Opublikowano 13 września 20159 l W sumie okej ale ja bym jeszcze inaczje zrobił 1. 10pkt 2. 8pkt 3. 6pkt 4. 4pkt 5. 3pkt 6. 2pkt 7:1pkt ? Ja jestem za tą punktacją
Opublikowano 13 września 20159 l Mysle ze plamek sie tez zgodzi wiec uwzgledniam za oficjalną. Plugawy a ty spinaj dupe bo 4 miejsce na wyciagniecie pada
Opublikowano 13 września 20159 l WALCZ KUR.WA Pawcio ale weź używaj dopalacza. Staraj sie jechac na nim kiedy tylko możesz, i prowokuj drift, nie tylko wtedy kiedy wchodzisz w zakręt, prowokuj non stop. Oglądąłes nasze filmiki?
Opublikowano 13 września 20159 l Oglądałem, już nawet na skrót bez większych kłopotów wlatuje, tylko z nitro najgorzej mi idzie na początku i na końcu
Opublikowano 13 września 20159 l Ja i bez skrótu jechałem 1:33. Dopalacz jest wazniejszy. potrenuj go bez skrótu. Serio, olej skrót. Jak nie ogarniesz dopalacza to nie masz szans na dobry wynik. Dopalacz to w chu.j najwazniejsza rzecz. Skrót tak naprawde liczy sie jak robisz czasy ponizej 1:30.
Opublikowano 13 września 20159 l Autor W sumie okej ale ja bym jeszcze inaczje zrobił 1. 10pkt 2. 8pkt 3. 6pkt 4. 4pkt 5. 3pkt 6. 2pkt 7:1pkt ? Ja jestem za tą punktacją Też się zgadzam na zmianę punktacji Z "nadgonieniem" trasy o którym pisaliśmy prędzej chodziło mi to żeby nie było jakiś sztywnych deadlinów ale spoko, myślę że dam radę jakos masterować po dwie trasy na tydzień
Opublikowano 13 września 20159 l Mysle ze plamek sie tez zgodzi wiec uwzgledniam za oficjalną. Plugawy a ty spinaj dupe bo 4 miejsce na wyciagniecie pada Nie zgadzam sie. I CO TERA ?! XD Nie no pasi. Przy okazji proszę uprzejmię o nie bicie mojego rekordu dzisiaj bo się źle czuję. BTW. Kabi.. zmieńmy czas zakończenia nie na NIEDZIELA 0:00. Niektórzy wstają o 4 w poniedziałek do roboty.. tak sobie pomyslalem. Np. 20:30 zakończenie. I start z automatu kolejnej rundy.
Opublikowano 13 września 20159 l Autor Mysle ze plamek sie tez zgodzi wiec uwzgledniam za oficjalną. Plugawy a ty spinaj dupe bo 4 miejsce na wyciagniecie pada Nie zgadzam sie. I CO TERA ?! XD Nie no pasi. Przy okazji proszę uprzejmię o nie bicie mojego rekordu dzisiaj bo się źle czuję. BTW. Kabi.. zmieńmy czas zakończenia nie na NIEDZIELA 0:00. Niektórzy wstają o 4 w poniedziałek do roboty.. tak sobie pomyslalem. Np. 20:30 zakończenie. I start z automatu kolejnej rundy. Z tą zmianą czasu mi trochę nie pasuje, jak mam być szczery. Teraz mam chwilę żeby "poćwiczyć" ale na dobrą sprawę ja i muimui bedziemy mogli dopiero po 22 jakoś usiąść żeby pomasterować
Opublikowano 13 września 20159 l To troche głupia taktyka by była na turnieju dla zabawy, bo nie daje to szansy komuś na pobicie tego też mogłem trzymać 1:23 na sam koniec ale chciałem Was zmotywować do walki
Opublikowano 13 września 20159 l No wiem wiem. Chodzi o fun który jest nieziemski. Ta gra jest genialna, na nowo ją odkrywam Ja już przesiadłem się na nowe trasy. Twój wynik i Kanabisa to jest kosmos, nie do pobicia
Opublikowano 13 września 20159 l No wiem wiem. Chodzi o fun który jest nieziemski. Ta gra jest genialna, na nowo ją odkrywam Ja już przesiadłem się na nowe trasy. Twój wynik i Kanabisa to jest kosmos, nie do pobicia No (pipi)a mam nadzieje xD już sie przyzwyczaiłem do koszulki lidera xd
Opublikowano 13 września 20159 l Między 6 a 4 miejscem pół sekundy róznicy i taka cisza w temacie? NO I PO CO BYŁO WCZORAJ CHLAĆ?!!! No chyba ze nakur.wiacie mocno i nie ma czasu na forum
Opublikowano 13 września 20159 l O 22 planuje przewracać się na drugi bok. powodzenia. Btw. przed chwilą wróciłem z wieczornej przejażdżki, jadąc sobie NI STĄD NI Z OWĄD WYSKOCZYŁ JEŻ. Gdyby nie umiejętności nabyte w CTR pewnie bym go przejechał, a tak (pipi) (pipi) bokiem, potem redukcja i turbo po zakręcie. Jeż przeżył. Wnoszę o +1 punkt dla mnie. Kto za ręka w górę, kto przeciw niech zamilknie. Edytowane 13 września 20159 l przez Plamek
Opublikowano 14 września 20159 l To co Pany, jedziemy z koksem następną runde! Wrzucam swoje czasy. Roo's Tube Tiger Temple Jak rozumiem Best lapy brane są z tabelki po lewej? Nie muszą być z najlepszego przejazdu? Czekam na czasy od Bogów CTR
Opublikowano 14 września 20159 l Oki, na szybkiego, a zobaczecie jaką ładną tabelke nm walnąłem Roo Tiger