Opublikowano 10 września 20159 l Panowie nie chce w sumie zakladac ankiety skoro jets nas nie wielu, plamek rzucil hasło zebysmy robili po 2 mapy tygodniowo nie jedną. Dyskutujmy
Opublikowano 10 września 20159 l Oki, zapisuje cie do zabawy Napisz od razu swoje zdanie na temat dwóch map tygodniowo
Opublikowano 10 września 20159 l Dla mnie spoko, z tym że w przyszłym tygodniu wyjeżdżam za granice i raczej ciężko z czasem będzie. W każdym bądź razie jak tylko znajdę chwile to postaram się podesłać jakiś wynik.
Opublikowano 10 września 20159 l Ok to tak:SPLD - 2 MAPKI PASUJEGWIEZDNY RUCHACZ (ja, proszę tak się zwracać, dopóki mój rekord nie zostanie pobity) - 2 MAPKI KABI - 2 MAPKI PLUGAWY - 2 MAPKI Reszta ? Edytowane 10 września 20159 l przez Plamek
Opublikowano 10 września 20159 l dwie mapki, to może nie będzie czasu na wykokszenie przez was wyników:p
Opublikowano 10 września 20159 l Dajesz dajesz, stać Cię na więcej, musisz wyprzedzić do niedzieli Kanabisa.
Opublikowano 10 września 20159 l Autor Jeśli chodzi o 2 mapki to mi pasuje tylko dobrze byłoby dać możliwość nadrobienia jakiejś trasy. Czasem nie mam czasu w tygodniu żeby usiąść i pocisnać trasę żeby deadline nie był jakiś turbo sztywny
Opublikowano 10 września 20159 l Jak widzisz możliwość nadrobienia jakiejś trasy?? Bo nie bardzo rozumiem
Opublikowano 11 września 20159 l Jeśli chodzi o 2 mapki to mi pasuje tylko dobrze byłoby dać możliwość nadrobienia jakiejś trasy. Czasem nie mam czasu w tygodniu żeby usiąść i pocisnać trasę żeby deadline nie był jakiś turbo sztywny Nie da rady bo przeciez przyznawane sa punkty xD Dobra to od poniedziałku po dwie trasy ładujemy, nakur.wiamy jak dzike świnie BÓG HONOR CTR
Opublikowano 11 września 20159 l Jesteście niemożliwi z tymi czasami. Myślałem że jestem dobry w CTR Jak można i akceptujecie wyniki z psp to też chcę dołączyć do zabawy. Poniżej mój pierwszy czas.
Opublikowano 11 września 20159 l Uff ale bolą palce. Przesyłam poprawiony wynik. To jest chyba granica moich możliwości ponieważ przejazd wydawał się perfekcyjny. Edytowane 11 września 20159 l przez zorro666
Opublikowano 11 września 20159 l Żałuje, że znalazłem ten temat .... (pipi)a moje palce. Czasami mam ochote rozwalić lapka jak po dwóch dobrych okrążeniach, w trzecim nie uda się wskoczyć w skrót..
Opublikowano 11 września 20159 l Na laptopie i PSP jest pewnie trudniej. Szacun za granie na PSP, czy klawiaturą w laptopie.
Opublikowano 11 września 20159 l No no zorro, widze potencjal No i wyzwanie dla przemasso bo zorro wskakuje na podium
Opublikowano 11 września 20159 l @up nie chce Ci nic mówić, ale niedługo może Cie pokonać i wskoczyć na Twoje miejsce
Opublikowano 11 września 20159 l Lepiej pilnuj koszulki lidera bo w niedziele i ja sprobuje szczescia A niech wyprzedza nie chcialbym zeby walka o wygrana byla tylko miedzy nami dwojga