zagul 326 Opublikowano 16 czerwca 2023 Opublikowano 16 czerwca 2023 Boli mocno, ale celuję w master set Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 16 czerwca 2023 Opublikowano 16 czerwca 2023 15 minut temu, zagul napisał: Boli mocno, ale celuję w master set Nie ma innej opcji. Ten Mewtwo Charizard 1200zł pewnie Cytuj
Szwed 638 Opublikowano 17 czerwca 2023 Opublikowano 17 czerwca 2023 Mewtwo nad miastem trochę jak Homelander, huehuehue. Piękne te karty są. Znajomy ostatnio kupił sobie Battle Academy i zastanawiał się, co brać dalej, to już ma odpowiedź xd Nostalgia mocno. Ciekawe czy ten binder będzie znośnej jakości. Będzie brane. Nie tyle co Velsu czy Shen, no ale będzie. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 17 czerwca 2023 Opublikowano 17 czerwca 2023 Mewtwo nad miastem trochę jak Homelander, huehuehue. Piękne te karty są. Znajomy ostatnio kupił sobie Battle Academy i zastanawiał się, co brać dalej, to już ma odpowiedź xd Nostalgia mocno. Ciekawe czy ten binder będzie znośnej jakości. Będzie brane. Nie tyle co Velsu czy Shen, no ale będzie.Obawiam się, że Binder będzie słabej jakości jak wszystkie albumu dokładane do boxow.W Japonii jest szansa na "god pack". W jednym boosterze cała linia ewolucyjna Squirtla i Charmandera. 1 Cytuj
Szwed 638 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Ruszyły preordery. Wziąłem sobie ETB i jeden booster pack, do tego kalendarz adwentowy. 179,90 za ETB na dragoneye, chyba dobra cena. Czekam na blistry i inne produkty, to też u nich dobiorę. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Ja jeszcze czekam, myślę co z tym obsidian flames, ale wezmę chyba tylko ETB. Cytuj
Szwed 638 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Ja już mówię o 151 Bo ten nie będzie miał booster boksów, jak CZ. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Ja wzìąłem to, z rabatem 320zł. Czekam na 151, tam all in. 1 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 6 minut temu, zagul napisał: Gdzie brałeś? Rebel Cytuj
zagul 326 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Drogo coś na tym rebelu, jak Ci wyszło 320 za wszystko? Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Teraz, zagul napisał: Drogo coś na tym rebelu, jak Ci wyszło 320 za wszystko? Kolega ma rabat 18% Cytuj
Szwed 638 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Lól, ale przyszczęściłem, wziąłem ETB 151 za 179,90 i kalendarz adwentowy za 99,90, a widzę, że teraz już ETB nie ma, ale jak było to cena 189,90 i kalendarz 175,90 Teraz jeszcze tylko gdzieś binder upolować, bo to chyba będzie taki standardowy jak UltraPro, (z czarną wyściółką) i będzie git. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Lól, ale przyszczęściłem, wziąłem ETB 151 za 179,90 i kalendarz adwentowy za 99,90, a widzę, że teraz już ETB nie ma, ale jak było to cena 189,90 i kalendarz 175,90 Teraz jeszcze tylko gdzieś binder upolować, bo to chyba będzie taki standardowy jak UltraPro, (z czarną wyściółką) i będzie git.No to faktycznie Ci się udało. Z tego co widziałem w japońskim to ten binder to (pipi). Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 A to wy o 151 piszecie Poczekam na rebel Cytuj
tlas 434 Opublikowano 9 lipca 2023 Opublikowano 9 lipca 2023 (edytowane) Swoją przygodę z TCG zakończyłem kilka lat temu, bo poświęcałem temu zbyt dużo pieniędzy. Teraz przeszedłem Pokemon TCG na Gameboyu Color i tak mnie kurwa swędzi że chyba sobie muszę coś kupić. Weźcie coś polećcie z aktualnych rzeczy, teraz wyszła jakaś pierwsza seria Scarlet/Violet czy już któraś z kolei? albo inaczej - skąd teraz najlepiej brac karty? widzę isa.pl nadal działa ale coś nie widzę tam najnowszych boosterow ;( Edytowane 9 lipca 2023 przez tlas Cytuj
zagul 326 Opublikowano 9 lipca 2023 Opublikowano 9 lipca 2023 Swoją przygodę z TCG zakończyłem kilka lat temu, bo poświęcałem temu zbyt dużo pieniędzy. Teraz przeszedłem Pokemon TCG na Gameboyu Color i tak mnie (pipi)a swędzi że chyba sobie muszę coś kupić. Weźcie coś polećcie z aktualnych rzeczy, teraz wyszła jakaś pierwsza seria Scarlet/Violet czy już któraś z kolei? albo inaczej - skąd teraz najlepiej brac karty? widzę isa.pl nadal działa ale coś nie widzę tam najnowszych boosterow ;(Z nowej generacji S&V wyszedł "base set" i dodatek "Paldea Envolved". W sierpniu wychodzi "Obsidian Flames", a we wrześniu chyba najbardziej oczekiwany dodatek czyli 151 (pierwsza generacja poków).Co do produktów to ciężko coś doradzić, bo jak chcesz sobie pootwierać to weź cokolwiek, może jakiś Elite Trainer Box (ten z Paldea ok. 190 zł za 9 boosterów + ładna promka). Jak chcesz z konkretnego dodatku konkretne karty to lepiej kupić single. W Boosterboxie jest gwarantowana zlota karta lub "super alternative rare", ale to już koszt ok. 600 zł. 1 Cytuj
tlas 434 Opublikowano 9 lipca 2023 Opublikowano 9 lipca 2023 (edytowane) Pięknie dziękuje za odpowiedź, coś poszukam. widze boosterki tez nie oparły się inflacji, ja pamietam boostery za 13 zetta ;( edit: wziąłem 12 boosterów paldea evolved, musiałem podrapać bakcyla Edytowane 9 lipca 2023 przez tlas Cytuj
Szwed 638 Opublikowano 29 lipca 2023 Opublikowano 29 lipca 2023 Jak tam forumkowi koledzy? Pre-release'y z Obsidian Flames zaczynają się pojawiać, więc pewnie też powrzucacie swoje openingi? Ja jakoś nic nie zamawiałem z tego dodatku, zupełnie mnie ten Charizard nie jara. Czekam na 151. Dzisiaj na konwencie Animatsuri był finał półrocznej batalii Animatsuri Cup, niestety zupełnie mi nie poszło (grałem Mew VMax z Fusion Strike Energy) i ostatecznie zająłem 27 miejsce na 42 xD Składam już Gardevoir i mam nadzieję, że zacznę coś lepszego osiągać bo to śmiech na sali jest. Ale warszawska ekipa niestety jest mocna. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 30 lipca 2023 Opublikowano 30 lipca 2023 13 godzin temu, Szwed napisał: Jak tam forumkowi koledzy? Pre-release'y z Obsidian Flames zaczynają się pojawiać, więc pewnie też powrzucacie swoje openingi? Ja jakoś nic nie zamawiałem z tego dodatku, zupełnie mnie ten Charizard nie jara. Czekam na 151. Dzisiaj na konwencie Animatsuri był finał półrocznej batalii Animatsuri Cup, niestety zupełnie mi nie poszło (grałem Mew VMax z Fusion Strike Energy) i ostatecznie zająłem 27 miejsce na 42 xD Składam już Gardevoir i mam nadzieję, że zacznę coś lepszego osiągać bo to śmiech na sali jest. Ale warszawska ekipa niestety jest mocna. Tylko to wziąłem, po ostatnim gownie z boosterboxa ide w single raczej. Moze w 151 wejde na grubo, zobacze co dropnie z tego co juz zamowilem. 1 Cytuj
zagul 326 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Z ETB energia i Vacoom, reszta z BB 1 1 Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Ostatnio w sklepie z jednego boosterboxa OG Scarlet and Violet wyciągnąłem 10 singli i był tam m. in. ultra rzadki Gyarados EX i ultra rzadki Koraidon EX. Nie przydadzą mi się, ale są coś tam warte, to sobie je skitrałem w koszulkach. Mozolnie buduję nową talię i sam nie wiem jeszcze czy pójść w Arcanine EX z doładowywaniem go z discarda energiami (i ewentualnie jakiś proxy pokemon z 0 kosztem wymiany) czy może Tinkaton EX z oczywistymi dociągarkami do pakowania młotka. Musiałbym zainwestować w inne boostery dla poszczególnych talii 1 Cytuj
Szwed 638 Opublikowano 11 sierpnia 2023 Opublikowano 11 sierpnia 2023 O, to brawo, które arty? Dwa alt arty z jednego boostera Ci poleciały? Jak tak to gratuluję! Mi z prerelease packa niestety poleciała tylko Poppy w full arcie i dwa Houndoury ex. Zmieniłem też talię i teraz gram Gardevoir ex - właściwie to dwiema Gardevoir - jedną, która atakuje, a drugą, która doładowuje energie (też z discarda). W końcu udało mi się zająć pierwsze miejsce. Satysfakcja jest, chociaż z draftu słabo, bo była tylko Meowscarada ex w full arcie (warta jakieś 4 eur). Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 14 sierpnia 2023 Opublikowano 14 sierpnia 2023 Ja niestety moje karty zobacze za jakies 2 tygodnie. Zamowilem sobie tylko 3 boosterki teraz ze smartem. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 14 sierpnia 2023 Opublikowano 14 sierpnia 2023 Ktoś poleci tutaj dobry segregator do przechowywania kart? Zamówiłem ultra pro collectors album ale chciałbym coś zamykanego (chroniącego przed kurzem) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi