Skocz do zawartości

Vinyl [HBO]

Featured Replies

• Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Petarda! Są narkotyki, sex, jest kamera z bagażnika, miażdżenie głowy i nawet chłopaków z ferajny można wypatrzeć przez moment Pilot bardzo dobry. Mamy tu oczywiście rożne historyjki i skoki w czasie

• to nie network gdzie muszą się przejmować oglądalnością i tym samym wpływami z reklam. przecież hbajs mają cały czas z subskrypcji...

• Polecam wersję z lektorkiem, piękne 720p. Niemal od razu te lektorki wychodzą, nie trzeba czekać na napisy.   Drugi odcinek to już 10/10, rewelacja, czysta petarda! Co tu Richie wyprawia to ja nawet

Opublikowano

Serial bardzo dobry. Wie ktoś może jaki jest tytuł kawałka Zeppelinów z pierwszego epa ?

Opublikowano

Serial bardzo dobry. Wie ktoś może jaki jest tytuł kawałka Zeppelinów z pierwszego epa ?

Pierwszy kawałek w ktorym niby Plant spiewa to numer Sex Pistols, something else.Nastepny ten gdzie jest tylko gitara to bluesowy cover Muddy Watersa ktory wykonywali Zeppelin you shook me.

Edytowane przez mars75

Opublikowano

Jestem po pierwszym odcinku, zapowiada się goty serial. :lapka:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obejrzałem pilota. Jarania nie ma, ale dobrze się ogląda nawet.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

dla mnie goty, moje klimaty. Ehh... juz koniec. Świetny finał. Czekam na drugi sezon.

ja pier,dole jakie dobre!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze się to ogląda, mimo iż nie do końca moje klimaty. 9 epizod i mamy wreszcie jakieś konkrety - finał zapowiada się ciekawie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Vinyl został skasowany po jednym sezonie, mimo tego, że już był zamówiony drugi.

Opublikowano

Płakać nie będę bo słabizna ten serial.

Opublikowano

Dla mnie to taki "mokry sen" był - Scorsese, świetny OST, klimat i NY tamtych lat. Ja płakać będę : [

Opublikowano

No ja akurat po obejrzeniu wszystkich filmów Scorsese mam już kompletnie dość jego stylu. Zero świeżości było w tym serialu, wymeczone wątki byle wrzucić kogoś sławnego (chociażby motwy z Plantem) no i rozterki żony Bobbiego były bardzo denne. Ledwo zmęczyłem 5 odcinków i podziękowałem jak widać nie byłem w tym odosobniony. 

Opublikowano

Oczywiście, nie musi sie każdemu podobać :) Ja akurat ostatnio bardzo mało rzeczy oglądam, a Vinyl bardzo miło wspominam. Nie miałem przesytu. Im więcej osób "prawdziwych" tym lepiej dla mnie było. Ale z żonką, to Ci przyznaje racje. Nie twierdzę, ze Vinyl to był wybitny serial ze swietnym scenariuszem, bo nie był, jednakże dla mnie była to czysta frajda i czerpałem przyjemność z ogladania/słuchania :)

Opublikowano

No ja już wole sobie zrobić rewatch The Wire lub The Sopranos (co aktualnie czynie) niż marnować czas na serial, który jest miałki i męczy mnie jego ogladanie bo styl Scoresese (mimo, że tylko siedział ponoć nad story) kompletnie mi się przejadł i już przy okazji Wilka z Wall Street miałem kompletnie dość.

Edytowane przez _Be_