Opublikowano 7 sierpnia 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=n2irZnQMovI Nowy serial Scorsese i Micka Jaggera o przemyśle muzycznym w latach '70. W głównej roli Gyp Rosetti.
Opublikowano 6 października 20159 l Premiera w styczniu. https://www.youtube.com/watch?t=1&v=WBPQ0v86BUA
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Myślę, że ten serial mnie nie zawiedzie. HBO z reguły robi dobre seriale (Gra o Tron, Detektyw, Świat w opałach, Bez tajemnic ( HBO Polska), oraz kilkanaście starszych produkcji).
Opublikowano 10 lutego 20169 l premiera juz za 5 dni- stay tuned (ja ide programowac dekoder, zeby nie zapomniec)
Opublikowano 17 lutego 20169 l Petarda! Są narkotyki, sex, jest kamera z bagażnika, miażdżenie głowy i nawet chłopaków z ferajny można wypatrzeć przez moment Pilot bardzo dobry. Mamy tu oczywiście rożne historyjki i skoki w czasie. Jest dobry humorek (w scenach z Niemcami lałem ze śmiechu). Najbardziej mi się podobała historia murzyna który nie darzy sympatią głównego bohatera. Oczywiście po kolei dowiadujemy się o co poszło. Aktorzy? Wszyscy grają równo, na dobrym poziomie. Bobby Cannavale nadal kojarzy mi się ze zboczuchem z Boardwalka. Świetna jest Juno Temple i jej szuflady Realizacja na medal, lata 70te wylewają się z ekranu (ten zarost, te kurtki), momentami celowo mamy w tle chamską nakładkę (np. widok na miasto). No dobrze, a muzyka? Rewelacyjna! Miałem mokro jak usłyszałem Iron Man. Tak więc mamy kolejny świetny serial od HBO. Pilot 9/10
Opublikowano 19 lutego 20169 l Dopiero pilota puścili i juz tak sa pewni sukcesu, ze drugi sezon zapowiadają? Zeby sie nie zesrali jeszcze... U mnie czeka na dysku (ostatnie wieczory Zodiaka oglądałem), postaram sie w weekend obczaić.
Opublikowano 19 lutego 20169 l HBO ma się zesrać? Widać że nie masz najmniejszego pojęcia o czym mówisz :facepalmz:
Opublikowano 19 lutego 20169 l Pilot miał kiepską oglądalność, zaledwie 750tys w Stanach. Przy czym HBO zaskakująco słabo reklamowało ten serial.
Opublikowano 19 lutego 20169 l to nie network gdzie muszą się przejmować oglądalnością i tym samym wpływami z reklam. przecież hbajs mają cały czas z subskrypcji...
Opublikowano 20 lutego 20169 l hbo ma wyje.bane na oglądalność, im zależy tylko na dobrych ocenach i przyjęciu przez krytyków aby mogli współpracować z najlepszymi reżyserami i ludzmi z hollywoodu tylko na tym im zależy w sumie, boardwalk stoczył się przy okazji 3 sezonu a i tak pozwolili na zrobienie 5ciu więc wiecie.
Opublikowano 28 lutego 20169 l Polecam wersję z lektorkiem, piękne 720p. Niemal od razu te lektorki wychodzą, nie trzeba czekać na napisy. Drugi odcinek to już 10/10, rewelacja, czysta petarda! Co tu Richie wyprawia to ja nawet nie... W sumie nie będę pisał żeby wam nie psuć, powiem tylko że odcinek zaczyna się w kinie gdzie naćpany Richie robi dużą trzodę. Gościu postanawia namieszać w branży, znów budzi się w nim pasja. Ten serial jest pięknym prezentem dla fanów muzyki którzy ogarniają historię rocka i trendy muzyczne z XX wieku. Niezłe pociski lecą w kierunku niektórych wykonawców. Jedyne do czego mogę się przyczepić to zbyt współczesne brzmienie punkowego bandu Nasty Bits. Olivia Wilde :wub:
Opublikowano 28 lutego 20169 l Polecam wersję z lektorkiem, piękne 720p. Niemal od razu te lektorki wychodzą, nie trzeba czekać na napisy. Drugi odcinek to już 10/10, rewelacja, czysta petarda! Co tu Richie wyprawia to ja nawet nie... W sumie nie będę pisał żeby wam nie psuć, powiem tylko że odcinek zaczyna się w kinie gdzie naćpany Richie robi dużą trzodę. Gościu postanawia namieszać w branży, znów budzi się w nim pasja. Ten serial jest pięknym prezentem dla fanów muzyki którzy ogarniają historię rocka i trendy muzyczne z XX wieku. Niezłe pociski lecą w kierunku niektórych wykonawców. Jedyne do czego mogę się przyczepić to zbyt współczesne brzmienie punkowego bandu Nasty Bits. Olivia Wilde :wub: no chyba nie srales dzis
Opublikowano 29 lutego 20169 l Jak to z HBO to pewnie na mikrofonie Piotr Borowiec - jedyny lektor którego szanuję.
Opublikowano 7 marca 20169 l o jenysiu jaki ten pilot byl dobry. tylko ta krzywa morda olivi wild.... na szczescie jest jeszcze juno temple