Gość Rozi Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=n2irZnQMovI Nowy serial Scorsese i Micka Jaggera o przemyśle muzycznym w latach '70. W głównej roli Gyp Rosetti. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Premiera w styczniu. https://www.youtube.com/watch?t=1&v=WBPQ0v86BUA Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Myślę, że ten serial mnie nie zawiedzie. HBO z reguły robi dobre seriale (Gra o Tron, Detektyw, Świat w opałach, Bez tajemnic ( HBO Polska), oraz kilkanaście starszych produkcji). Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Bez tajemnic ( HBO Polska) Nie... Po prostu nie. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 premiera juz za 5 dni- stay tuned (ja ide programowac dekoder, zeby nie zapomniec) Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 I dobry szajs? Mam tyle zaległości, że nie wiem, czy się brać za to. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 Ja poczekam na cały sezon. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Petarda! Są narkotyki, sex, jest kamera z bagażnika, miażdżenie głowy i nawet chłopaków z ferajny można wypatrzeć przez moment Pilot bardzo dobry. Mamy tu oczywiście rożne historyjki i skoki w czasie. Jest dobry humorek (w scenach z Niemcami lałem ze śmiechu). Najbardziej mi się podobała historia murzyna który nie darzy sympatią głównego bohatera. Oczywiście po kolei dowiadujemy się o co poszło. Aktorzy? Wszyscy grają równo, na dobrym poziomie. Bobby Cannavale nadal kojarzy mi się ze zboczuchem z Boardwalka. Świetna jest Juno Temple i jej szuflady Realizacja na medal, lata 70te wylewają się z ekranu (ten zarost, te kurtki), momentami celowo mamy w tle chamską nakładkę (np. widok na miasto). No dobrze, a muzyka? Rewelacyjna! Miałem mokro jak usłyszałem Iron Man. Tak więc mamy kolejny świetny serial od HBO. Pilot 9/10 4 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 Dopiero pilota puścili i juz tak sa pewni sukcesu, ze drugi sezon zapowiadają? Zeby sie nie zesrali jeszcze... U mnie czeka na dysku (ostatnie wieczory Zodiaka oglądałem), postaram sie w weekend obczaić. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 HBO ma się zesrać? Widać że nie masz najmniejszego pojęcia o czym mówisz :facepalmz: Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 Pilot miał kiepską oglądalność, zaledwie 750tys w Stanach. Przy czym HBO zaskakująco słabo reklamowało ten serial. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 to nie network gdzie muszą się przejmować oglądalnością i tym samym wpływami z reklam. przecież hbajs mają cały czas z subskrypcji... 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 hbo ma wyje.bane na oglądalność, im zależy tylko na dobrych ocenach i przyjęciu przez krytyków aby mogli współpracować z najlepszymi reżyserami i ludzmi z hollywoodu tylko na tym im zależy w sumie, boardwalk stoczył się przy okazji 3 sezonu a i tak pozwolili na zrobienie 5ciu więc wiecie. Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 lel nie ma subow do pilota, 3 tygodnie wisi 0% na n24 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 http://www.addic7ed.com/serie/Vinyl/1/1/Pilot Nie ma za co. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 Polecam wersję z lektorkiem, piękne 720p. Niemal od razu te lektorki wychodzą, nie trzeba czekać na napisy. Drugi odcinek to już 10/10, rewelacja, czysta petarda! Co tu Richie wyprawia to ja nawet nie... W sumie nie będę pisał żeby wam nie psuć, powiem tylko że odcinek zaczyna się w kinie gdzie naćpany Richie robi dużą trzodę. Gościu postanawia namieszać w branży, znów budzi się w nim pasja. Ten serial jest pięknym prezentem dla fanów muzyki którzy ogarniają historię rocka i trendy muzyczne z XX wieku. Niezłe pociski lecą w kierunku niektórych wykonawców. Jedyne do czego mogę się przyczepić to zbyt współczesne brzmienie punkowego bandu Nasty Bits. Olivia Wilde :wub: 2 Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 Polecam wersję z lektorkiem, piękne 720p. Niemal od razu te lektorki wychodzą, nie trzeba czekać na napisy. Drugi odcinek to już 10/10, rewelacja, czysta petarda! Co tu Richie wyprawia to ja nawet nie... W sumie nie będę pisał żeby wam nie psuć, powiem tylko że odcinek zaczyna się w kinie gdzie naćpany Richie robi dużą trzodę. Gościu postanawia namieszać w branży, znów budzi się w nim pasja. Ten serial jest pięknym prezentem dla fanów muzyki którzy ogarniają historię rocka i trendy muzyczne z XX wieku. Niezłe pociski lecą w kierunku niektórych wykonawców. Jedyne do czego mogę się przyczepić to zbyt współczesne brzmienie punkowego bandu Nasty Bits. Olivia Wilde :wub: no chyba nie srales dzis Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 29 lutego 2016 Opublikowano 29 lutego 2016 Jak to z HBO to pewnie na mikrofonie Piotr Borowiec - jedyny lektor którego szanuję. Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 o jenysiu jaki ten pilot byl dobry. tylko ta krzywa morda olivi wild.... na szczescie jest jeszcze juno temple 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi