Opublikowano 31 października 20159 l Mam 3 gengar-ex i 90 paczek PF do otwarcia wiec pewnie jakis extra wyleci
Opublikowano 31 października 20159 l Ku,rwa 8 versusów i 8 przegranych. Wczoraj wpadło 130 monet i od tego czasu nic więcej Dzisiaj jestem obrażony na pokemony.
Opublikowano 31 października 20159 l No bo ten deck jest op. Na expanded nie jest jest już tak kolorowo. Edytowane 31 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 31 października 20159 l Potrzebuję jednego paczki ao? Ja potrzebuje 3, wiec jak wypadnie jakis extra to wtedy pomysle.
Opublikowano 31 października 20159 l To działa jak Hs, czy trzeba kupować prawdziwe karty i potem je skanować/wpisywać jakiś kod ? Edytowane 31 października 20159 l przez akadyjczyk
Opublikowano 31 października 20159 l Co? Albo kupujesz prawdziwe karty (jezeli ktos ma taka potrzebe) i poza prawdziwymi jest tez kod na wirtualny booster pack. Albo poprostu kupujesz wirtualne boosterki od ludzi ktorym to nie potrzebne i handluja samymi kodami. Mozna tez kupowac boosterki za monety w grze ktore sie dostaje za wygrane, albo poprostu robic daily questy, pokonac przeciwnika (jest koło fortuny i mozna wygrac poprostu paczke za win, turnieje). 2 boosterki w HS - 3 euro = 12 zł 2 boosterki w pokemon jak sie wie gdzie kupic = 1,20-1,60 zł Jak cos Ci nie pasuje/wypadnie ci karta ktora masz/dubel to MOZNA SIE WYMIENIAC Z INNYMI a nie to co HS podróbka TCG Polecam sie nie zrażać interfejsem i avatarami oraz poczatkami, bo potem gra pokazuje prawdziwe kolory i wciaga HS doooooooooooooooopa. Edytowane 31 października 20159 l przez Velius
Opublikowano 31 października 20159 l Potrzebuję ktoś boostery Plasma Blast? Będę miał 5 kodów bo zamówiłem sobie fizyczne i nie wiem czy je wykorzystać czy ktoś z was ma na nie ciśnienie. To wtedy jakas wymiana.
Opublikowano 31 października 20159 l Dogadamy się :żyd: Edytowane 31 października 20159 l przez ragus
Opublikowano 1 listopada 20159 l Ale wpadlem na pomysl jak wykorzystac gengary i wkurzca przeciwnika Duzo tokenów wpada dziennie i paczek za samo logowanie sie i granie versusem. Uwielbiam ta gre. Edytowane 1 listopada 20159 l przez Velius
Opublikowano 1 listopada 20159 l Gengar, wobuffet i inne pokemony wrzucajace statusy + karty team flare na shutdown EX-ów i basici ktore niszcza EXy. Dobrze sie gra tym
Opublikowano 1 listopada 20159 l Ma ktoś może coś z tego 2x Garbodor 2x Trubbish 4x hypnotoxic laser 3x Skyla 4x Virbank City Gym 1x bicycle 1x computer search 2x float stone
Opublikowano 1 listopada 20159 l jak nie przejdzie mi trade to sie odezwe. otworzylem 2 paczki i 2x shaymin ex, otwieram dalej 3 sztuki na 8 paczek, plus jeszcze inne exy. Edytowane 1 listopada 20159 l przez Shen
Opublikowano 1 listopada 20159 l Gengar, wobuffet i inne pokemony wrzucajace statusy + karty team flare na shutdown EX-ów i basici ktore niszcza EXy. Dobrze sie gra tym Wczoraj złożyłem deck Gengar-EX woobuffet i crobat. Nieźle idzie. Teraz chciałbym zrobić coś z fighting lepszego z Tyrantrum Ex i pętlą energii.