Skocz do zawartości

Pokemon - Karcianka

Featured Replies

Opublikowano

Mam 3 gengar-ex i 90 paczek PF do otwarcia wiec pewnie jakis extra wyleci :P

• Odpowiedzi 999
  • Wyświetleń 147,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra, jestem po dwóch dniach EUIC, czyli mojego pierwszego dużego eventu pokemonowego. Wrzucili mnie od razu na głęboką wodę, bo poszedłem jako floor judge na mastersów pierwszego dnia, ale dałem rad

• Żeby nie było, że trollowałem    

• Znowu sie wkreciłem przez jednego forumowicza i kupiłem juz chyba z 300 paczek xd

Opublikowano

Ku,rwa 8 versusów i 8 przegranych. Wczoraj wpadło 130 monet i od tego czasu nic więcej :cool:

Dzisiaj jestem obrażony na pokemony.

Opublikowano

mi dobrze idzie tym theme deckiem z laprasem, moj ulubiony

Opublikowano

No bo ten deck jest op. Na expanded nie jest jest już tak kolorowo.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Potrzebuję jednego :) paczki ao?

Ja potrzebuje 3, wiec jak wypadnie jakis extra to wtedy pomysle.

Opublikowano

To działa jak Hs, czy trzeba kupować prawdziwe karty i potem je skanować/wpisywać jakiś kod ?

Edytowane przez akadyjczyk

Opublikowano

Działa jak HS plus możliwość tego, o czym piszesz.

Opublikowano

Co?

Albo kupujesz prawdziwe karty (jezeli ktos ma taka potrzebe) i poza prawdziwymi jest tez kod na wirtualny booster pack. Albo poprostu kupujesz wirtualne boosterki od ludzi ktorym to nie potrzebne i handluja samymi kodami.

Mozna tez kupowac boosterki za monety w grze ktore sie dostaje za wygrane, albo poprostu robic daily questy, pokonac przeciwnika (jest koło fortuny i mozna wygrac poprostu paczke za win, turnieje).

2 boosterki w HS - 3 euro = 12 zł

2 boosterki w pokemon jak sie wie gdzie kupic = 1,20-1,60 zł

Jak cos Ci nie pasuje/wypadnie ci karta ktora masz/dubel to MOZNA SIE WYMIENIAC Z INNYMI a nie to co HS podróbka TCG :lapka:

Polecam sie nie zrażać interfejsem i avatarami oraz poczatkami, bo potem gra pokazuje prawdziwe kolory i wciaga HS doooooooooooooooopa.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Potrzebuję ktoś boostery Plasma Blast? Będę miał 5 kodów bo zamówiłem sobie fizyczne i nie wiem czy je wykorzystać czy ktoś z was ma na nie ciśnienie.

To wtedy jakas wymiana.

Opublikowano

Dogadamy się :żyd:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ale wpadlem na pomysl jak wykorzystac gengary i wkurzca przeciwnika :obama:

Duzo tokenów wpada dziennie i paczek za samo logowanie sie i granie versusem. Uwielbiam ta gre.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Gengar, wobuffet i inne pokemony wrzucajace statusy + karty team flare na shutdown EX-ów i basici ktore niszcza EXy.

Dobrze sie gra tym :obama:

Opublikowano

Ma ktoś może coś z tego

2x Garbodor

2x Trubbish

4x hypnotoxic laser

3x Skyla 4x Virbank City Gym

1x bicycle

1x computer search

2x float stone

Opublikowano

Mam jednego Garbodora i 2x Trubbish z Legendary Treasures

Opublikowano

1046903.jpg

Opublikowano

jak nie przejdzie mi trade to sie odezwe.

otworzylem 2 paczki i 2x shaymin ex, otwieram dalej :obama:

3 sztuki na 8 paczek, plus jeszcze inne exy.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Gengar, wobuffet i inne pokemony wrzucajace statusy + karty team flare na shutdown EX-ów i basici ktore niszcza EXy.

Dobrze sie gra tym :obama:

Wczoraj złożyłem deck Gengar-EX woobuffet i crobat. Nieźle idzie. Teraz chciałbym zrobić coś z fighting lepszego z Tyrantrum Ex i pętlą energii.
Opublikowano

No tak. Przez chwile myslalem ze wyciagnales z 8 paczek ponad 100zł :obama: