. Mam wrażenie, że jest za dużo lepszych kart. Osobiście mam może z 10 kart, które chcę mieć + jak się trafi Tyranitar to też go sobie zostawię. Na pewno będę chciał zdobyć te "Tera form full art", Magicarpia, Raichu i coś tam jeszcze. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 7 czerwca 2023 Opublikowano 7 czerwca 2023 17 minut temu, zagul napisał: Masz tam trochę rzadkich kart, ale ten dodatek jest po prostu słaby. Mam wrażenie, że jest za dużo lepszych kart. Osobiście mam może z 10 kart, które chcę mieć + jak się trafi Tyranitar to też go sobie zostawię. Na pewno będę chciał zdobyć te "Tera form full art", Magicarpia, Raichu i coś tam jeszcze. Na pewno chce startery full art wszystkie i magikarpa, nie trafilem nic z tego. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 9 czerwca 2023 Opublikowano 9 czerwca 2023 37 minut temu, zagul napisał: I są alt arty z 151: Charizard 250 euro. Musze je mieć, wjezdzam w ten dodatek na grubo. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Mew i Snorlaxa nie widziałem, hype Cytuj
zagul 326 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 A to jeszcze nie wszystko, też się mega jaram. Jedyny minus to brak booster boxa, gdzie tam jednak jest jakiś drop gwarantowany. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 5 minut temu, zagul napisał: A to jeszcze nie wszystko, też się mega jaram. Jedyny minus to brak booster boxa, gdzie tam jednak jest jakiś drop gwarantowany. chuja tam jest gwarantowane, juz mam dosc boosterboxow po ostatnim Pewnie kupie etb i jakies puszki, a reszta single. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 (pipi)a tam jest gwarantowane, juz mam dosc boosterboxow po ostatnim Pewnie kupie etb i jakies puszki, a reszta single.Haha, widziałem u Ciebie, że miałeś złoto i Tingatona SAR więc drops gwarantowany był. Co do ETB to u mnie był jeden ex. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi