Skocz do zawartości

Crash Team Racing - turniej offline

Przemasso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Startuj :) Coś ekipa nam się posypała. Chyba zniechęcili się naszymi czasami.

W Wipeouta bym zagrał ale w wersje z psp :P Czyli pewnie odpada. Na emu nie będzie mi się chciało.

Opublikowano

No panie i panowie dzisiaj po robocie startuje.

Btw. Tak sobie myslalem. Następny turniej moze w Wipeouta? Standardowo proponuje ankietę

W pierwszego Wipeouta lub 2097 to może i ja bym się nawet skusił o ile jeszcze potrafię grać na krzyżaku (ehh - te odciski). 

Opublikowano

Już jesteś. Sorki panowie jak sa błędy mówić mi. Od niedzieli mam nawrót kur.estwa zwanego nerwicą wegetatywną. I dopiero dzis czuje sie jako tako żeby ogarniać

Ok, plugawy był cąłe 15 sekund na podium

Opublikowano

Kabi nie wiem jak :P Miałem te 1:49 i później jakoś włączyłem na chwilę i za drugim przejazdem wykręciłem taki czas. Ale można jeszcze coś urwać bo z tego co pamiętam było kilka błędów. Może nie możecie mnie pobić bo nie lubicie tej trasy. Albo na dłuższych trasach to ja będę rządził :P

Opublikowano

Ja narazie nie ruszam bo tigers temple nie pobije a roo moge zejsc spokojnie ponizej 1:20 ale to tylko jak ktos da mi ku temu powód ;)

A mi sie coco park podoba cieakw jestem jak beda wyglądac czasy bo trasa wyjatkowo dopalaczowa :D 

A mystery to juz zaczyna sie niezła jazda :D

Opublikowano (edytowane)

Za dobrze to mi nie idzie. No ale ktos musi byc na koncu, zeby ktos mogl byc pierwszy. W Tiger Temple udalo mi sie tylko wywalczyc 2:07:56

2zflu83.jpg

A moze tak znajda sie chetni na sprawdzenie sie w MGS pierwszym na czas? Z pominieciem cutscenek gre spokojnie mozna pokonac w troche ponad 2h.

Edytowane przez decoyed
Opublikowano

Za dobrze to mi nie idzie. No ale ktos musi byc na koncu, zeby ktos mogl byc pierwszy. W Tiger Temple udalo mi sie tylko wywalczyc 2:07:56

2zflu83.jpg

A moze tak znajda sie chetni na sprawdzenie sie w MGS pierwszym na czas? Z pominieciem cutscenek gre spokojnie mozna pokonac w troche ponad 2h.

teraz wystawię się na publiczną chłostę - nigdy nie skończyłem żadnego MGSa :) także nie wiem czy byłbym dobry do przechodzenia go na czas ;)