Skocz do zawartości

Crash Team Racing - turniej offline

Featured Replies

• Odpowiedzi 444
  • Wyświetleń 48,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• https://www.youtube.com/watch?v=WPVPQjRxrpg&feature=youtu.be Zrzucam. Odpalam Crasha po długiej przerwie, także czas nie jest jakiś wyśrubowany, ale na początek powinien styknąć. Pierwsza pl

• Przepraszam  

• Sory za zakłócenia , ale łapcie pierwszy przejazd na 1:30. Bez żadnej spiny co widac po słabym pierwszym lapie.  Żeby nie było ze jestesmy botami  

Opublikowano

Okej widze ze swoim czasem w tiger tylko sie osmieszylem.Czekajta robaki tylko z roboty wroce

Opublikowano

No ja już wiem co będę robił po robocie. Na Roo czas jest już chyba dosyć nieźle wykręcony. Zobaczymy co zrobi Plamek :P

Opublikowano

Ja to sie zaraz porzygam z bolu bo palca roz(pipi)alem :| wiec dzisiaj ani raczej jutro nie liczcie na mnie :(

Opublikowano

Na początek.

1:31:03

EaniWqE.png

2:03:90

lFoVhHL.png

Na Roo Tube skracacie żwirem ten kawałek przed metą czy jedziecie normalnie drogą na slidzie?

Opublikowano

HEHEHE CO MYŚLELIŚCIE ŻE SERIO ODPUSZCZE?! TAKI CH VJ.

XNbX9qy.png ostatniego lapa s(pipi)iłem, poprawie na 100%.

UelVnlB.png

Opublikowano

Hehe sory Kabi:P Drugie i trzecie okrążenie, to się nazywa powtarzalność :D

87DxcVi.jpg?1

Plamek, dajesz dajesz. Lecz kontuzje i pokaż co potrafisz na tych trasach :P

Opublikowano

Czy wy jestescie...

Zamiast najesc sie przed praca napieprzalem ponad godzine w CTR. Nie czuje rak. Grajac tak sie wczulem, ze az stopy wpychalem w podloge a jedyne co udalo mi sie wywalczyc to to. Postaram sie jutro poprawic ale bedzie ciezko.

Roo's Tubes

s26sck.jpg

Opublikowano

Zorro miałes racje powtarzalnośc najwazniejsza

061DuMW.jpg

A tutaj Tiger Temple. Dajecie panowie , kabi swoje zrobił :D

AtDJxbu.jpg

Opublikowano

Czuję się zobligowany skopać Wam tyłki. Dobrze, że to palec u stopy a nie u ręki rozwaliłem.... :dynia:

Opublikowano

7dm1mjF.png

dawać mnie to drugie miejsce na chwile, Kabi uważaj jestem w rauszu.

gMy2JPl.png

Dobra. Król na swoim miejscu.

A i z najszybszym lapem też sie pożegnaj, 25:89 bodajże :P ale to jak mnie ktoś pobije a potem ja będę musiał jego to zobaczycie.

ALBO MACIE

XzNX1Jx.png

Pomyślcie sobie co by było jakbym nie przy(pipi)ił w grzyba -.- eh. Co sie odwlecze to nie uciecze.

Edytowane przez Plamek

Opublikowano

25:89 na pierwszym okrążeniu ?! Bądź Ty trochę poważny :P Do Best Lapa nie podskoczę ale mamy nowego króla z najlepszym czasem :D

JzbQ1Ip.jpg?1

Poprawiłem też czas z Tiger Temple i Best Lap.

L5iDqH4.jpg?1

Opublikowano

Roos tube pobije spokojnie takze ciesz sie plamuś poki mozesz ;) 

Gorzej z tigers temple, nie lubie tej rundy

Opublikowano

Tez nie dzierze tt.. Powiem Wam ze o niebo ciezej niz w crash cove. Ale tez satysfakcja wieksza

Opublikowano

Ciesze się :D No ja może jeszcze z sekundę urwę. Więcej już będzie ciężko. Ten grzybek jest wkurzający, ciężko tam trafić trzy razy z rzędu.

Opublikowano

Plama w co przyje,bales w 3 lapie xD musiales sie w(pipi)ic bo czas bylby mocny.

Tez tak mialem i ostatni lap zawadzilem tego je.banego borowika

Opublikowano

Panowie nie stresujcie sie tabele jutro uaktualnie, dziś jestem z.(pipi)any, nocy nie spałem i bolą mnie gały

Nie nie przez ctr xD

Opublikowano
  • Autor

takie tam z dzisiaj :) za jakiś czas wstawię z Tiger Temple. nie mam pojęcia gdzie urywacie brakujące 6 sekund :)

9NkPl57.jpg

Edytowane przez Przemasso

Opublikowano

Pcham mój samochodzik siłą umysłu, właśnie poprawiłam swój czas o 5 sekund :)

cXzLJaU.jpg