Skocz do zawartości

Crash Team Racing - turniej offline

Przemasso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na laptopie i PSP jest pewnie trudniej. Szacun za granie na PSP, czy klawiaturą w laptopie.

Ja mam rączki informatyka, więc psp leży mi w dłoni idealnie.

No no zorro, widze potencjal :)

No i wyzwanie dla przemasso bo zorro wskakuje na podium :D

Potencjał jest, bój się Kanabis :D. Został mi skill z dawnych czasów kiedy masterowałem wyniki w Tony Hawk's i wysyłałem do Extrima. To były czasy kiedy nagrywało się przejazd na kasete VHS i wysyłało do Shivy.

Tymczasem poprawiłem swój czas.

GdL35cG.jpg?1

Opublikowano

Własnie gram i wykręcam czasy okolic 1:28. Jednak zejscie z tej bariery wcale nie bedzie takie łatwe jak zorro mysli :D

U nas te lapy poniżej 27 zrobiły czasy. Zejsc ponizej 28 na lap to jest magia :D

Opublikowano

Zdecydowanie. I czuję.. że zejde poniżej 1:25 o_O !

Btw... 

1. Za każdym razem jak widzę nowy Twój wpis to mam obawę, że zobacze "hehe sorry".

2. Będą jajca jak wpadnie jakiś randomowy typek i wrzuci czas nie do przebicia XD Albo jak ktoś z obecnie grających młóci jak po(pipi)any tylko, że na tę chwile sie nie chwali i wy(pipi)i z grubej rury w niedziele :|

Chciałem tylko przypomnieć co pisałem.. czuję, że mogą to być prorocze słowa :P

Opublikowano

Kanabis, żartowałem z tym baniem się ;) Może jeszcze uda mi się zejść poniżej 1:28 ale Wy możecie spać spokojnie. Poprawa poprzedniego czasu wynikała z tego że nauczyłem się wskakiwać na skrót nie jadąc przez chopkę. Już nie mam pomysłu gdzie mogę jeszcze urwać sekundy.

Opublikowano

Plamek oglądałem. Niby jadę podobnie ale gdzieś tracę te sekundy. Uff zostawiam to na dzisiaj. Tak mnie wciągneło że nie mogę się oderwać. Wrzucam ostatni czas i czuję że uda mi się go jeszcze pobić :D

IOwJx8R.jpg?1

Opublikowano

Spokojnie to nie takie hop siup, jak zejdzie choc jeden lap ponizej 28 wtedy pójde po kremik ;)

zorro musisz zwracac uwage na dopalacz, pamietaj ze to potrójny daje ci naprawde kopa, no i nie naciskaj l1 za wczesnie podczas slizgu.

Co do czasów ponizej 28 to musi sie juz kur.wa udac tak naprawde wszystko a nawet wiecej haha. 

Ale o sekunde spokojnie poprawi jeszcze ten czas. Potem zaczna sie schody ;)

Opublikowano

Z potrójnym dopalaczem to wiem, problem tylko z miejscem aby go użyć. Właśnie na początku naciskałem za wcześnie L1 podczas ślizgu. Tyle godzin kiedyś w to przegrałem a dopiero dzisiaj odkryłem żeby naciskać później.

Jutro działam dalej, ale się nakręciłem :D

Opublikowano

Jaka cisza, wszyscy katują CTR:D Ja już z tą trasą wymiękam, nie wiem jakim cudem udało mi się osiągnąć ten czas. Tylko jeszcze raz udało mi się do niego zbliżyć.

Kabi, w drugim wątku gdzie prowadzisz klasyfikację możesz od przyszłego tygodnia aktualizować też najlepszy czas okrążenia?

Czyli gramy po dwie trasy tygodniowo według kolejności? Czyli teraz będzie Roo's Tubes i Tiger Temple?

Opublikowano

Zorro tak jasne, zapomnialem o tym. Jutro napisze czas najlepszego okrazenia ktory nalezy nieskromnie dodajac do mnie :-D

Tak, od poniedzialku jedziemy z tymi dwiema

Opublikowano

Ale pozycji nie poprawiłeś. A zobacz ile ci brakuje do 4 miejsca ;)

Spójrz na drugi lap. I na pozostałe i wyciagnij wnioski. Stac cie na zejscie ponizej 1:30 stary ;)

Panowie troche przemyslałem sprawe i proponuje zienic punktacje minimalnie mianowicie

1.10pkt

2.7pkt

3.5pkt

4.3pkt

5.2pkt

6.1pkt

Co wy na to? Argumentuje to tym ze jesli bedziemy po prostu punktowac tylko 4 miejsca a jest nas juz 10 na tę chwile to osoby ząłózmy  z 2 czesci tabeli po prostu straca motywacje bo nie beda dostawac wcale punktów i nie beda grać. Co wy na to?

• Plusik 1