Skocz do zawartości

Crash Team Racing - turniej offline

Featured Replies

• Odpowiedzi 444
  • Wyświetleń 48,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• https://www.youtube.com/watch?v=WPVPQjRxrpg&feature=youtu.be Zrzucam. Odpalam Crasha po długiej przerwie, także czas nie jest jakiś wyśrubowany, ale na początek powinien styknąć. Pierwsza pl

• Przepraszam  

• Sory za zakłócenia , ale łapcie pierwszy przejazd na 1:30. Bez żadnej spiny co widac po słabym pierwszym lapie.  Żeby nie było ze jestesmy botami  

Opublikowano

Jak dobrze być królem CTR :P Poprawiłem Best Lapa i czas z Tiger Temple.

XCcSEw2.jpg?1

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyłeś, ale z Kabim narazie nie gramy :> przynajmniej ja bo cierpię na brak czasu. Ale jutro po robocie ostro sie zabieram :]

Opublikowano

No wiadomo że zauważyłem. To była ironia :) Wiem że mnie dogonicie :P

Opublikowano

No panie i panowie dzisiaj po robocie startuje.

Btw. Tak sobie myslalem. Następny turniej moze w Wipeouta? Standardowo proponuje ankietę

Opublikowano

Startuj :) Coś ekipa nam się posypała. Chyba zniechęcili się naszymi czasami.

W Wipeouta bym zagrał ale w wersje z psp :P Czyli pewnie odpada. Na emu nie będzie mi się chciało.

Opublikowano

Mnie choróbsko dopadło ale czas roo poprawiony

QBfnm12.jpg

Opublikowano

No panie i panowie dzisiaj po robocie startuje.

Btw. Tak sobie myslalem. Następny turniej moze w Wipeouta? Standardowo proponuje ankietę

W pierwszego Wipeouta lub 2097 to może i ja bym się nawet skusił o ile jeszcze potrafię grać na krzyżaku (ehh - te odciski). 

Opublikowano

3bi3v3N.jpg

jak ty żes wykręcił tamten czas zorro ;)

Opublikowano

Już jesteś. Sorki panowie jak sa błędy mówić mi. Od niedzieli mam nawrót kur.estwa zwanego nerwicą wegetatywną. I dopiero dzis czuje sie jako tako żeby ogarniać

Ok, plugawy był cąłe 15 sekund na podium

Opublikowano

Kabi nie wiem jak :P Miałem te 1:49 i później jakoś włączyłem na chwilę i za drugim przejazdem wykręciłem taki czas. Ale można jeszcze coś urwać bo z tego co pamiętam było kilka błędów. Może nie możecie mnie pobić bo nie lubicie tej trasy. Albo na dłuższych trasach to ja będę rządził :P

Opublikowano

Włączyłem sobie rundke z drugiej połowy sezonu , jezusicku co to sie bedzie działo xD

Opublikowano

Całe życie jestem w środku, nigdy pierwszy, nigdy ostatni ciagle w środku, czasem bliżej początku XD mogłem się spodziewać, że w turnieju CTR będzie to samo XD

Opublikowano

Jak tam Panowie, walczycie jeszcze z tymi trasami? Ja wziąłem się już za nowe. Nie trawię Coco Park, najnudniejsza trasa w grze. Na Mystery Caves jest niezła jazda ;)

Opublikowano

Ja narazie nie ruszam bo tigers temple nie pobije a roo moge zejsc spokojnie ponizej 1:20 ale to tylko jak ktos da mi ku temu powód ;)

A mi sie coco park podoba cieakw jestem jak beda wyglądac czasy bo trasa wyjatkowo dopalaczowa :D 

A mystery to juz zaczyna sie niezła jazda :D

Opublikowano

Za dobrze to mi nie idzie. No ale ktos musi byc na koncu, zeby ktos mogl byc pierwszy. W Tiger Temple udalo mi sie tylko wywalczyc 2:07:56

2zflu83.jpg

A moze tak znajda sie chetni na sprawdzenie sie w MGS pierwszym na czas? Z pominieciem cutscenek gre spokojnie mozna pokonac w troche ponad 2h.

Edytowane przez decoyed

Opublikowano

Nigdy nie gralem xD

Na te chwile nie ruszam ctr bo mam turbo kaca. Ale moze pod wieczór mi przejdzie

Edytowane przez Plamek

Opublikowano
  • Autor

Za dobrze to mi nie idzie. No ale ktos musi byc na koncu, zeby ktos mogl byc pierwszy. W Tiger Temple udalo mi sie tylko wywalczyc 2:07:56

2zflu83.jpg

A moze tak znajda sie chetni na sprawdzenie sie w MGS pierwszym na czas? Z pominieciem cutscenek gre spokojnie mozna pokonac w troche ponad 2h.

teraz wystawię się na publiczną chłostę - nigdy nie skończyłem żadnego MGSa :) także nie wiem czy byłbym dobry do przechodzenia go na czas ;)