tlas 462 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Można już otwierać nowe paczki w PTCG Pocket. 155 kart + ukryte, dodatek skupiony na Gen 4. Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 31 minut temu, tlas napisał(a): Można już otwierać nowe paczki w PTCG Pocket. 155 kart + ukryte, dodatek skupiony na Gen 4. Co to ukryte karty? Fajny drop Ma ktoś tego Raichu na trade? Ostatnio karta z dodatku Mew jakiej nie mam. Cytuj
tlas 462 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Ukryte, czyli full arty i tak dalej. Ja mam 2x tego Raichu, możemy się wymienić za cokolwiek, bo wszystko mam z podstawki + dodatku Mew. No chyba że masz coś z nowego dodatku o tej samej rzadkości, to może być to. FC: 9366 0966 5651 0195 1 Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Dzięki. Były jakieś promo fullarty przed Venusarem i Blastoisem? Bo zacząłem grać z miesiąc po premierze. Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia To nie mam tego laprasa, nastepny pewnie bedzie Charizard Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Potrzebna mi jedna sztuka do skonczenia decka, ma ktos tego duzo? Cytuj
tlas 462 Opublikowano sobota o 10:14 Opublikowano sobota o 10:14 Ma ktoś może zapasowego Starmie Ex na handel? @Shen? Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano sobota o 10:31 Opublikowano sobota o 10:31 17 minut temu, tlas napisał(a): Ma ktoś może zapasowego Starmie Ex na handel? @Shen? Nie mam nawet jednego, otwierałem boostery z Pikachu, żeby z nim deck zbudować, a jak skończyłem to Mew wyszedł i te boostery zacząłem otwierać 1 Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano sobota o 13:00 Opublikowano sobota o 13:00 Udało się 4 boxy wyrwać w promce zanim się wyprzedały, 100zł za etb Ciekawe czy wyślą Cytuj
Szwed 648 Opublikowano sobota o 14:41 Opublikowano sobota o 14:41 PAF taki średni dodatek, ale za taką cenę to żal nie wziąć, gratulacje. Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano sobota o 14:48 Opublikowano sobota o 14:48 6 minut temu, Szwed napisał(a): PAF taki średni dodatek, ale za taką cenę to żal nie wziąć, gratulacje. Jest fajny Mew, Gardevoir i Charizard Cytuj
Szwed 648 Opublikowano sobota o 14:49 Opublikowano sobota o 14:49 Mew strasznie wzrósł w cenie ostatnio, Charków mam już dość, Gardie superowa faktycznie. Baby shiny niektóre też są fajne, PIkachu jakieś dzikie ceny osiągał jak za taką kartę (pamiętam ~25 euro xD). Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu W dniu 15.02.2025 o 15:41, Szwed napisał(a): PAF taki średni dodatek, ale za taką cenę to żal nie wziąć, gratulacje. No się okazało, że scam. Przysłali to xd ETB bym otworzył chociaż jeden dla dodatków, a tak to pierdole, idą do szafy, na ten moment 150zł zarobku na każdym opakowaniu, niech rośnie. Cytuj
Szwed 648 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jezu, faktycznie scam jak ta lala xD Ja dzisiaj wylądowałem w Londynie, będę obsługą (a dokładniej sędzią TCG) na EUIC, czyli Europejskich Mistrzostwach Pokemon. Jutro z rana wchodzę do Pokemon Center, a w piątek jedziemy z turniejem. Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, Szwed napisał(a): Jezu, faktycznie scam jak ta lala xD Ja dzisiaj wylądowałem w Londynie, będę obsługą (a dokładniej sędzią TCG) na EUIC, czyli Europejskich Mistrzostwach Pokemon. Jutro z rana wchodzę do Pokemon Center, a w piątek jedziemy z turniejem. Dawaj jakieś foty potem Cytuj
Szwed 648 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Będę robił, jak się event rozpocznie to na pewno powrzucam. Dzisiaj tylko badge odebraliśmy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi