Skocz do zawartości

Crash Team Racing - turniej offline

Przemasso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tru. Ale bierz sie za granie ok? Niedziela coraz bliżej. :D

Zabieram się za granie bicie rekordu. Trzymajta kciuki.

JA (pipi)IE ZA PIERWSZYM RAZEM O MAMOOOOO JARAAAAAAAM SIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

:banderas:

5arlz8.jpg

TERAZ SCHODZIMY PONIŻEJ 1:29 :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba zaraz do kibla pójde bo mam ciśnienie miljon.

Edytowane przez Plamek
Opublikowano

W sumie to praktycznie 95% przejazdu robie na booscie ze ślizgu inaczej nie ma szans. Da rade miec jeszcze lepsze czasy spokojnie. 

Wczoraj szczerze mówiąc miałbym lepszy czas o sekunde ale chyba plamek bawi sie w vodoo xD 

Miałem boski czas pierwszego przejazdu 29:19 drugiego 29:43 a w trzecim centralnie nie miałem czucia w palcach xDDD No kur.wa nic wcisnąc nie mogłemxDD I czas poszedł sie gonić. 

Plamek te rekordy swiata to jakiś wał jest oni tam jezdza na booscie skakaniem, ja próbowałem to tak sie nie da bez jakichs cheatów. 

Opublikowano

Ah i mam prośbe, Square, Grzybiarz i inni wrzucajcie czasy i nie przejmujcie sie moim i czasa plamkiem. To tylko pierwsza runda. Grałem wczoraj w nastepne i w nastepnej np juz nie sądze aby był taki odskok , bo nie da sie w niej przyszaleć. Takze nie zniechecajcie sie.

Plugawy spnaj dupe Przemasso ci odskakuje ;)

Opublikowano

Ale ja sie nie podjarałem, centralnie po graniu juz widocznie zdretwiala mi łapa xD No ten twój lap ponizej 29 to kosmos. Jak to ci wyszło to nie wiem :D Ale przejazd musiał byc idealny.

Opublikowano

Sory za zakłócenia , ale łapcie pierwszy przejazd na 1:30. Bez żadnej spiny co widac po słabym pierwszym lapie. 

Żeby nie było ze jestesmy botami :D

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Spójrz na czas w drugim lapie. Stać cie spokojnie na czas 2 sek lepszy stary dajesz

Wystarczy pojechac dwa pozostale podobnie ;)

I wtedy wskakujesz na pudlo

Edytowane przez kanabis
Opublikowano (edytowane)

Miałem raz dwa okrążenia po 30sekund, a za trzecim zje.bałem się ze skrótu prosto w czerwoną strzałkę, myślałem, że mnie ch.uj strzeli. Jak się już jedzie na 200% skupionym to się czuje w kościach, że idzie tak jak trzeba i będzie wynik dobry, trzeba się po prostu wbić w odpowiednią ścieżkę w matrixie xD

Edytowane przez Plugawy
  • Plusik 1
Opublikowano

Miałem raz dwa okrążenia po 30sekund, a za trzecim zje.bałem się ze skrótu prosto w czerwoną strzałkę, myślałem, że mnie ch.uj strzeli. Jak się już jedzie na 200% skupionym to się czuje w kościach, że idzie tak jak trzeba i będzie wynik dobry, trzeba się po prostu wbić w odpowiednią ścieżkę w matrixie xD

To juz jest automatyzm, jak w transie :D 

Apropo lapow. Wnosze o dodanie do tematu z kwalifikacja punktacje za najszybszy lap. +1 punkt dla najszybszego.

Ogólnie co do punktacji. Licze z do niedzieli jeszcze pare osob wpadnie. Jak punktujemy? Moze po prostu ku tradycji tak jak w adventure w ctr plus bonusowy punkt za najlepsze okrążenie

Opublikowano (edytowane)

Zgadzam sie.

Dobra, jajka umyte, włosy nażelowane, ręce kremikiem posmarowane, odpalam. Ale czuje w jajkach ze to nie mój dzień.

A jednak... zaraz filmik i screen. Czuję, że jestem w stanie zejść poniżej 1:28:50

ZA(pipi)IŚCIE. Jestem kretynem. Nie tego keya do nagrywania nacisnąłem :| Następny będzie z filmikiem.

2pry639.jpg

Edytowane przez Plamek
Opublikowano (edytowane)

Nieaktualne. 

Właśnie konwertuje filmik.

2u458k7.jpg

:sir:  handlujcie z tym. Teraz tylko czekam na to, aż Kabi napisze, że połamał sobie palce bijąc czas. :dynia:

Edytowane przez Plamek