Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Tez jestem zdania ze screen. Trzeba by było być naprawde nieudacznikiem z rakiem mózgu i jąder zeby oszukiwac forumek w konkursie w ktorym nie ma nagrody. Ja tam chce sie poprostu sprawdzic z innymi dla samego siebie. Bo niby mam 96% w CTR ale to forum weryfikuje czy jestes chłopcem czy mezczyzną. I mysle ze tydzien to dobra opcja. Grzybi, jestesmy dorosli i nie kazdy ma tak czas zeby co dwa dni siedziec i masterowac wyniki w gokartach dla dzieci przez dwa miesiace
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Też bym popykał w tego crasha. Gra ktoś na emulatorze? Jaki jest najlepszy bo nigdy nie używałem takich wynalazków.
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Korzystałem zawsze z ePSXe, tylko tam niektóre pluginy gryzą się z niektórymi grami - trzeba poszperać na necie co z czym gra. Jest podobno lepszy emulator - wynalazek Mednafen, ale osobiście nie używałem. Nie grałem w CTR 15 lat, odpalę na dniach, a może znów się wkręcę i pościgam się z wami. e: Paczka emulator+bios+pluginy: http://www.emuparadise.me/Sony_Playstation_Emulators/Windows/ePSXe+BIOS+Plugins/104 Edytowane 26 sierpnia 20159 l przez Qra
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l EPSXE najlepszy emu, tylko trza wybrać plugin opengl. Jutro włączę kompa, to podrzucę ustawienia do grafy.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Dobra, wrzucam pierw paczkę z emulatorem: http://www.konsolopedia.pl/download/%5BEmulator%5D.7z wieczorem jakiś tutek sie napisze, chwilowo muszę spadać --- Edytowane 27 sierpnia 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Mam psx ale nie mam crasha wiec poczekam na turniej w inna klasyczna gierkę. Moze Colin McRae Rally 2.0 Kto nie kochał Colina?
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Naprawiłem laser w psx! Jakimś cudem trzpien trzymajacy płyte sie poprostu za głeboko wbił. Bede dawął zdjecia z telefonu dobra to keidy zaczynamy
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l 50:69 Wczytałem save taki miałem najlepszy czas w relic race w pierwszej rundzie czyli crash cove
Opublikowano 1 września 20159 l Tak ale nie mam save z tt bo nie gralem w niego. Wiadomo na zawodach bede jechal w tt to kiedy zaczynamy?
Opublikowano 1 września 20159 l To nie ma że se sejwa przywrócisz z 1999 roku, kiedy byłeś małym chłopcem i trzepałeś megarekordy. Co to, to nie
Opublikowano 1 września 20159 l Zgadzam się z Grzybiarzem, na bank Ci łapy zesztywniały od tamtego czasu.
Opublikowano 1 września 20159 l Ale wy nie rozumiecie ja tego save odpaliłem dla wlasnej ciekawości . Wiadomo ze czasy wrzucać bedziemy z aktualnych przejazdow. Dobra ja juz od dzis zaczynam trening pierwszej rundy
Opublikowano 1 września 20159 l Rozgrzej sobie ręce bo będzie walka (znaczy z tymi rencyma to na padzie c'nie ?)
Opublikowano 1 września 20159 l Jak screeny wchodza w gre to tez sie dolacze. Bede gral na ps3. To kiedy oficjalnie to rusza, do kiedy mozna trenowac i ile bedzie czasu na wrzucenie zdjecia z gry? No i mam nadzieje, tak jak ktos juz wspomnial nie bedzie odpalania starych sejwow.
Opublikowano 2 września 20159 l Dobra to moze ja sie tym zajme bo lubie takie tematy. Odpalanie starych sejwów nie wchodzi w gre bo jak wrzucamy fote to ma być tuż po zakonczeniu wyścigu. Zasady proste w Poniedziałek podaje runde, i bedziemy jechac wszystkie po kolei. A czas na wykręcenie wyje.banego czasu mamy do niedzieli. Oczywiscie fotki mozna wrzucac cały czas a brany do ligi czas bedzie najlepszy. NA POCZĄTEK Lista zawodników. Do niedzieli zbieram zgłoszenia a od poniedziałku startujemy. Oł men ale bedzie fajnie, tylko zeby sie uzbierało z 10 osób Aha i gramy tylko podstawowym składem CTR
Opublikowano 3 września 20159 l grzybiarz - składam chęć uczestnictwa w konkursie Crash Team Racing - turniej offline PSX EXTREME Forum. --- ej, a po co czekać do pon, jak wiemy że plansza to Crash Cove. Edytowane 3 września 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 3 września 20159 l No to lepiej zakazać używania Pingwina albo N.Tropy niż ograniczać się do podstawowych postaci.
Opublikowano 3 września 20159 l Czy riper roo nie ejst szybszy niz ludki z podstawowego składu? Grzybi nie musisz czekac przeciez. Mozesz juz wrzucic fote z wynikiem, z tym ze czas na ostateczny czas jest w niedziele za tydzien. Tylko ze jest nas narazie 3 Zara odpalam ctr
Opublikowano 3 września 20159 l Nie wiem, bo statystyki są tylko w Adventure z tego co pamiętam. Jeżdżę nim bo jest fajny, fajnie się śmieje Jeżeli rzeczywiście dodatkowe postacie są szybsze, to się dostosuję do podstawowych.
Opublikowano 3 września 20159 l Lepiej grać podstawowymi, bo nie każdy ma odblokowane, a poza tym jest pełno filmików wykręcających niezłe czasy - dodatkowymi postaciami. Coś w nich musi być.