Opublikowano 14 września 20159 l Okej widze ze swoim czasem w tiger tylko sie osmieszylem.Czekajta robaki tylko z roboty wroce
Opublikowano 14 września 20159 l No ja już wiem co będę robił po robocie. Na Roo czas jest już chyba dosyć nieźle wykręcony. Zobaczymy co zrobi Plamek
Opublikowano 14 września 20159 l Ja to sie zaraz porzygam z bolu bo palca roz(pipi)alem :| wiec dzisiaj ani raczej jutro nie liczcie na mnie
Opublikowano 14 września 20159 l Na początek. 1:31:03 2:03:90 Na Roo Tube skracacie żwirem ten kawałek przed metą czy jedziecie normalnie drogą na slidzie?
Opublikowano 14 września 20159 l HEHEHE CO MYŚLELIŚCIE ŻE SERIO ODPUSZCZE?! TAKI CH VJ. ostatniego lapa s(pipi)iłem, poprawie na 100%.
Opublikowano 14 września 20159 l Hehe sory Kabi:P Drugie i trzecie okrążenie, to się nazywa powtarzalność Plamek, dajesz dajesz. Lecz kontuzje i pokaż co potrafisz na tych trasach
Opublikowano 14 września 20159 l Czy wy jestescie... Zamiast najesc sie przed praca napieprzalem ponad godzine w CTR. Nie czuje rak. Grajac tak sie wczulem, ze az stopy wpychalem w podloge a jedyne co udalo mi sie wywalczyc to to. Postaram sie jutro poprawic ale bedzie ciezko. Roo's Tubes
Opublikowano 14 września 20159 l Zorro miałes racje powtarzalnośc najwazniejsza A tutaj Tiger Temple. Dajecie panowie , kabi swoje zrobił
Opublikowano 14 września 20159 l Czuję się zobligowany skopać Wam tyłki. Dobrze, że to palec u stopy a nie u ręki rozwaliłem....
Opublikowano 14 września 20159 l dawać mnie to drugie miejsce na chwile, Kabi uważaj jestem w rauszu. Dobra. Król na swoim miejscu. A i z najszybszym lapem też sie pożegnaj, 25:89 bodajże ale to jak mnie ktoś pobije a potem ja będę musiał jego to zobaczycie. ALBO MACIE Pomyślcie sobie co by było jakbym nie przy(pipi)ił w grzyba -.- eh. Co sie odwlecze to nie uciecze. Edytowane 14 września 20159 l przez Plamek
Opublikowano 15 września 20159 l 25:89 na pierwszym okrążeniu ?! Bądź Ty trochę poważny Do Best Lapa nie podskoczę ale mamy nowego króla z najlepszym czasem Poprawiłem też czas z Tiger Temple i Best Lap.
Opublikowano 15 września 20159 l Roos tube pobije spokojnie takze ciesz sie plamuś poki mozesz Gorzej z tigers temple, nie lubie tej rundy
Opublikowano 15 września 20159 l Tez nie dzierze tt.. Powiem Wam ze o niebo ciezej niz w crash cove. Ale tez satysfakcja wieksza
Opublikowano 15 września 20159 l Ciesze się No ja może jeszcze z sekundę urwę. Więcej już będzie ciężko. Ten grzybek jest wkurzający, ciężko tam trafić trzy razy z rzędu.
Opublikowano 15 września 20159 l Plama w co przyje,bales w 3 lapie xD musiales sie w(pipi)ic bo czas bylby mocny. Tez tak mialem i ostatni lap zawadzilem tego je.banego borowika
Opublikowano 15 września 20159 l Panowie nie stresujcie sie tabele jutro uaktualnie, dziś jestem z.(pipi)any, nocy nie spałem i bolą mnie gały Nie nie przez ctr xD
Opublikowano 16 września 20159 l Autor takie tam z dzisiaj za jakiś czas wstawię z Tiger Temple. nie mam pojęcia gdzie urywacie brakujące 6 sekund Edytowane 16 września 20159 l przez Przemasso
Opublikowano 16 września 20159 l Pcham mój samochodzik siłą umysłu, właśnie poprawiłam swój czas o 5 sekund
Opublikowano 16 września 20159 l Autor Tylko mam problem na pierwszym zakręcie żeby w tym mule się nie zaorać.