Skocz do zawartości

Crash Team Racing - turniej offline

Przemasso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra to jadziem z koksem. Mam nadzieje ze przez przyszły tydzien zbierze sie ekipa staruszków którzy chca sie sprawdzic w najlepsze carty na psx ;)

Opublikowano

Postaram się w miarę możliwości brać udział, ale zaznaczam że będę okupował tyły bo za młodu grałem tylko trochę u kumpla, jako że sam gry nie miałem. Toteż prawie nie znam/nie pamiętam tras. Mam wersję na ps3 jakby co, ale praktycznie chwilę pojeździłem i nie mam żadnych ludków odkrytych, także również przychylam się do podstawowych postaci. Czy one mają takie same staty czy się różnią między sobą także?

Opublikowano

Poziom trudności.

Mam 1:47:10 ale cienko, bo nie mogłem wystartować z nitro, i nie udało mi się 2x wjechać na skrót. Screena nie daje, w ogóle coś mam namieszane z pluginami, bo F8 nie działa.

Opublikowano

Panowie, gdzie Wy jeździcie? Wypite mam. Podajcie nazwę trasy, wyzwania, trybu rozgrywki, czegokolwiek, to Was roz(pipi)ię.

Opublikowano

1:45"72. 

Tinym :D Pierwszy przejazd

Panowie, gdzie Wy jeździcie? Wypite mam. Podajcie nazwę trasy, wyzwania, trybu rozgrywki, czegokolwiek, to Was roz(pipi)ię.

Time trial, pierwsza runda Crash Cove , trwa do niedzieli nastepnej

Opublikowano

Ok poprzedni wynik nieaktualny :D

1:38:91

ghz8j6d.jpg

Dobra narazie jesli to poprawie nie bede wrzucał, bede robił po prostu zdjecia i jak skoncze dzisiejsza sesje wrzuce wynik.

Opublikowano

Spokojnie juz jeden lap zszedłem ponizej 32 sekund. No ale szacun, zapier.dalac musiałes równo. Pewnie skaakałeś na te ściecie przy mostku za kazdym razem. A ja nie umiem wiec pewnie uje.bałem :(

Opublikowano (edytowane)

Nawet jak na gazie nie jedziesz (R1 + L1) to da rade tam wskoczyc, wystarczy ze w odpowiednim momencie sie wybijesz. Szczególnie Dingo.

Wyczuj moment jak jesteś centralnie przodem do górki i w pewnym momencie widać, że najeżdża jakby na pagórek, i wtedy R1 i nie ma (pipi)a że nie wskoczysz.

Edytowane przez Plamek
Opublikowano

Swój poprawiłem juz. Ale zeby miec jak ty musiałoby mi sie udać 3 razy tam wskoczyć. A znając mnie po wskoczeniu dwa razy, za trzecim bym sie podjarał i spier.dolił xD No nic popróbuje jeszcze troche. 

No ale turniej sie fajnie zaczyna , czekamy na reszte :D

Opublikowano (edytowane)

Wstaje o 4 to zaglądne co u Ciebie. 

:dynia: 

Aaa no i ja prawie z boosta nie schodze (no wiesz, R1... L1), robie to praktycznie gdzie tylko moge, nawet jak da rade 1 na 3 zrobić, to i tak szybciej niżbyś miał jechać bez.

Edytowane przez Plamek