Opublikowano 25 września 20159 l Kurcze Plamek jak Ty to robisz że takie czasy wykręcasz Ja ostatnio nie mam czasu na granie ale z tego co widzę to Twoje czasy są nieosiągalne
Opublikowano 25 września 20159 l Kurcze Plamek jak Ty to robisz że takie czasy wykręcasz Ja ostatnio nie mam czasu na granie ale z tego co widzę to Twoje czasy są nieosiągalne Ma sie ten skill w łapach. @Yaczes Mój brachol gra w kantera i jest gimbusem więc jakoś tak mnie odpycha od niego
Opublikowano 25 września 20159 l Kurcze Plamek jak Ty to robisz że takie czasy wykręcasz Ja ostatnio nie mam czasu na granie ale z tego co widzę to Twoje czasy są nieosiągalne Nie takie zaraz nieosiągalne Coco Cave
Opublikowano 25 września 20159 l Tak myslalem ze ogarniesz jutro w godzinach wieczornych szykuj sie na poprawke
Opublikowano 26 września 20159 l Coco juz nie poprawie nie mam pomysłu jak wykręcac czas ponizej 27 na lap. Moge urwac jeszcze max pół sekundy takze jak wykręcisz lepiej to masz mnie z bani Ale w mystery caves spokojnie mozna jeszcze poszaleć
Opublikowano 26 września 20159 l A co z reszta? Plugawy nie mam czasu z Mystery cave? Chcesz tracic punkty? To samo spaulding?
Opublikowano 26 września 20159 l Jutro rano pogram dzisiaj platynowalem Killzone a granie time trialu w CTR kosztuje mnie sporo nerwow
Opublikowano 27 września 20159 l Zaraz sie zabieram za granie Btw. nigdy nie ukonczylem CTR w 100%.. (fabuła itp. jak najbardziej, ale nie wymasterowałem..) wiecie dlaczego? BO NIE MIAŁEM MEMORKI ((((((((((( Teraz mi sie przypomniała ta historia.. Szarak włączony po parenaście godzin dziennie i sie łupało.. i na drugi dzień od nowa.. i od nowa... i od nowa...
Opublikowano 27 września 20159 l Bogacz. MNIE NIE BYŁO STAĆ NA MEMORKE (pipi)ać biede.. dobrze, że to minęło XD
Opublikowano 27 września 20159 l Ponoc mozna na 101% przejsc dlatego jeszcze raz przechodze dingodilem. Ale po rozpoczeciu turnieju i naszych potyczkach tryb adventure jest tak łatwy ze jest zero frady. Co my zrobilismy
Opublikowano 27 września 20159 l Tak wiem, próbowałem też ostatnio.. eh.. no ale jest to przypadłość PRO PLEJERÓW. Nic nie poradzisz. Trzeba z tym żyć.
Opublikowano 27 września 20159 l No panowie, od jutra zaczynają sie juz wyje.bane trasy Jaram sie. Dzis testowałem blizzard bluff, powiem tylko tyle , zaparzcie gar melissy bo ogarnianie tam skrótów popsuje wam nerwy
Opublikowano 28 września 20159 l To fajnie, mam nadzieje ze sie wezmiecie do roboty bo pociąg zwany kabim wam odjeżdża
Opublikowano 28 września 20159 l Dobra zaczynajmy, pierwszy przejazd bez skrótów. Choc akurat tutaj to nie jestem pewien czy skróty cos dają
Opublikowano 28 września 20159 l No ja nie powalczyłem bo nie miałem czasu Ale dzisiaj już się biorę za nowe trasy. Blizzard Buff nie lubię, za to Sewer Speedway to jedna z moich ulubionych tras. Kabi, ale już mi odjechałeś, ciężko będzie nadrobić
Opublikowano 28 września 20159 l Wbrew pozorom wcale nie. Dużo sie traci bedac na 3 miejscu. Zakładając ze ty bys wygrał dwie rundy a ja bym był dwa razy 3 co oczywiscie jest prawdopodobne to nadrabiasz aż 8 punktów. Plus dodatkowo za best lapy są dodatkowe. A zostało jeszcze 13 rund takze chłopie o czym ty gadasz zeby sie poddawać Tak tylko to powiedziałem z przekąsem zebyscie sie zmotywowali
Opublikowano 28 września 20159 l Ja się nie poddaję tylko mówię że będzie cięzko Widzę jaki poziom prezentujecie z Plamkiem. No rządzicie wykręcając takie czasy
Opublikowano 28 września 20159 l zaraz odpalam. Btw. na koniec turnieju podliczę łączne czasy wszystkich przejazdów każdemu, zobaczymy w ile kto pokonał wszystkie trasy
Opublikowano 28 września 20159 l Ooo masakra. Rano oglądałem filmik gdzie gość wykręcił 1:56 i jego przejazd to był kosmos a Ty wyskakujesz z takim czasem