Skocz do zawartości

Pokemon - Karcianka

Featured Replies

Opublikowano

co oni od(pipi)ali z moim ulubionym theme deckiem, zamiast laprasa magikarp xd

• Odpowiedzi 999
  • Wyświetleń 148,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, jestem po dwóch dniach EUIC, czyli mojego pierwszego dużego eventu pokemonowego. Wrzucili mnie od razu na głęboką wodę, bo poszedłem jako floor judge na mastersów pierwszego dnia, ale dałem rad

• Żeby nie było, że trollowałem    

• Znowu sie wkreciłem przez jednego forumowicza i kupiłem juz chyba z 300 paczek xd

Opublikowano

No nerfa dostał. Na dzisiaj tyle, jutro około 20 (jak zona nie urodzi xddd) otwieranie 250 pozostalych paczek.

Opublikowano

Przegrałem 1 mecz na 9 z nowym deckiem, ale cos mi w nim dmg brakuje, musze chyba jeszcze pokombinowac.

Opublikowano

Ja mam duzo pomyslow ale tylko 60 kart w decku :reggie:

Troche jestem rozczaorwany ze tylko jeden Shaymin EX i NIC z furious fists...jakies jaja :pipi:

Kiedy jakis duel? Bo ciagle offline jestes ;s

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Dzis byles online, pisalem do Ciebie i proponowalem partyjke.

Kiedy robimy jakis turniej?

Opublikowano

Pewnie pisales jak bylem online na kiblu i nie zauwazylem albo gralem turniej a wtedy 100% skupienia mam bo wiesz...paczki..pieniadze, trzeba wygrywać :pipi:

Ja narazie na dziecko czekam, jak wkoncu sie pojawi to mozna cos pograc.

Opublikowano

Zebrać chetnych, wpisowe np 5 paczek, wygrany zgarnia wszystko :lapka:

Opublikowano

No tak jak mowilem. I co tydzien taki event sobie robic i bedzie fajnie. Mozna tez zagrac cos powazniejszego ala liga mistrzów jak juz bedzie stala ekipa, mocne decki i podniesie sie poziom. Kilka meczów w miesiacu na punkty, co tydzien kazdy wrzuca do skarbca paczki i na koncu mistrz miesiaca tam zbierze z 50+ paczek :pipi:

Opublikowano

Powiedzmy 8 osób, do 22:00 w środę każdy musi zagrać mecz, do piątku 22:00 półfinały, a w weekend finał. Dzięki temu kazdt się z każdym dogada kiedy mają grać.

Git?

Opublikowano

Dobra opcja, piszę się.

Btw. wspaniałe karty wpadają z boosterów wygranych w turniejach. Cały weekend grałem, wygrałem ok. 50 boosterów i w sumie zgarnąłem masę ex'ów i Breaków :banderas:

Edytowane przez Tiny

Opublikowano

Ja mam dwie talie, wiec moge grac. Liste zrobic i mozna cos pyknac.

Opublikowano

W sumie mógłbym się pisać na jakiś turniej ale na razie jestem goły w paczkach.

Ma ktoś zbędnego Lampent PHF 42? Pilnie poszukuję 1 szt.

Opublikowano

Jak wy wygrywacie te turnieje? Ja na vs idę jak burza, a jak przyjdzie turniej to mam takie drawy że porażka :/

Opublikowano

No czasem kiepski draw sie trafi albo ktos ma epicki draw i nie zdaze odpowiedziec i zajme 2 miejsce a to tez zawsze 3 paczki.

Siedze na porodówce juz 11 godzin, 27 godzin bez snu i do tego wifi tu nie ma wiec nie pogram.

Opublikowano

Trafiłem przed chwilą w pierwszej rundzie Expanded na gościa ze sklonowanym wodnym deckiem XY w wersji przed nerfem. No trochę mu nie wyszło, bo rozpykałem go do zera xD. W półfinale szybki wipe Mega Ampharosa moimi fighting pokemonami, a w finale oczywiście je,bany night march.

Jak mnie wkur,wia ten gimmickowy deck. No ale dwa boosterków wpadły. Oczywiście w nich same śmieci. Dla porównania, pulle dziewczyny:

Mewtwo Ex FA

Mega Mewtwo Y

Mega Mewtwo X FA

Marowak BREAK

Florges BREAK

:reggie:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

24.jpg

Następnie

s-l1000.jpg

Do tego Tool Protection Cube (pokemon nie moż sam się zranić)

No trochę mnie bolało jak bił bezkarnie za 300

Opublikowano

w breakthrough jest takie cudeńko:

410px-OctilleryBREAKthrough33.jpg

Nie jest to tak dobra karta jak Shaymin, ale zawsze coś.

Opublikowano

Otworzylem sobie 3 paczuszki jedzac pierniczki bo mi sie nudzilo:

1080473.jpg

1080529.jpg

Edytowane przez Velius

Opublikowano

w breakthrough jest takie cudeńko:

410px-OctilleryBREAKthrough33.jpg

Nie jest to tak dobra karta jak Shaymin, ale zawsze coś.

Bardzo dobra karta. Dzisiaj mi dwa razy tyłek uratowała. Swoją drogą zrobiłem night March po tym jak kilka razy ten deck mnie rozjechał jednak nigdy nie udało mi się powtórzyć takich kombinacji jakie stosowali moi przeciwnicy. Zawsze mam problem z drawem.