Skocz do zawartości

Crash Team Racing - turniej offline

Przemasso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze Plamek jak Ty to robisz że takie czasy wykręcasz :P Ja ostatnio nie mam czasu na granie ale z tego co widzę to Twoje czasy są nieosiągalne :)

Ma sie ten skill w łapach. :P

@Yaczes

Mój brachol gra w kantera i jest gimbusem więc jakoś tak mnie odpycha od niego :/

Opublikowano

Kurcze Plamek jak Ty to robisz że takie czasy wykręcasz :P Ja ostatnio nie mam czasu na granie ale z tego co widzę to Twoje czasy są nieosiągalne :)

Nie takie zaraz nieosiągalne ;)

Coco

j3MHSDh.jpg

Cave

krf4Scd.jpg

Opublikowano

Coco juz nie poprawie nie mam pomysłu jak wykręcac czas ponizej 27 na lap. Moge urwac jeszcze max pół sekundy takze jak wykręcisz lepiej to masz mnie z bani ;)

Ale w mystery caves spokojnie mozna jeszcze poszaleć :D

Opublikowano

Zaraz sie zabieram za granie :) 

Btw. nigdy nie ukonczylem CTR w 100%.. (fabuła itp. jak najbardziej, ale nie wymasterowałem..) wiecie dlaczego? BO NIE MIAŁEM MEMORKI :(((((((((((( Teraz mi sie przypomniała ta historia.. Szarak włączony po parenaście godzin dziennie i sie łupało.. i na drugi dzień od nowa.. i od nowa... i od nowa...

Opublikowano

Ponoc mozna na 101% przejsc dlatego jeszcze raz przechodze dingodilem. Ale po rozpoczeciu turnieju i naszych potyczkach tryb adventure jest tak łatwy ze jest zero frady. Co my zrobilismy :(

Opublikowano

No panowie, od jutra zaczynają sie juz wyje.bane trasy :D Jaram sie. Dzis testowałem blizzard bluff, powiem tylko tyle , zaparzcie gar melissy bo ogarnianie tam skrótów popsuje wam nerwy :D

Opublikowano

No ja nie powalczyłem bo nie miałem czasu :) Ale dzisiaj już się biorę za nowe trasy. Blizzard Buff nie lubię, za to Sewer Speedway to jedna z moich ulubionych tras. Kabi, ale już mi odjechałeś, ciężko będzie nadrobić :P

Opublikowano

Wbrew pozorom wcale nie. Dużo sie traci bedac na 3 miejscu. Zakładając ze ty bys wygrał dwie rundy a ja bym był dwa razy 3 co oczywiscie jest prawdopodobne to nadrabiasz aż 8 punktów. Plus dodatkowo za best lapy są dodatkowe. A zostało jeszcze 13 rund takze chłopie o czym ty gadasz zeby sie poddawać ;) Tak tylko to powiedziałem z przekąsem zebyscie sie zmotywowali :P